KK Omegazin :)

Teşekkürler canım.

Kendimden haberler veriyorum yarın hipofiz mr ı çektircem

Geçmiş olsun Tari.

pat diye daldım küt diye yazıyorum
8 ay önce prl 96 ile mr a yollandım.nette beynimdeki tümörlerin nasıl çıkarılacağını bile öğrendim
çocuk zaten olmuyodu..
mr çekildi temiz..anca 150den sonra görülüyo..oluşanda tümör değil zararsız kitle..
dip not :hamileyim
kurup durursan prl tavan yapar..dostinexi yut hayat sana güzel olsun

KK Omegazin 2 Temmuz 1993- Madimak olaylarindan dolayi bugun Omegazin aksam postasini yayinlamama karari almistir. Yarin kaldigimiz yerden devam edecegiz. Yitirilen canlara Allah'tan rahmet , yakinlarina bassagligi diliyoruz. Anlayisiniz icin tesekkur eder, iyi gunler dileriz.

Son düzenleme:
Omegazin Aksam Postasi Sayi 5:

Seyyahalemi: Kizi icin zamanzingo olarak adlandirdigi akupunktur arastirmalarina basladi. :)
Nickimtam13harf: Hamileligini yeni ogrenen arkadaslarimizdan. Ona mutlu , saglikli ve huzurlu bir hamilelik gecirmesini diliyoruz.
Dionisa: Olgun yorumlariyla dikkat ceken nam-i diger sevgi_melegi uyeligini iptal ettirdi.
Cudana : Arastirmaci kisiligiyle Omegazin ekibine haber tasiyor.
Gulumsunn: Omegazin ekibine haber tasiyacagini belirtip, tesekkur ve hayirli olsun dileklerini sundu.
YaseminA: Kirlenmis olan evini artik yeter Ya Allah deyip temizlemeye basladi. :) Direksiyon derslerine hala devam ediyor.
Hybris ve Gulumsunn: Nickimtam13harf e guzel ve saglikli hamilelik gecirmeleri dilegini sundu.
Tari: Bugun hifofiz icin MR cektirmeye gidiyor. Umariz bir sorunu cikmaz ve guzel haberlerle gelir. Omegazin olarak kendisine gecmis olsun diyoruz.
Parkon: Ozel haberini bize soyle iletti:
Bir haftadır ortalarda görünmeyen ve office in yana döne aradığı depresifim BdV de görüldü!!!! Kendisinden bir açıklama bekliyoruz
Greenjade : Surrender ile kisa bir anlasmazlik yasadi. Neyseki sonunda tatliya baglandi.
Office: Onu her yerde takip ettigi icin Kankam'dan kacan office bir dag evine sigindi. Polise yakalandigi belirlenen Kankam "Ben masumum" dedi.
AyLiiiN: Tartismali kisilik aylin, uyeligini iptal ettirdi.
Tugcecan : Melek kartlariyla dikkat ceken melek olup uctu mu? Kendisinden haber alinamiyor.
Elmayra: Bir suredir banli. Ne zaman donecegini bilinmiyor.
Egunal: Pasta kategorisinde cilekli cheesecake i ile yarismayi kazandi. Kendisi hali hazirda pro uye olan Egunal'in pro uyeligi kime hediye ettigi merak konusu.
Kazen: Nirvana'ya ulasmak icin Mogolistan'a gitmeye hazirlaniyor. Ona basarisiz olursa bir dahaki sefere Tibet' i oneriyoruz:)
Leon: Hayatinin askiyla tanismaya hazirlaniyor. Umarim bu kez hayal kirikligina ugramaz.
Kindarrr: Son tanistigi erkekle hayal kirikligi yasayan Kindar , butun erkekler boyle ayi mi dedi:)
Kankam: 42 beden olan kankam gidim gidim verdigi kilolarina guvenerek kendisine 38 beden sortlar aldi. Sanirim iki sene sonra giymeyi planliyor. :)
BDV: BDV de tartisma cikti. Bir olu , iki yarali. Kazen konuyu kapatti.

Son düzenleme:
Kankam dergi için bir yarışma düşünsen,mesela güzellik yarışması yapalım,herkeş bize foto göndersinama kimseye göstermeyelim(meraklımelahatsmiley)

Kankam dergi için bir yarışma düşünsen,mesela güzellik yarışması yapalım,herkeş bize foto göndersinama kimseye göstermeyelim(meraklımelahatsmiley)

Kimse foto gondermez ya da baskalarininkini gonderirler. :) Onun disinda greenjade ile uyelerle ilginc sorularla roportaj yapacagiz.

Yine süper yazmışsın Kankam.

Magazin ekibi iyi çalışıyor anlaşılan

Röportaj iyi fikir

GeLiNiM de yeni pro oldu aslinda ama o günlerde Omegazin yoktu
Geyige tamam magazine tamam ama kariyer malesef 0

Kindarrr:Son tanistigi erkekle hayal kirikligi yasayan Kindar , butun erkekler boyle ayi mi dedi:)
Hahahaha şuann buna yarıldım

Kindarrr:Son tanistigi erkekle hayal kirikligi yasayan Kindar , butun erkekler boyle ayi mi dedi:)
Hahahaha şuann buna yarıldım

Kindarr da asik olmayi bekleyen bir arkadasimiz. Umarim o da senin gibi guzel insanlarla karsilasir.

Eline sağlık Kankam, güzel yazmışsın yine.

Sagol canim, gorusemedik bugun. Halletmissiniz aranizdaki meseleyi. Iyi olmus yoksa tanimayacaktim seni. :)

Kindarr da asik olmayi bekleyen bir arkadasimiz. Umarim o da senin gibi guzel insanlarla karsilasir.

Sagol canim, gorusemedik bugun. Halletmissiniz aranizdaki meseleyi. Iyi olmus yoksa tanimayacaktim seni. :)

Amin inşallah ya .. Dur yarın bi güzel geçsin hatta süper geçsin ben arkamdan gelenlere ışık olucim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…