KK Omegazin :)

Nevreste: Haber merkezimizi ziyarete geldi, hoş geldi ama eli boş geldi. Omegazin ekibi olarak, bir dahaki sefere ondan güzel haberler bekliyoruz.

Şöyle bir haber versem olur mu:KK9:Geçen cumartesi Tanem111 ile buluştum:KK52:Dün Lisabella ile buluştuk ve çok güzel bir gün geçirdim:KK52:KKyla tanışıp sonra buluşup görüşmek çok farklı ve güzel bir duygu:KK69:Bunun haber niteliği var mı:KK17:
Amin insaAllah : )
Benim amcam ve esimin amcasi ikiz. Yalniz benim amcamin ikizi bebekken vefat etmis.
Ama sanirim ikiz olabilmesi icin anne tarafina bakiyormus.
Anne tarafinda da dayimlarin torunlarinda ikiz var : )
Hayirlisi saglikli sihatli bitane olsun yeter ki de hayal kurmakta güzel iste :KK31:

Canım evet kadından geçiyor:KK34:Ama benim ve eşimin ailesinde de ikiz çok var:KK31:Rabbim gönlünüze göre,hayırlısını versin:KK16::KK49:

Şöyle bir haber versem olur mu:KK9:Geçen cumartesi Tanem111 ile buluştum:KK52:Dün Lisabella ile buluştuk ve çok güzel bir gün geçirdim:KK52:KKyla tanışıp sonra buluşup görüşmek çok farklı ve güzel bir duygu:KK69:Bunun haber niteliği var mı:KK17:

Canım evet kadından geçiyor:KK34:Ama benim ve eşimin ailesinde de ikiz çok var:KK31:Rabbim gönlünüze göre,hayırlısını versin:KK16::KK49:

Amin amin insaAllah : ) Bakalim kisa dogru düsünüyoruz bizde önce gidip muayene filan olayim diyorum Allah insaAllah aratmadan nasip eder :emir_bebek::KK16:

greenjade flsah haber GeLiNiM 1000 mesajini doldurarak hatta gectigini fark etmeyerek 3 kalp sahibi olmus :KK42:

kankamstyleee hayırlı olsun topiğin cnmmm :KK16::KK16:

elim boşta gelmedim cnmmmm artık bundan sora fotografları bununla çekersin kim kiminle yakalarsın :KK16:

$images.jpg

Son düzenleme:
Omegazin'in eski sayılarına, konunun ilk mesajından ulaşabilirsiniz efenim. :112:

Reklamda yaparmis:) Bu arada klayveye saglik . :KK16:

Bu sayı da süper olmuş. Bugün kaynımın doğum günü mumları üflerken akıllı olursa ona akıllı kızlar bulduğumu söyleyeceğim :KK23::KK52:

Ilginc dogum gunu Kazen'le ayniymis. :) Yengec burcu erkegi cekilmez diyorlar:p

Sağ ol canım.

Bugün doğumgünü olduğunu Kankam'a özel olarak ilet bence. :KK23: :KK1:

Iletmesine gerek yok okudum:p

Amin insaAllah : )
Benim amcam ve esimin amcasi ikiz. Yalniz benim amcamin ikizi bebekken vefat etmis.
Ama sanirim ikiz olabilmesi icin anne tarafina bakiyormus.
Anne tarafinda da dayimlarin torunlarinda ikiz var : )
Hayirlisi saglikli sihatli bitane olsun yeter ki de hayal kurmakta güzel iste :KK31:

Londra'da mi yasiyorsun sen : )
Bende dogma büyüma avusturyadaydim.
Gecen sene geldim evliligim sebebiyle :KK31:

Evet suan Londradayim ama belli olmaz belki bende Turkiye'me yerlesirim:)

kankamstyleee hayırlı olsun topiğin cnmmm :KK16::KK16:

elim boşta gelmedim cnmmmm artık bundan sora fotografları bununla çekersin kim kiminle yakalarsın :KK16:

Eki Görüntüle 748957

Sagol. Birilerinin selulitli fotografini yayinlayacagiz sayende:)

Amin amin insaAllah : ) Bakalim kisa dogru düsünüyoruz bizde önce gidip muayene filan olayim diyorum Allah insaAllah aratmadan nasip eder :emir_bebek::KK16:

greenjade flsah haber GeLiNiM 1000 mesajini doldurarak hatta gectigini fark etmeyerek 3 kalp sahibi olmus :KK42:

Amin:KK16:
Hayırlı olsun:KK52:Kürk aldığın günlerde gelir inşaallah:KK9:

Amin:KK16:
Hayırlı olsun:KK52:Kürk aldığın günlerde gelir inşaallah:KK9:

O gunler gelene kadar Omegazinden emekli olur herkes sanirim :KK1:

Kankamstyle tavsiye ederim : ) ben her ne kadar aile ozlemi ceksemde esimle birlikte turkiye de bir hayat kurdugumuz icin son derece memnunum : )

Olmaz olur mu hiç. :13:

Ne güzel, buluştunuz demek.

Bir dahaki sayıda Kankam değerlendirecektir bu haberi. :KK14: :KK1:

:KK1:

Reklamda yaparmis:) Bu arada klayveye saglik.:KK16:

Rica ederim patron. :KK53:

Eğer mizahi olarak yazdığımız şeyleri anlamayıp da dalga gçmeye çalışan olursa gerisini de tahmim eder herhalde.

Değil mi?

X