KK Omegazin :)

Kankam,
Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşaallah:nazar:
Hele kız evladı sahibi olmalarını isterim şahsen, evladın kızı erkeği olmaz gerçi, sağlıklı olsunlar yeter fakat kız bambaşka, küçükken süslemesi güzel, büyüyünce de kolkola girip gezmesi zevkli.

Yürürken hiç nefes nefese kalmam, vücut zamanla alışıyor çünkü:KK34:

Kankam,
Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşaallah:nazar:
Hele kız evladı sahibi olmalarını isterim şahsen, evladın kızı erkeği olmaz gerçi, sağlıklı olsunlar yeter fakat kız bambaşka, küçükken süslemesi güzel, büyüyünce de kolkola girip gezmesi zevkli.

Yürürken hiç nefes nefese kalmam, vücut zamanla alışıyor çünkü:KK34:

Insallah amin . Senin kizini da Allah bagislasin sana. :nazar:

Benim isim zor be Mune. :26: Bir senedir kimseyle gorusmuyorum. Gorusmekte istemiyorum artik. :) Su erkekler uzerine BDV de yazilanlar hep dogru. :KK31: Kiz evlat keyfini ben yegenimde aldim. Biliyorum nasil tatli olduklarini. Kismet...

Belli de olmaz bu isler tabi. :44:

Iyi geceler bu arada. :KK16:

Son düzenleme:
$g.jpg

Kim, nerede, nasıl, kiminle???
Hepsi ve daha fazlası Omegazin'de.
:KK53:

Yeni sayımız Salı akşamı sizlerle...

Flash Haber En Büyük TÜRKİYE

GeLiNiM ve esi nihayet bir yasina girdiler :KK16:
Telasli süpriz hazirligi basari ile sonuclanmis kutlamalar ise iki gün sürmüstür :KK12::KK17:
Ramazan öncesi bol bol kalori depolayan GeLiNiM cekirdek ailesi ile 2 inci yilin ilk gününü heyecanla beklemektedir :KK37:

:KK19:Seni cook seviyom netim :KK19:

Eki Görüntüle 751082

Flash Haber En Büyük TÜRKİYE

GeLiNiM ve esi nihayet bir yasina girdiler :KK16:
Telasli süpriz hazirligi basari ile sonuclanmis kutlamalar ise iki gün sürmüstür :KK12::KK17:
Ramazan öncesi bol bol kalori depolayan GeLiNiM cekirdek ailesi ile 2 inci yilin ilk gününü heyecanla beklemektedir :KK37:

:KK19:Seni cook seviyom netim :KK19:

Eki Görüntüle 751082

Kendi haberini kendin mi yapiyorsun sen bakiyim:)

Severim boyle kendi isini yapan insanlari. :KK23:

X