KK Omegazin :)

Dogrudur.:KK4:

$1012183_542164289173651_1082945215_n.jpg

Resim: Bilgikupu

Gunaydin

Sabah sabah size taze haberler getirdim

Nickim13harf hamileymis tebrik ediyorum kendisini

Dionisa ( eski editorlerimizden nam-i diger sevgi melegi) uyeligini iptal ettirmis

Simdilik bu kadar :)

Gunaydin

Dionisa ( eski editorlerimizden nam-i diger sevgi melegi) uyeligini iptal ettirmis

Ayy demek Nickim hamile, çok sevindim:KK76: Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:KK12:

...
Gülümsün; migrenle uğraşmaya devam ediyor. Kendisine Omegazin ekibi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
...

Sayın Greenjade sana ve senin nezdinde Kankamstyle'a teşekkür ediyorum. :87:

Ben de OMEGAZİN ekibine başarılar diliyorum. :KK9:
Hayırlı uğurlu olsun göreviniz! :KK51:

Şayet üyeler hakkında kayda değer bir istihbarat alırsak size yardımcı olacağımızı bilmenizi isteriz.:82:

Günaydın kk'nın meraklı , ama bir o kadar da sevimli güzelleri:80:
Kendimden haberler vermeye devam edeyim:KK1: Sabah sabah kimseyle konuşmadım zaten:KK55:
Evim çok pislendi:KK25: Temizlik yapmalıyım Ramazan gelmeden, bugün de geçsin başlıyorum büyük temizliğe:KK53: Çok da üşeniyorum. Bugün nerdeyse 1 aydır düzenlemediğim gardrobumu temizledim:KK6: Öğleden sonra da direksiyon dersim var:KK31:

Gunaydin

Nickimtam13harf, evli miydi? Ben kendisini genç kız zannediyordum. Ne kadar bilgisizim Rabbiiiim! :111:

Ben de kendisini tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıklı bir gebelik kolay bir doğum dilerim! :KK34:

Vesikalik vermis. Howw cuteee:))

$526426_424105377632965_1970764836_n.jpg

Resim: Our Beautiful World & Universe

Bu aksam ben yaziyorum. Gorusuruz. :KK53:

Son düzenleme:
Kendimden haberler veriyorum yarın hipofiz mr ı çektircem :KK14:

O ne ki tarim:44:
Sağlık sorunun mu var?

Flaş haber!!!!!
Bir haftadır ortalarda görünmeyen ve office in yana döne aradığı depresifim BdV de görüldü!!!!
Kendisinden bir açıklama bekliyoruz:KK53:

O ne ki tarim:44:
Sağlık sorunun mu var?

Flaş haber!!!!!
Bir haftadır ortalarda görünmeyen ve office in yana döne aradığı depresifim BdV de görüldü!!!!
Kendisinden bir açıklama bekliyoruz:KK53:

Benim prolaktinim yüksek ablacım endokrine gitmeye başladım takip ediyorlar 2 . kanı vermiştim ilk verdiğimde 42 iydi . Bugn kontrole gittim 2. nin sonucunu alıp 94 çıkmış :KK14: 3 kanı istedi hemde mr verdi bende bilmiyorum ki ne tümör falan diyyor nette anlamadım :KK14:
Çocuğum olmaz mı benim :KK14:

Son düzenleyen: Moderatör:
:KK14:
Benim prolaktinim yüksek ablacım endokrine gitmeye başladım takip ediyorlar 2 . kanı vermiştim ilk verdiğimde 42 iydi . Bugn kontrole gittim 2. nin sonucunu alıp 94 çıkmış :KK14: 3 kanı istedi hemde mr verdi bende bilmiyorum ki ne tümör falan diye nette anlamadım :KK14:
Çocuğum olmaz mı benim :KK14:

Yok be tatlım, kendi kendine senaryo kurma lütfen.
Önemli bişey çıkmaz inşallah.
Konu hakkında hiçbir fikrim olmadığı için bişey diyemiyorum sana.
Sen kafanı karıştıran tüm soruları yarın doktoruna sor mutlaka.
Bizede haber ver, merakta bırakma lütfen.

:KK14:

Yok be tatlım, kendi kendine senaryo kurma lütfen.
Önemli bişey çıkmaz inşallah.
Konu hakkında hiçbir fikrim olmadığı için bişey diyemiyorum sana.
Sen kafanı karıştıran tüm soruları yarın doktoruna sor mutlaka.
Bizede haber ver, merakta bırakma lütfen.

Kaç aydır bi çözüme ulaşamadı ben zaten ölceksin deyince ölebilcek potansiyele sahip bir insanım beni buluyor bu aksilikler ..
9 aydır benim çocuğum olmayacak diyorum :KK52: Psikolojim bozuldu birde giderek yükseliyor.
İlk öğrendiğimde anne ben kısırmışım diye ağladım gözü çıkasıca internette neler yazmışlar :KK52:
Ay abla bi sonuca varamıyorum ki 3 aydır bide 6 ay boşuna hormon ilacı kullandım. Düşüremediler :))
Şimdi takippe aldı heralde 3. kandan sonra bişey derler.
Off mrdan nefret ediyorum :KK14:

Kaç aydır bi çözüme ulaşamadı ben zaten ölceksin deyince ölebilcek potansiyele sahip bir insanım beni buluyor bu aksilikler ..
9 aydır benim çocuğum olmayacak diyorum :KK52: Psikolojim bozuldu birde giderek yükseliyor.
İlk öğrendiğimde anne ben kısırmışım diye ağladım gözü çıkasıca internette neler yazmışlar :KK52:
Ay abla bi sonuca varamıyorum ki 3 aydır bide 6 ay boşuna hormon ilacı kullandım. Düşüremediler :))
Şimdi takippe aldı heralde 3. kandan sonra bişey derler.
Off mrdan nefret ediyorum :KK14:

Şşşt,sakin ol bakim:KK20:
İnternetten okuduklarına inanıp kendine teşhis koyamazsın:KK19:
Bende çocuklar küçükken çok yapardım o işi.
Birgün oğlumun boğazı ağrıyor, ateşi var diye okula göndermedim.
Öğretmeni aradı sınıfta kabakulak salgını var dedi.
Bu arada şiddetli karın ağrısı başladı çocukta,doktora götürmek için eşimi bekliyorum oda şehir dışında.
Kızım küçük kimseye bırakamıyorum.
Ben oturdum internetten araştırırken, çocuğa kabakulak+bağırsak düğümlenmesi + nir hastalık daha (şuan hatırlamıyorum adını) teşhis koydum.bunların hepsi birarada olunca felaket bir senaryo çıkıyordu .çocuğu hem kısır, hem sakat ettim (Allah korusun)
O ara korkudan bayılmışım.
Kızımın çığlıklarıyla ayıldım.:KK17:
Yavrum koltuktan düşmüş:KK5:
Sonra doktora bir gittik ki, oğlumun sadece boğazı iltihaplanmış, birde kabız olmuş :KK17:
O günden sonra internetten teşhis koymayı bıraktım :KK17:

X