KK Omegazin :)

Jade yeni bir proje aliyorum yarin. Evden calisicam ama daha fazla mesgul olucam.:KK5: Neyse, konusalim seninle su dun bahsettigimiz seyi. :KK53:

Sen kafaya takma patron.

Senin yoğun olduğun zamanlarda, ben ekstradan devreye girerim. :KK53:

Zaten yeterli haber olmazsa otomatik olarak sayı da çıkmaz. :KK52:

Yasasin amacima ulastim :KK47::KK1:

Estagfirullah öyle sey mi olur :KK20: Omegazin sizindir sizin kalacak :nazar:En Büyük KK

Mune bunu banla bize tuzak kurmus.:)

Sen kafaya takma patron.

Senin yoğun olduğun zamanlarda, ben ekstradan devreye girerim. :KK53:

Zaten yeterli haber olmazsa otomatik olarak sayı da çıkmaz. :KK52:

Gelirim yine dayanamam ben. :))

Sana guvenecegimi biliyorum canim. :KK34:

Son düzenleme:
İngilizce hocam olur musun? :KK9:

Ingilizce den biktigim icin buraya giriyorum.:))

Benim karnim ac, 6 hafta once aldigim laptop u degistirmiyorlar[2 hafta ile kacirmisim], sadece tamir olabilirmis, 3 hafta laptopu mu bekliycem, ne kotu bir gun. :26:

Ciktim ben yarin gorusuruz. :)

Son düzenleme:
Cikiyordum ben niye gec geldin hii :)

Iyidir senden muhterem sahis office:) Hadi sana soru sorayim. 2000 kisi icin Database create yapmak icin access mi onerirsin, mysql mi. Ikisi de degilse ne onerirsin:)

Sql de olur Msql de olur sevgülü Kankam :21:

canım çok dar arkadaşlar, hiç tadım yok hala. bülent ersoy dinliyorum düşünün durumu :KK53:

İyilik, senden?

Yeni haber var mı? :KK53:

iyilik , bende haber olmaz mı hhahah var tabisi :KK53: Lorena sevgilisini takip etmek için öğretim görevlisi, hatta dekan olacak bu gidişle :KK53: o değil de onun yüzünden bir sürü insana psikologlar toplu seans yapmak zorunda kalacaklar :KK60:

en son "seni ne çok sevdiğimi bir allah biliyor" gibisinden bişi diyordu :KK60:

Sarki dedin de bir sarkici yolumu kesti bugun.Anket yapiyormus git dedim ben ne anlarim sarkidan. Zorla dedi kendini. 8 tane sarkici soyledim ve 8. Tarkandi biraz dinle dedim. Dinledi guzelmis shakira ya benzetti muzigini. Sonra bende beste yapiyorum ama nota bilmiyorum dedim. O da bana sana ogretirim para kirariz dedi beraber. Emaillerimizi aldik vedalastik.:))

X