- 10 Ocak 2012
- 8.381
- 294
-
- Konu Sahibi KankamStyle
Yok fatmagul mu yoksa:)
..............o kaybetmiş bence
zaten yapı olarak da sorunluymuş baksana, o ne öyle döş yetmemiş sırta kadar yayılmış kıllar, eller kılsız
bu ne yaman çelişki
Yani, sırtı beni ne ilgilendirir, sırtına binip evde dıgıdık dıgıdık yapmayacaktık evlenince sonuçta
Yani, sırtı beni ne ilgilendirir, sırtına binip evde dıgıdık dıgıdık yapmayacaktık evlenince sonuçta
Reklamda 5 kadın var biz de bu muhabbeti yapan 5 kişiyiz ironik olmuş
ama bak karakterde çok sorun varmıs.
öyle olmaz mı zaten, bağları kopardıktan sonra: '' zaten şöyleydi, karakter yoktu, kafası büyüktü, boyu kısaydı vs vs ''
bu da kazaklıymıs iştekısa kazaklı hemde
Bir tane lazer epilasyon reklamı yukarıda, aşağıda da ''2012'de kadınlar tüylerinden nasıl kurtuldular'' diye bir reklam var.
Hangi kelime çok kullanılırsa otomatik olarak onunla ilgili reklamlar çıkıyor ya...
Aaa niye öyle diyosun. Mutfağı topluyorum işim bitiyor kocam gelip arkasını dönüyor atla bakalım diyor sırtında salona taşıyor beni.
Olur yani evlilkte dıgıdık dıgıdık
ama bak karakterde çok sorun varmıs.
öyle olmaz mı zaten, bağları kopardıktan sonra: '' zaten şöyleydi, karakter yoktu, kafası büyüktü, boyu kısaydı vs vs ''
bu da kazaklıymıs iştekısa kazaklı hemde
oluyor mu gerçekten
Aaa niye öyle diyosun. Mutfağı topluyorum işim bitiyor kocam gelip arkasını dönüyor atla bakalım diyor sırtında salona taşıyor beni.
Hahahaha kısa kazakkk
Yok ALLAHtan kafası büyük değil, boyuda uzun du. Ama devede de boy varKısa kazak
Süveter hahahaha
Olmazmıı çok ta eğlenceli oluyor.
Geçenler kayınvalidemde yaptı bu hareketi kayınvalidem de vah oğlumm sen bekarken tabak taşımazdın dedi
Olmazmıı çok ta eğlenceli oluyor.
Geçenler kayınvalidemde yaptı bu hareketi kayınvalidem de vah oğlumm sen bekarken tabak taşımazdın dedi
sen kollarda kıl yok deyınce
kategorı kısa kazak olarak değişiyor
süveter tam uymuş ama
Leonela, bunları öğren biraz.
Bak burda tecrübe konuşuyor.
Chuky, iyi ki aramızda tek sen evlisin, çoğunlukla sana takılıyoruz.
Sana tabak suratlı mı demek istemiş acaba ?