KK Omegazin :)

Ayrıca daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama ben yeni farkettim.

Rengina adlı arkadaşımız yeşillenmiş. Kendisine burdan da tebriklerimi iletiyorum :KK16:

Hayırlı olsunn :)
Ray Rayim çok teşekkür ederim kuzum:KK16:
Ray_Ray kim kendisini cikartamadim. :KK53:

Magazincilige baslayip, birde haber mi getiriyorsun.:21: Bende hayirli olsun diyorum kendisine. :KK34:

teşekkürler kankam. yalnız sen neden uı oldun:26: umarım kısa zamanda geri dönersin:KK34:

Kankammmmmm noldu?nereye gittin?

burda duraydım böyle tam burda;böyle kollarımı açaydım iki yana..tutaydım onu..tutaydım onu ben.. gitme diyeydim..gitme Kankammm :KK43: :KK43: :KK43:

Çok üzüldüm şuan da, kankam ı göremediğim için. Nereye gitti bilen gören yok mu ?

Gunaydin ve iyi bayramlar Omegazinciler. :KK16:

Dip not: Giderken butun arkadaslarimi silmistim. Profilim boynu bukuk kalmasin demistim. :KK43:Aklima gelenleri tek tek ekliyorum. Kimse ustune alinmasin. :KK55:

yeni ismim de güzelmiş. redoo :KK24: yu beğendim. :KK51: aslı nerde bilmiyorum. epeydir girmiyor. herhalde bayramda etleri tatlıları götürmekle meşgul. :KK9:

Bende acim burda.:KK5: Dun alisveris yapmistim ama dogru duzgun bir sey almamisim. Anlamadim ki alisverisi kim yapti ben mi ? Torbadan cikanlar muesli, sut, 3 tane tatli biskuvi cesidi (bunlari hangi ara almisim hic hatirlamadim guya diyet yapiyorum.), birde grissini. Birazdan ya dayanamayip bir seyler soyluycem ya da kaderime razi olucam. :KK53:

X