KK Omegazin :)

:KK19: :KK19:

Bizim ayyaşları aradım, bulamadım. :KK53:

işte bunlar
752.gif

Gunaydin gececiler simdi yatiyor. Dur dur bunlarin hepsini yazicam. :KK53: Kil muhabbeti yapip sabaha kadar yatmadilar diyicem.

Hadi aksama gorusuruz. :KK23:

...
Tugcecan : Melek kartlariyla dikkat ceken melek olup uctu mu? Kendisinden haber alinamiyor.
...

Tuğçecan 24 Haziran itibariyle iki haftalık bir seyahate çıktı. Norveç Fiyortları & Kuzey Buz Denizi seyahatine... Bu hafta sonu dönmesi bekleniyor. Biz de "30 Yaş ve 30yaş+ bekar hatunlar" konusundaki arkadaşları olarak kendisini dört gözle beklemekteyiz. :KK51:

kankam yaz bunu yaz, sıcaklardan tansiyonu düşen office, yer yer düşen tansiyonunu arıyor :KK53: hiç eski tadım yok bu aralar :KK50:

Tuğçecan 24 Haziran itibariyle iki haftalık bir seyahate çıktı. Norveç Fiyortları & Kuzey Buz Denizi seyahatine... Bu hafta sonu dönmesi bekleniyor. Biz de "30 Yaş ve 30yaş+ bekar hatunlar" konusundaki arkadaşları olarak kendisini dört gözle beklemekteyiz. :KK51:

Vay vay tatilde demek arada Londra ya da ugrasaydi. O gelene kadar protesto et burada takil..

kankam yaz bunu yaz, sıcaklardan tansiyonu düşen office, yer yer düşen tansiyonunu arıyor :KK53: hiç eski tadım yok bu aralar :KK50:

Yazicam bunu. :) Office gecmis olsun biliyorum cok nesen yok ama arada mesaj at . Sana masaj yapayim.

Hadin gorusuruz. :KK16:

X