KK Omegazin :)

Jade yeni bir proje aliyorum yarin. Evden calisicam ama daha fazla mesgul olucam. Neyse, konusalim seninle su dun bahsettigimiz seyi.

Sen kafaya takma patron.

Senin yoğun olduğun zamanlarda, ben ekstradan devreye girerim.

Zaten yeterli haber olmazsa otomatik olarak sayı da çıkmaz.

Yasasin amacima ulastim

Estagfirullah öyle sey mi olur Omegazin sizindir sizin kalacak

Mune bunu banla bize tuzak kurmus.:)

Sen kafaya takma patron.

Senin yoğun olduğun zamanlarda, ben ekstradan devreye girerim.

Zaten yeterli haber olmazsa otomatik olarak sayı da çıkmaz.

Gelirim yine dayanamam ben. :))

Sana guvenecegimi biliyorum canim.

Son düzenleme:
İngilizce hocam olur musun?

Ingilizce den biktigim icin buraya giriyorum.:))

Benim karnim ac, 6 hafta once aldigim laptop u degistirmiyorlar[2 hafta ile kacirmisim], sadece tamir olabilirmis, 3 hafta laptopu mu bekliycem, ne kotu bir gun. :26:

Ciktim ben yarin gorusuruz. :)

Son düzenleme:
Cikiyordum ben niye gec geldin hii :)

Iyidir senden muhterem sahis office:) Hadi sana soru sorayim. 2000 kisi icin Database create yapmak icin access mi onerirsin, mysql mi. Ikisi de degilse ne onerirsin:)

Sql de olur Msql de olur sevgülü Kankam

canım çok dar arkadaşlar, hiç tadım yok hala. bülent ersoy dinliyorum düşünün durumu

İyilik, senden?

Yeni haber var mı?

iyilik , bende haber olmaz mı hhahah var tabisi Lorena sevgilisini takip etmek için öğretim görevlisi, hatta dekan olacak bu gidişle o değil de onun yüzünden bir sürü insana psikologlar toplu seans yapmak zorunda kalacaklar

en son "seni ne çok sevdiğimi bir allah biliyor" gibisinden bişi diyordu

Sarki dedin de bir sarkici yolumu kesti bugun.Anket yapiyormus git dedim ben ne anlarim sarkidan. Zorla dedi kendini. 8 tane sarkici soyledim ve 8. Tarkandi biraz dinle dedim. Dinledi guzelmis shakira ya benzetti muzigini. Sonra bende beste yapiyorum ama nota bilmiyorum dedim. O da bana sana ogretirim para kirariz dedi beraber. Emaillerimizi aldik vedalastik.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…