KK Omegazin :)

Olur mu?
Bana kupa yakışır

Sagol Kankam sen de iyi ki varsın.

Ayrıca bu sayfayı çok sevdim.

Greenjade uyudu herhâlde hala yayınlamamış :)

Bir daha sana ozel kupa yapicam.

Isten cikaricam onu tam calismiyor.

Yok hazir, birazdan yayinlayacak. Merakla bekliyoruz.

Son düzenleme:
Sör; bugün de tam gaz kitap okumaya devam etti. E baş bilge olmak kolay değil. :)

Limon1988;
şu an tatilde. İstanbul turunu tamamlayıp, Sakarya'ya doğru yola çıktı.

Gülümsün; migrenle uğraşmaya devam ediyor. Kendisine Omegazin ekibi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Hayyal; çok gezen mi çok okuyan mı bilir tartışmasında bu hafta sonu gezmeyi seçti.

YaseminA; ehliyet sınavının yazılı kısmını başarıyla atlatmış olup, şu an direksiyon eğitimine gömülmüş vaziyette.

Beba; Tıp fakültesinde okumasına ve çok ağır sınavlarının olmasına rağmen, hala kk'ya uğramayı unutmuyor.

Hip; kk'ya uzun süredir uğramıyor. Merak içindeyiz.

Ve ben; akşamı Akşam Postası için haber bulmakla geçirdim.

Shsm ve EzgiAcar07; hamile olduğunu yakın zamanda öğrenen arkadaşlarımız.

Kader; üyeliğini iptal ettirmiş ama sanırım yeni kullanıcı adıyla aramızda.

Oky; taşınma süreci devam etmekte. Perşembeden itibaren temelli İstanbul'da.

Chuky; bugün Omegazin ekibini, elindeki romantik kahvesiyle ziyarete geldi, hoş geldi.

Office; KK'ya virüs gibi yayılıp Omegazin'e haber bulma konusunda yardım edeceklerini belirtti.

Cudana; 5.000'inci mesajını Omegazin'de yazmasından dolayı, kendisine Kankam tarafından, kalp şeklinde altın madalya takdim edildi.

Tunasila ve Prenses_16; blowing neon s oyunundaki tatlı rekabetleri hala sürmekte.

Ve
Kankam; yeni aldığı baskülüyle maceralı bir gün geçirdi. :)

Son düzenleme:
Okudum okudum :)

Ellerine sağlık greenjade :)

Tamamdır artık yatabilirim.
İyi geceler herkese :)

.......................

Okudum da devamını merak ettim :)

Yarin oldugunda gore yazayim artik.

Garanti kagidina bakip numarayi arayacagim , degistirirler mi diye. Tam o sirada gozume "tekeri cevirin" diye bir yazi ilisti. Meger tekerden ayarliyormusuz bu sifira gelme isini. Ben sazan tarti mi kullandim daha once. Bilmiyorum. Bosuna gittim, adamlara dalastim yoruldum sinirim bozuldu geldim:)) Hayir birde manager olsaydi onlara rezil olacaktim. Olmamasi isabet olmus.

kankam yeni mi gidiyorsun akapunktura daha önce gittin mi faydasını gördün mü ya da gören tanıdın mı
doktor kızıma da dedi ama bisürüüüüüüüüüüü zamazingosu var henüz başlamadım
faydasını görürsen haber etsene

Bilerek... İsmim Yeşim.

Adiniz da guzelmis hanfendi. Degerli bir tas oldugunu biliyorsun degil mi. Kalp cakrasina iyi geliyor.

Seyyah ilk defa bugun enerji dusuklugu icin gittim. Kadin dilime bakti sen kansizsin ve chi enerjin dusuk dedi. Kafama ve vucuduma igne yapistirdi iste. Iyiyim fena hissetmiyorum bugun. Tabi zaman aliyor hemen bir gunde olmuyor dedi. Ben devam edicem daha fazla yararini gorursem soylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…