KK Omegazin :)

..............o kaybetmiş bence

zaten yapı olarak da sorunluymuş baksana, o ne öyle döş yetmemiş sırta kadar yayılmış kıllar, eller kılsız
bu ne yaman çelişki

Yani, sırtı beni ne ilgilendirir, sırtına binip evde dıgıdık dıgıdık yapmayacaktık evlenince sonuçta

Yani, sırtı beni ne ilgilendirir, sırtına binip evde dıgıdık dıgıdık yapmayacaktık evlenince sonuçta

Aaa niye öyle diyosun. Mutfağı topluyorum işim bitiyor kocam gelip arkasını dönüyor atla bakalım diyor sırtında salona taşıyor beni.
Olur yani evlilkte dıgıdık dıgıdık

Reklamda 5 kadın var biz de bu muhabbeti yapan 5 kişiyiz ironik olmuş

Aynen.

Alemsin ya...

Bende auto cad olduguna gore. ?

Incognito olarak kullaniyorum ben belki ondan almiyor reklamlari.

Hahahaha kısa kazakkk
Yok ALLAHtan kafası büyük değil, boyuda uzun du. Ama devede de boy var Kısa kazak
Süveter hahahaha

Aaa niye öyle diyosun. Mutfağı topluyorum işim bitiyor kocam gelip arkasını dönüyor atla bakalım diyor sırtında salona taşıyor beni.

Leonela, bunları öğren biraz.

Bak burda tecrübe konuşuyor.

Chuky, iyi ki aramızda tek sen evlisin, çoğunlukla sana takılıyoruz.

Beni taşımak yürekten başka , popiş ister yaaa hahaha bir de sırt,bel.
Bu süveter erkeğimin (eski) bel fıtığı vardı Ben zaten hafif değilim, e o da sorunlu elimde kalcaktı nerdeyse, iyi kurtuldum

Kızlar siz hep gelin, biz de habersiz kalmayalım.

Önce can, sonra canan.

İyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…