KK Omegazin :)

Sarki dedin de bir sarkici yolumu kesti bugun.Anket yapiyormus git dedim ben ne anlarim sarkidan. Zorla dedi kendini. 8 tane sarkici soyledim ve 8. Tarkandi biraz dinle dedim. Dinledi guzelmis shakira ya benzetti muzigini. Sonra bende beste yapiyorum ama nota bilmiyorum dedim. O da bana sana ogretirim para kirariz dedi beraber. Emaillerimizi aldik vedalastik.:))

heheheh hadi bakalım albümün ucu göründü desene :KK53: şimdiden söyliyim, imza günlerini ben organize ederim :KK53:

Sevgili okuyucularımız, KK'daki ve özel hayatınızdaki son gelişmeleri bizimle paylaşabilirsiniz, sorun değil yani. :KK53:

Omegazin Aksam Postasi Sayi 8

Tugcecan: Tatilden donen tugcecan , melek kartlarina bakmaya devam ediyor.
Gelinim: Avusturya'da dogup buyuyup evliligi sebebiyle Turkiye'ye yerlesmis uyelerimizden. Esine yil donumu surprizi yapmakla mesguldu. Ideal kilosunda olan gelinim , cogu kadin gibi basenlerinden sikayetci.
Mune: Omegazin ekibinin sordugu 10 soruyu yanitladi. Kendisini terleten Omegazin ekibinden intikam alma planlari kurup , 45 kilo oldugunu acikladi. Bunu duyan Kankam neredeyse kalp krizi geciriyordu:)
After_before: Rize Tasra'ya muhendis olarak atandi. Kendisini tebrik ediyor ve darisi butun KPSS magdurlarinin basina diyoruz.
nurlum: Yeni takipcilerimizden. Onunda dolabinda bekleyen kiyafetlerinin oldugunu soyleyip Kankam'i teselli etti.
yaseminA: Kankam'a zayiflama taktikleri veriyor. Ayrica Kankam i hic komik bulmadigini da laf arasinda belirtti. Yollari bu sayida ayrilabilir mi? Merakla bekliyoruz:)
Greenjade: 42 beden olan Kankam i "sadece birazcık fazlalığın var o kadar" diyerek teselli etti ama favorisinin 36 beden oldugunu belirtti. Ona bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu diyoruz:)
Sedulu : Iyi geceler deyip cikti derken, Omegazin ekibine bir kobayfare den bir haber tasidi. Kendisine tesekkur ediyoruz.
Kobayfare: Lütfen kapınızın önüne bir kap su koyun başlıklı konusu ile bu sıcak günlerde sokak hayvanlarını unutmamamız gerektiğini hatırlattı. Kobayfareye duyarliligindan dolayi tesekkur ediyoruz.
Tari: Ikinci MR' ini cektirecek. Kendisine gecmis olsun diyor. Bir an once sagligina kavusmasini temenni ediyoruz.
Office: 10 bin liraya aldigi tulbentiyle BDV dolaylarinda goruldu.Bu tulbenti gelinine verecegini soyleyen office, onu o gun gelene kadar boynundan hic cikarmayacagini belirtti. Dusen tansiyonuna hala kavusamayan office, 24 saat gectikten sonra polise basvurdugunu ifade etti. :)
Surrender: Bilgeligini dagitmaya devam ediyor. Kitap ustune kitap birakmayan surrender bana kitap getirin yoksa burayi yakarim dedi. :)
Kankam: Aslinda sayisalci oldugunu soyleyen Kankam puani yetmeyince magazincilige basladigini itiraf etti. :)
Kazen: Sokaktan bir kedi evlat edindi. Kendisine bu duyarliligindan dolayi tesekkur ediyor ve diger insanlara da ornek olmasini diliyoruz. Kedisine isim arama calismalarina hala devam ediyor.
Zebos: Eski uyelerimizden , kendisine acil sifalar dileyip bir an once sagligina kavusup , KK de guzel yorumlarini tekrar gormek istiyoruz.
Kadesa: Omegazin'e bir merhaba deyip kacti. Ona ates mi almaya geldin diyor ve bir dahaki sefere daha cok kalmasini tavsiye ediyoruz. :)
Cudana: 2 gundur ortadan kaybolan cudi bugun ortaya cikti. Kendisinin 2 gun boyunca neden ortadan kayboldugu bilinmiyor ama bunun hesabi sorulacak diyoruz. :)

Bdv'nin gundemini belirleyen konu "Berbat bir ev kadiniyim" oldu.

Son düzenleme:
Omegazin Aksam Postasi Sayi 8

Tugcecan: Tatilden donen tugcecan , melek kartlarina bakmaya devam ediyor.
Gelinim: Avusturya'da dogup buyuyup evliligi sebebiyle Turkiye'ye yerlesmis uyelerimizden. Esine yil donumu surprizi yapmakla mesguldu. Ideal kilosunda olan gelinim , cogu kadin gibi basenlerinden sikayetci.
Mune: Omegazin ekibinin sordugu 10 soruyu yanitladi. Kendisini terleten Omegazin ekibinden intikam alma planlari kurup , 45 kilo oldugunu acikladi. Bunu duyan Kankam neredeyse kalp krizi geciriyordu:)
After_before: Rize Tasra'ya muhendis olarak atandi. Kendisini tebrik ediyor ve darisi butun KPSS magdurlarinin basina diyoruz.
nurlum: Yeni takipcilerimizden. Onunda dolabinda bekleyen kiyafetlerinin oldugunu soyleyip Kankam'i teselli etti.
yaseminA: Kankam'a zayiflama taktikleri veriyor. Ayrica Kankam i hic komik bulmadigini da laf arasinda belirtti. Yollari bu sayida ayrilabilir mi? Merakla bekliyoruz:)
Greenjade: 42 beden olan Kankam i "sadece birazcık fazlalığın var o kadar" diyerek teselli etti ama favorisinin 36 beden oldugunu belirtti. Ona bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu diyoruz:)
Sedulu : Iyi geceler deyip cikti derken, Omegazin ekibine bir kobayfare den bir haber tasidi. Kendisine tesekkur ediyoruz.
Kobayfare: Lütfen kapınızın önüne bir kap su koyun başlıklı konusu ile bu sıcak günlerde sokak hayvanlarını unutmamamız gerektiğini hatırlattı. Kobayfareye duyarliligindan dolayi tesekkur ediyoruz.
Tari: Ikinci MR' ini cektirecek. Kendisine gecmis olsun diyor. Bir an once sagligina kavusmasini temenni ediyoruz.
Office: 10 bin liraya aldigi tulbentiyle BDV dolaylarinda goruldu.Bu tulbenti gelinine verecegini soyleyen office, onu o gun gelene kadar boynundan hic cikarmayacagini belirtti. Dusen tansiyonuna hala kavusamayan office, 24 saat gectikten sonra polise basvurdugunu ifade etti. :)
Surrender: Bilgeligini dagitmaya devam ediyor. Kitap ustune kitap birakmayan surrender bana kitap getirin yoksa burayi yakarim dedi. :)
Kankam: Aslinda sayisalci oldugunu soyleyen Kankam puani yetmeyince magazincilige basladigini itiraf etti. :)
Kazen: Sokaktan bir kedi evlat edindi. Kendisine bu duyarliligindan dolayi tesekkur ediyor ve diger insanlara da ornek olmasini diliyoruz. Kedisine isim arama calismalarina hala devam ediyor.
Zebos: Eski uyelerimizden , kendisine acil sifalar dileyip bir an once sagligina kavusup , KK de guzel yorumlarini tekrar gormek istiyoruz.
Kadesa: Omegazin'e bir merhaba deyip kacti. Ona ates mi almaya geldin diyor ve bir dahaki sefere daha cok kalmasini tavsiye ediyoruz. :)
Cudana: 2 gundur ortadan kaybolan cudi bugun ortaya cikti. Kendisinin 2 gun boyunca neden ortadan kayboldugu bilinmiyor ama bunun hesabi sorulacak diyoruz. :)

Bdv'nin gundemini belirleyen konu "Berbat bir ev kadiniyim" oldu.

:KK53:..................:KK9:

Afiyet olsun. Midene oturdu mu. :KK9:

Sagol canim. :KK16:

Ben bilmem esim bilir. :KK53:

Kitaplardan basini kaldiriyor musun sen. :)

bir şeye bağlandığım zaman ibadet eder gibi bağlanırım :KK53:
elbette kaldırıyorum başımı canım, laptop arızalı biraz, yenısını alacagım
o yüzden pek konularda dolanmıyorum
deli ediyor benı :KK23:

O kadar da kötü bir aşçı değilsin sen. Kendine haksızlık etme bence. :KK14: :KK9:

Ne kadar kotu yemek yaptigimi bilseydin. Omegazin sayisini yemeyi tercih ederdin. :KK9:

bir şeye bağlandığım zaman ibadet eder gibi bağlanırım :KK53:
elbette kaldırıyorum başımı canım, laptop arızalı biraz, yenısını alacagım
o yüzden pek konularda dolanmıyorum
deli ediyor benı :KK23:

Benimde laptop arizali hemde 6 haftalik. Sinir oldum ya. :KK47:

o tülbent benim vermem de vermem :KK60: iğne oyası o :KK53:

koptum okurken kankam süpersin :KK53:

Parani nerelere harcadigin belli oldu. :KK16:

Benimde laptop arizali hemde 6 haftalik. Sinir oldum ya. :KK47:

o halde şuan benı en iyi sen anlarsın :KK53:
alıntılar yapıyorum ve takılıyor, uzun süre beklemek zorunda kalıyorum.
video koyulan sayfalar kasıyor
müzik dinleyemıyorum netten.
yenı sekme açtığım zaman, 1-2 dakıka içerisinde takılıyor sayfa...
daha yazmayayım
sinir oldum :KK53:

en kısa sürede yenısını alacagım inşallah
sonra gelsın müzik konuları :KK1:

kitap konumda video eklemek yasak :KK53: çünkü pcm kasılıyor:KK70:
yenı pcmı alayım, yasaklar kalkacak ortadan :KK60:

senınkı çok yeni ama, neden böyle yapıyor?

Son düzenleme:
o halde şuan benı en iyi sen anlarsın :KK53:
alıntılar yapıyorum ve takılıyor, uzun süre beklemek zorunda kalıyorum.
video koyulan sayfalar kasıyor
müzik dinleyemıyorum netten.
yenı sekme açtığım zaman, 1-2 dakıka içerisinde takılıyor sayfa...
daha yazmayayım
sinir oldum :KK53:

en kısa sürede yenısını alacagım inşallah
sonra gelsın müzik konuları :KK1:

kitap konumda video eklemek yasak :KK53: çünkü pcm kasılıyor:KK70:
yenı pcmı alayım, yasaklar kalkacak ortadan :KK60:

Eski laptop um oyleydi. Yenisini aldim o yuzden. Bu daha iyi ama usb girisi bozuk. Sinir oldugum 6 haftalik daha ve degistirmemeleri.

Bende Kankamsam butun internette rezil etmez miyim sizi. Bunu dusunemiyorlar iste. Damarima bir bastilar mi yandilar. :KK9:

Eminim güzel yapıyorsundur yemekleri de Akşam Postası'nı güzel yazdığın gibi. :)

Yok ya ben hep hazir alirim. Yemek yapmaya zamanim yok. :)

Kankam, bak beni kaç kere azarladı bu Sör, kitap konusuna şarkı ekledim diye. :63:

Hanimis surrender bakayim. Cizzz. :KK20:

Ayrılmaz ya niye ayrılsın:KK53:
Hem ben sana sen komik değilsin mi dedim:KK9:
Magazinden de magazinciden de korkucan valla:KK53::KK53:

Valla korkucan abla uydurup uydurup yaziyorlar. :KK9:

Eski laptop um oyleydi. Yenisini aldim o yuzden. Bu daha iyi ama usb girisi bozuk. Sinir oldugum 6 haftalik daha ve degistirmemeleri.

Bende Kankamsam butun internette rezil etmez miyim sizi. Bunu dusunemiyorlar iste. Damarima bir bastilar mi yandilar. :KK9:

Yok ya ben hep hazir alirim. Yemek yapmaya zamanim yok. :)

Hanimis surrender bakayim. Cizzz. :KK20:

Valla korkucan abla uydurup uydurup yaziyorlar. :KK9:

çok saçma ama kankam
değiştirmeleri lazım, bu senın sorunun ve suçun değil ki...
bak dinsizin hakkından imansız gelır derler :KK1:

yapılması gerekenı yap bak, nasıl sana gerı dönüp
hatta o pcyı bedavaya verıyorlar :KK60:

ama hakkını ver deliliğin :KK53:

X