- 7 Mart 2013
- 3.680
- 14
-
- Konu Sahibi KankamStyle
Omegazin ekibi sorularıyla terletti, şimdi sıra bende:))) birazda onlar terlesingözünüz gönlünüz açılsın, 36 bedene inmek için çabanız olsun, buyrun vücut kitle endeks sonuçlarım
Hesaplama Sonuçları
Vücut Yüzey Alanınız: 1.38 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 37 kg
İdeal Kilonuz: 45 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 19.5 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.
İdeal kilomdayım, markaların kesimlerine göre 36-34 beden kıyafetler giyerim, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Verdim gazı ben kaçayım
Omegazin ekibi sorularıyla terletti, şimdi sıra bende:))) birazda onlar terlesingözünüz gönlünüz açılsın, 36 bedene inmek için çabanız olsun, buyrun vücut kitle endeks sonuçlarım
Hesaplama Sonuçları
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.
İdeal kilomdayım, markaların kesimlerine göre 36-34 beden kıyafetler giyerim, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Verdim gazı ben kaçayım
Maşallah Mune, taş gibisin valla
Ona teyze diyenler duysun bunu. Kendisi bir genc kiz kilosunda.Bizi de catir catir catlatiyor.
Kim diyomuş teyze diye, bildiğin taş hatunValla 23 yaşındayım daha hayatımda 34 beden ne bilmem
Teyze diyen ben degilim ama birileri diyor.34-36 beden gercekten sasilasi yani hele ki 30 yasindan sonra.
Mune hanim, formunuzu nasil korudugunuzu Omegazin ekibiyle paylasmak ister miydiniz?
Ahh bunu daha once bilecektim ki , bu soruyu kesin sorardim roportajda. :)
Aaaa sen 23 yasinda misin. Ben seni daha buyuk biliyordum. :)
Bu arada iyi geceler bol malzemeler magazin ekibi
Keşke soraydın
Evet 23 yaşındayım, hayat beni zamanından önce olgunlaştırdıFeleğin çemberinden geçtik biz
Iyi geceler Sedulu.:)
Yeni haber var mi sende
Iyi geceler Sedulu.:)
Yeni haber var mi sende
Bayanlara yas sormam ben, once ben sorucam sonra sen benimkini soracaksin ne gerek var.:))
Bende cember kalmadi o kadar yani.
Kobayfare lütfen kapınızın önüne bir kap su koyun başlıklı konusu ile bu sıcak günlerde sokak hayvanlarını unutmamamız gerektiğini hatırlattı
Ayy Allah'ım çember kalmadı ne demek ya Gece gece güldürdün beni:119:
Teyze diyen ben degilim ama birileri diyor.34-36 beden gercekten sasilasi yani hele ki 30 yasindan sonra.
Mune hanim, formunuzu nasil korudugunuzu Omegazin ekibiyle paylasmak ister miydiniz?
Ahh bunu daha once bilecektim ki , bu soruyu kesin sorardim roportajda. :)
Aaaa sen 23 yasinda misin. Ben seni daha buyuk biliyordum. :)
Hayvanseverleri severim, aferin ona. Paylastigin icin sagol.Yeni sayi sali gunu aksami cikiyor.
Ben de severim hayvanseverleri, takdir ettim arkadaşımızı
Nasil yani , normalde gulduremiyor muyum seni. Bir tek buna mi guldun.:)
Hay hayy
Ne pişirirsem pişireyim köylülerin kendi imal ettikleri zeytinyağını alıp kullanıyorum, bol maydanoz ve yeşillik yerim, aslında hiç boğazımdan kısmam, ah gülüm şuna dikkat ediyorum, böyle yaşıyorum dersem yalan olur, hiç dikkat etmem, Allah ne verdiyse yiyenlerdenim ama hemen hemen hergün yürürüm, birazda yapımın rolü var, 20 yaşındaykende 34 beden giyerdim, çok kilo aldım dediğim tek zaman kızıma hamile kaldığım dönemdi, onun dışında hep zayıftım.
Düzenli spor yapabilen biri değilim, pilates seti almıştım, ilk zamanlar yeni heves canla başla pilates yaptım ama şimdilerde bir kenarda duruyor, tek vazgeçemediğim yürüyüş, yürümeyi çok seviyorum ve benim gibi düzenli spor yapmaktan sıkılanlara yürüyüşü şiddetle tavsiye ediyorum, ama öyle böyle yürüme değil, ben kilometrelerce yürüyebilenlerdenim, yorulmam of demem, başlarda kısa mesafelerle başlanmalı, hep aynı tempoda ve zaman içinde mesafeyi uzatarak yürümek hem sağlıklı, fit olmanıza yardım ediyor hemde keyif alıyorsunuz, alışkanlık olmuş sanırım ne zaman yürüyüşe çıksam annemi ararım, onunla konuşurken ne kadar yürüdüğümün farkına bile varmıyorum ama ana yüreği işte çok yürüyorum diye kızıyor, hatta her seferinde takılır kızım sen saatte kaç km hızla gidiyorsun hızın 70 km civarı sanırım der
İşte bazen olur olmaz espirilerde gülme krizim geliyorNormalde komik olmayabilir ama ben komik bulduysam gülerim
Tabisi beni neşelendiriyosun KankamÇevremde hep senin gibi arkadaşlarım olsa 100 ü deviririm ben
Ben yatmaya gidiyorum, hem yeni kitabıma başlicim uyumadan
İyi geceler Omegazin ailesi:114::103:
Hosbulduk sweety.
Park ve cevresi . Bugun hava cok sicakti. Aman tanrim kalorifer yakmiyorum iki gundur:))
Biraz da evi topladim. Biraz hasta corbasi yaptim. Corba tasti aman yarin temizlerim dedim. Buraya geldim.:))
Sen ne yaptin. Kesin kitap okumussundur.Kizim ben Istanbul'da olucam da kitap okuycam. Gerci ben Londra'da da okumuyorum. :)
Hesaplama Sonuçları
Verdim gazı ben kaçayım