- 9 Eylül 2007
- 21.432
- 66.517
-
- Konu Sahibi KankamStyle
Sarki dedin de bir sarkici yolumu kesti bugun.Anket yapiyormus git dedim ben ne anlarim sarkidan. Zorla dedi kendini. 8 tane sarkici soyledim ve 8. Tarkandi biraz dinle dedim. Dinledi guzelmis shakira ya benzetti muzigini. Sonra bende beste yapiyorum ama nota bilmiyorum dedim. O da bana sana ogretirim para kirariz dedi beraber. Emaillerimizi aldik vedalastik.:))
heheheh hadi bakalım albümün ucu göründü deseneşimdiden söyliyim, imza günlerini ben organize ederim
Omegazin Aksam Postasi Sayi 8
Bdv'nin gundemini belirleyen konu "Berbat bir ev kadiniyim" oldu.
Omegazin Aksam Postasi Sayi 8
Tugcecan: Tatilden donen tugcecan , melek kartlarina bakmaya devam ediyor.
Gelinim: Avusturya'da dogup buyuyup evliligi sebebiyle Turkiye'ye yerlesmis uyelerimizden. Esine yil donumu surprizi yapmakla mesguldu. Ideal kilosunda olan gelinim , cogu kadin gibi basenlerinden sikayetci.
Mune: Omegazin ekibinin sordugu 10 soruyu yanitladi. Kendisini terleten Omegazin ekibinden intikam alma planlari kurup , 45 kilo oldugunu acikladi. Bunu duyan Kankam neredeyse kalp krizi geciriyordu:)
After_before: Rize Tasra'ya muhendis olarak atandi. Kendisini tebrik ediyor ve darisi butun KPSS magdurlarinin basina diyoruz.
nurlum: Yeni takipcilerimizden. Onunda dolabinda bekleyen kiyafetlerinin oldugunu soyleyip Kankam'i teselli etti.
yaseminA: Kankam'a zayiflama taktikleri veriyor. Ayrica Kankam i hic komik bulmadigini da laf arasinda belirtti. Yollari bu sayida ayrilabilir mi? Merakla bekliyoruz:)
Greenjade: 42 beden olan Kankam i "sadece birazcık fazlalığın var o kadar" diyerek teselli etti ama favorisinin 36 beden oldugunu belirtti. Ona bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu diyoruz:)
Sedulu : Iyi geceler deyip cikti derken, Omegazin ekibine bir kobayfare den bir haber tasidi. Kendisine tesekkur ediyoruz.
Kobayfare: Lütfen kapınızın önüne bir kap su koyun başlıklı konusu ile bu sıcak günlerde sokak hayvanlarını unutmamamız gerektiğini hatırlattı. Kobayfareye duyarliligindan dolayi tesekkur ediyoruz.
Tari: Ikinci MR' ini cektirecek. Kendisine gecmis olsun diyor. Bir an once sagligina kavusmasini temenni ediyoruz.
Office: 10 bin liraya aldigi tulbentiyle BDV dolaylarinda goruldu.Bu tulbenti gelinine verecegini soyleyen office, onu o gun gelene kadar boynundan hic cikarmayacagini belirtti. Dusen tansiyonuna hala kavusamayan office, 24 saat gectikten sonra polise basvurdugunu ifade etti. :)
Surrender: Bilgeligini dagitmaya devam ediyor. Kitap ustune kitap birakmayan surrender bana kitap getirin yoksa burayi yakarim dedi. :)
Kankam: Aslinda sayisalci oldugunu soyleyen Kankam puani yetmeyince magazincilige basladigini itiraf etti. :)
Kazen: Sokaktan bir kedi evlat edindi. Kendisine bu duyarliligindan dolayi tesekkur ediyor ve diger insanlara da ornek olmasini diliyoruz. Kedisine isim arama calismalarina hala devam ediyor.
Zebos: Eski uyelerimizden , kendisine acil sifalar dileyip bir an once sagligina kavusup , KK de guzel yorumlarini tekrar gormek istiyoruz.
Kadesa: Omegazin'e bir merhaba deyip kacti. Ona ates mi almaya geldin diyor ve bir dahaki sefere daha cok kalmasini tavsiye ediyoruz. :)
Cudana: 2 gundur ortadan kaybolan cudi bugun ortaya cikti. Kendisinin 2 gun boyunca neden ortadan kayboldugu bilinmiyor ama bunun hesabi sorulacak diyoruz. :)
Bdv'nin gundemini belirleyen konu "Berbat bir ev kadiniyim" oldu.
Eline sağlık Kankam. :)
evet evet
Kalemine klavyene saglik
36 beden ne ki 0 beden olanlar var misal gulsen
..................
Afiyet olsun. Midene oturdu mu.
Afiyet olsun. Midene oturdu mu.
Sagol canim.
Ben bilmem esim bilir.
Kitaplardan basini kaldiriyor musun sen. :)
O kadar da kötü bir aşçı değilsin sen. Kendine haksızlık etme bence.
bir şeye bağlandığım zaman ibadet eder gibi bağlanırım
elbette kaldırıyorum başımı canım, laptop arızalı biraz, yenısını alacagım
o yüzden pek konularda dolanmıyorum
deli ediyor benı
o tülbent benim vermem de vermemiğne oyası o
koptum okurken kankam süpersin
Benimde laptop arizali hemde 6 haftalik. Sinir oldum ya.
Ne kadar kotu yemek yaptigimi bilseydin. Omegazin sayisini yemeyi tercih ederdin.
kitap konumda video eklemek yasakçünkü pcm kasılıyor
yenı pcmı alayım, yasaklar kalkacak ortadan
yaseminA: Kankam'a zayiflama taktikleri veriyor. Ayrica Kankam i hic komik bulmadigini da laf arasinda belirtti. Yollari bu sayida ayrilabilir mi? Merakla bekliyoruz:)
o halde şuan benı en iyi sen anlarsın
alıntılar yapıyorum ve takılıyor, uzun süre beklemek zorunda kalıyorum.
video koyulan sayfalar kasıyor
müzik dinleyemıyorum netten.
yenı sekme açtığım zaman, 1-2 dakıka içerisinde takılıyor sayfa...
daha yazmayayım
sinir oldum
en kısa sürede yenısını alacagım inşallah
sonra gelsın müzik konuları
kitap konumda video eklemek yasakçünkü pcm kasılıyor
yenı pcmı alayım, yasaklar kalkacak ortadan
Eminim güzel yapıyorsundur yemekleri de Akşam Postası'nı güzel yazdığın gibi. :)
Kankam, bak beni kaç kere azarladı bu Sör, kitap konusuna şarkı ekledim diye.
Ayrılmaz ya niye ayrılsın
Hem ben sana sen komik değilsin mi dedim
Magazinden de magazinciden de korkucan valla
Kankam, bak beni kaç kere azarladı bu Sör, kitap konusuna şarkı ekledim diye.
Eski laptop um oyleydi. Yenisini aldim o yuzden. Bu daha iyi ama usb girisi bozuk. Sinir oldugum 6 haftalik daha ve degistirmemeleri.
Bende Kankamsam butun internette rezil etmez miyim sizi. Bunu dusunemiyorlar iste. Damarima bir bastilar mi yandilar.
Yok ya ben hep hazir alirim. Yemek yapmaya zamanim yok. :)
Hanimis surrender bakayim. Cizzz.
Valla korkucan abla uydurup uydurup yaziyorlar.