KK Omegazin :)

Son Dakika!: yaseminA 9 aydır evli olmasına ve evlendiği ilk günden beri haftalık yemek listesi hazırlayacağına dair söylemlerde bulunmasına rağmen ilk yemek listesini bugün hazırlamış bulunuyor. Bu hafta yürürlüğe koyduğu bu liste sayesinde baya rahatlayacağına inanıyor:KK1::13:

Son Dakika!: yaseminA 9 aydır evli olmasına ve evlendiği ilk günden beri haftalık yemek listesi hazırlayacağına dair söylemlerde bulunmasına rağmen ilk yemek listesini bugün hazırlamış bulunuyor. Bu hafta yürürlüğe koyduğu bu liste sayesinde baya rahatlayacağına inanıyor:KK1::13:

:KK1: Naber yasemin?

Limon tayin isteyecek mi? İsteyecekse il içi mi il dışı mı? Sevgilisiyle tutarlı bi boyuta geçebilecek mi? Ne zaman huzura erecek? Hepsi ve daha fazlası önümüzdeki günlerde

Sağ olun kızlar... :13:

Kankam'ın hazırlayacağı Omegazin Akşam Postası Sayı 7, yarın akşam sizlerle efendim... :KK37:

julia__ bu pazar erdek sahilindeee sevgilisiyleee denize girip güneşlenecek mi ?

bu aşkkk mutlu sonla bitecek mi ??? :KK9::KK9:

ufakta nişan var mı :KK53::KK53:

hepsi ve daha fazlasıııı omegazindeee :KK9::KK9::KK9:

julia__ bu pazar erdek sahilindeee sevgilisiyleee denize girip güneşlenecek mi ?

bu aşkkk mutlu sonla bitecek mi ??? :KK9::KK9:

ufakta nişan var mı :KK53::KK53:

hepsi ve daha fazlasıııı omegazindeee :KK9::KK9::KK9:

Uuuu güzel ve romantik haberler geliyor senden Julia. :KK9:

Omegazin'siz bir KK düşünülemez. :KK53:

Iyi aksamlar bir kac gun yokum. :KK55:

Basinizin caresine bakin dermisim:))

Jade sizinle ilgilenir. :KK42:

Jade donunce kaldigimiz yerden devam ederiz. :KK34:

Son dakika: Haber merkezimizde yaşanan ani bir karar değişikliği sonucu 7. sayı ellerimden öper. :KK37:

Yarın akşam görüşürüz sevgili okuyucularımız, siz son gelişmeleri buraya yazmaya devam edin. :KK53:

Son düzenleme:
Son dakika: Haber merkezimizde yaşanan ani bir karar değişikliği sonucu 7. sayı ellerimden öper. :KK37:

Yarın akşam görüşürüz sevgili okuyucularımız, siz son gelişmeleri buraya yazmaya devam edin. :KK53:

Tesekkur ederiz efendim:) Ellerinden opsun ne olacak:p Sen ben ayri gayri mi var. :KK16:

Sana bedava kahve fali bakicam hadi iyisin:p

Geyige devam...

Son düzenleme:
Bu arada etekleri 40 ile degistirdim. Kotlari geri verdim. Kotu geri veremedim, icim elvermedi kaldi 38 olarak elimde. Artik bir gun zayiflarsam 2018 de giyebilirim. :KK53:

Sanirim en azindan 40'a alismam lazim. 42 ye zor alisirim , ondan bahsetmeyeyim. :)

:KK1:

Şimdi sen o kotu şöyle görünen bir yere as odanda. Ona baktıkça zaten sinirden zayıflarsın. :KK53:

Son düzenleme:
X