KK Omegazin :)

çok doğru teşhis mi gebertirim seni süslü yoldurma takma saclarını

Evet bende yazmiyorum arada okuyor cikiyorum. Biliyorum yazdigim an polemige girme ve banlanma ihtimalim var. O yuzden hic yazmamak en iyisi.

Gorusuruz sevgiyle kal sende. Arada haber olursa yazin buraya.

Kankam sen hala UI olmadın mı Jelesec ne yapacak yaşlı kadınlara saygım büyük dokunmam

Biliyorum ugrasiyorsun beni gondermek icin.:) Bu arada aksam ki postayi hazirliyorum.

İyi geceler :)

Bomba haber araştırdım azıcık amma velakin bulamadım :)

Haaa aklıma geldi ,
kedidirokedi ( namı-ı diğer kedi35 ) üyeliğini iptal etmiş kedilerdetatilyapar olarak geri gelmiş

Iyi geceler. Bunu da ekleyeyim.

aman aman ağlama bitti sıkıntılı süreç inşallah nasıl durumu abinin?

İyi çok şükür ama çok zor ve çok sancılı bir süreç yaşıyor jelesec im.Bizim ameliyatlar gibi bugün operasyon yarın hop düğün değil yani Çok ağrısı var.Bugün serum bağlanmış ağrı kesmek için.KArnındaki ve göğsündeki direnler çekildi ama ortalığı yıkmış resmen:18: Anırmış kısaca.Sürekli yürümesi lazım bir de üflemeli toplarla antremanları var.Ciğerleri açılsın diye.Hiç kimseyi almıyorlar yanına.Bugün pijama aldım götürdüm de bir baktım koridorda yürütüyorlar.Çok sevindim ama yüzüme bile bakmadı.Kimseyi görmek istemiyor.O kadar korkmuşki mikrop alır diye:26:

çok zor tabi k.valideden biliyorum geçecek canım atlatacak eskisinden sağlam dönecek yaşamına

Tari: Sessizliğini bozdu '' Dayımlardayım nete giremiyorum , hepinizi opuyorum yakinda gelecegim.'' dedi.
YaseminA: Kocasinin ona kitap okutturmadigindan ve sinirlerini bozdugundan sikayet etti. Rahatlamak icin geldigi topikte kimseyi goremeyince Omegazin ekibine de sitemlerde bulundu ama Kadesa'ya ovguler yagdirdi.
Bambino2013: Uyeligini iptal ettiren bir diger uyemiz. 13 sayisindan olsa gerek.
Kadesa: Parkon'a gipta ettigini daha once belirtmisti . Sonunda bekledigi tatiline 2 gun sonra cikacagini soyledi. Ayni zamanda saglik kontrolu yaptiracagini ekledi. Kendisine Omagazin ekibi olarak gecmis olsun diyoruz ve bir sorun cikmamasini diliyoruz.
Office: Nike giyip telef olamaktansa topuklulari tercih etti. Dunden beri sis ayaklarina masaj yapmakla ugrasiyor. Omegazin'siz ve Kadesa'siz bir hayat dusunemedigini de ekledi.
Surrender: Omegazin ekibini ona takmakla sucladi. greenjade'in ekipte ise alinmasindan duydugu ofke devam ediyor gorunuyor. Kendisi cocuklugunun favori sarkisinin Avare mu olarak belirtti.
Ausencia: Parkon ve Kadesa 'yi birbirine cok yakistirdigini , onlarin sadece arkadas olmasindan duydugu uzuntuyu dile getirdi. Ayrica kendisi ameliyat gununu bekliyor olup, Omegazin ekibi olarak bir an once sagligina kavusmasini ve basarili bir ameliyat gecirmesini diliyoruz.
Parkon: Pazartesiyi iple cektigini ve tatili bittigi icin arastirmaci ruhuyla haber getirerek Omegazin ekibine katkida bulunacagini soyledi.
Badezuzum: Omegazin haberlerini takip ettigini belirtti. Parkon'un eve tikilmasindan sevinc duydugunu ve legende serinledigini ifade etti.
Bebaa: Aktif bir uye olmadigi icin kendisinin dedikodusu yapilamayacagini dusunuyor ama subat 2013 de uye olup, 2500 e yakin mesaji oldugu icin bu uyenin gayet aktif oldugunu dusunuyor, Omagazin ekibinden kacamayacagini ekliyor ve ehliyet sinavi basarili gectigi icin onu kutluyoruz.
Gweencooper: Uyeligini iptal ettiren zamaninda baya aktif olan baska bir uyemiz.
Rosaleda ve edebiyatci01: Hamile oldugunu yakin zamanda ogrenen arkadaslarimizdan. Kendilerine mutlu huzurlu saglikli bir hamilelik diliyoruz.
Nldglp: Kisa bir aradan sonra Jelesec'in kendisini Yunan adalarinda kapattigi evden kacip yurda geri dondu. Bir daha Jelesec i gormek istemedigini belirtti. Abisinin ameliyati yuzunden uzuntu icinde oldugunu belirtti. Abisinin bir an once sagligina kavusmasini diliyoruz ve gecmis olsun diyoruz.
Jelesec: Kokusundan takip edip , Omegazin'e siginan Nldglp yi son anda yakaladi. Kendisine "seni süslü yoldurma takma saclarını" diyerek tehdit etti. Ayrica , Kankam in uyeligini iptal ettirmek icin Mune'ye mesaj atmis olup bu girisimleri basarisizlikla sonuclanmistir.
Cudana: 5 bininci mesajini Omegazinde yayinladigi icin kendisine takdim edilen odulu almaya gelmedi.
Kedidirokedi: Kedilerdetatilyapar nicki ile KK ye geri dondu. Kendisine taninmamak istiyorsa icinde kedi olmayan baska bir nick bulmasini Omegazin ekibi olarak tavsiye ediyoruz.
Kazen: kizlaragore.com ailesi Kazen ile 20 sorudan olusan tarafsiz , icten bir roportaj yapti. Bu haberi ayrintili olarak greenjade ekleyecek. Okumaniz tavsiye edilir.

Son düzenleme:

magazin adı üzerinde işte, allah kuru iftiradan saklasın

Son düzenleme:
Kadınlar Kulübü ile keyifli röportaj

Geçtiğimiz günlerde sitemizde röportaj döneminin başladığını duyurmuştuk. İlk röportajımızı da Türkiye’nin en çok tanınan ve en çok ziyaret edilen kadın sitesi olan Kadınlar Kulübü'nün, kurucusu ve hali hazırda hem yöneticisi hem de sahibi olan Kazen'le yaptık. :)

Öncelikle röportaj teklifimizi geri çevirmediğin için kizlaragore.com ailesi olarak teşekkürlerimizi sunarız.

İlk olarak bize kendini tanıtır mısın? kadinlarkulubu.com nasıl, ne zaman ve hangi amaçla kuruldu?

“2001 senesinde Türkiye’de Tüp Bebek konusunda insanların paylaşım yapacağı bir site yoktu. Önce tek başıma yaşadıklarımı yazmaya başladım, sonra takipçiler geldi. Paylaşım yapmak istediklerinde yazışmaya başladık. Üyelerimiz hamile kaldıkça tamam burası çok güzel ama biz tüp bebek aşamasını geçtik hamile kaldık gebelik de olsun dediler. Gebelik bölümü açıldı ama çocuk gelişimi bölümü yok dendi onu da açtık. Çocuklar büyümeye başladı, hamilelikte kilo aldık hani diyet bölümü dediler, bu sefer diyet bölümünü de açtık. Tamam kiloları da verdik peki moda bölümü diyince bu kadar geniş kapsamlı bir site oldu. Bugün 320.000 tekil 430.000 ziyaret ve 1.3 milyon sayfa gösterimine sahip.”

Sitenizle ilgili ön bilgileri aldık fakat insanlar daha çok bu güzide sitenin sahibi kimdir, nasıl biridir, neler yapar ve yapmak ister bunları merak ediyor. :) Yavaştan geçelim sorularımıza.

1. Herhangi bir kişinin en favori insanı mısın? Neden?
Bildiğim kadarı ile oğlumun favorisiyim, istediği zaman dondurma verdiğimden ve kötü futbol oynamamdan dolayı.

2. Şu anda yaptığın işin dışında (hayattaki tüm işler kanuni olsaydı) ne iş yapmak isterdin?
Çoban olmak isterdim, bunu her yerde dile getiriyorum zaten.

3. Yalan söylemenin sence uygun olduğu durumlar nelerdir? Beyaz yalan söyler misin, ne söylersin?
Yalan söylemeyi beceremem zira söylediğim yalanı unutur o sebeple sonra patlarım. Bu sebeple ne beyaz ne siyah pek yalan söylememeye çalışıyorum.

4. En son '' … özelliğinden dolayı seninle gurur duyuyorum.'' sözünü kime söyledin? Hangi özellikti o?
Bunu en son oğluma karne aldığı gün söyledim, karnesinden dolayı değil, tek başına, tüm okul önünde örnek öğrenci olarak gösterildiği için onunla gurur duydum. Derslerden önce davranışları ile buna layık görülmesi çok hoşuma gitmişti.

5. Aynı lafı en son sen ne zaman duydun? Hangi özelliğindi göklere çıkartılan?
Ukalaca olacak belki ama sanırım böyle bir site kurduğumdan dolayı zeki denip duruyor, oysa bu siteyi ben değil de başkası yapsa aynı şekilde başarılı olurdu. Bu sebeple zeka ürünü değil de doğru zamanda doğru yerde ve doğru adımlar attım sanırım.

6. Yaşayamadığın için pişmanlık duyduğun ne var?
Keşkeleri seven biri değilim, aklıma geleni, kafama koyduğumu mutlaka eninde sonunda yaparım.

7. Lisedeki takma adın neydi? Adını sevmiş miydin?
Sabonis. Rus kökenli bir basketbolcu, oyun stili ve fizik olarak ona benzetilmek güzeldi bu sebeple sevmedim desem yalan olur.

8. Bir okul yaptırsan adını ne koyarsın? Neden?
Bakulgan demek isterdim, çocuklar okula sıkılmadan gitsin diye ama işin şakası bu. Büyük ihtimalle bir kişi ismi vermezdim. Okulun ismi “Karnaval” olabilir.

9. Ulaşamadığın biri ile tanışıp sohbet etme olanağın olsaydı bu kim olurdu? Ondan neler öğrenmek isterdin?
Kafama koyduğumu yaptığımdan böyle bir kişi ismi vermem gerçekçi olmaz. Pucca belki olabilir, 1-2 kez yazıştık ama kahve içme teklifinde bulunmadım : ) Ondan bir şeyler öğrenmek değil de onla sohbet etmek isterdim.

10. Yaptığı işte mutlu ve aynı zamanda başarılı olan birisini tanıyor musun? Onu örnek olarak alıyor musun?
Ara Güler, tek geçerim. Kendisini, bir çok ihtilal görüp neden fotoğraflamadı diye eleştirmiştim ama 1 Haziran sürecinde maalesef ben de makinamı kapıp o süreci fotoğraflayamadım. Dalışa gittiğimde kayalardan düşüp ufak bir kaza geçirdim, bu sebeple evden pek çıkamadım. Demek ki bazen şartlar uygun olamıyormuş. Aklıma Ara Güler için yaptığım eleştiri geldi. Şartlar günün koşullarına göre değişebiliyormuş, sonra üzüldüm. O günleri yaşamadan neden yapmadı diye eleştirmek doğru değilmiş.

11. Hiç kimsenin göremediği bir özelliğin var mı? Varsa neden bugüne kadar gizli kaldı?
Var var. : ) Neden gizli kaldı sorusuna gelince bunu paylaşırsam anlamı kalmaz.

12. Seni en çok ne kızdırıyor? Bu kızgınlıkla baş edebiliyor musun? Edemiyorsan, neden?
Sinirlerimi kontrol edebilen bir yapıya sahip değilim. Lakin 1 saat sonra da geçmişi unuturum. En çok yazdıklarımı anlamayan veya yazdıklarıma belki bilerek belki bilmeden farklı anlam katanlar beni çok sinirlendirir. Bir de tuhaf gelebilir, sinirlenme de değil de iki kadının bir biri ile söz düellosuna katlanamıyorum.

13. Bugüne kadar yaşadığın en büyük hayal kırıklığın ne? Tekrar yaşama ihtimalin var mı?
Yukarıda cevaplamıştım aslında, keşkelerim yoktur. Bu sebeple de açıkçası çok hayal kırıklığı yaşamadım.

14. Hangi markalar sinirlerini bozuyor? Neden?
Fiyat performans incelemesi yapıp, sadece marka olduğundan dolayı pahalı satılan tüm markalar sinir bozucu. Birinci bankalar : ) Mac ürünlerinden de nefret ediyorum. Hele hele iPhone çılgınlığına anlam veremiyorum.

15. Hangi markalara tutkunsun?
Bunun cevabı çok geniş bir yelpaze. Otomobilde; Mercedes ve Porsche, telefonda; Samsung, laptopta; Sony ve Asus. Bu çok uzar gider.

16. 10 sene sonraki hayatında bugünden farklı neler olacak?
Gelecek planları yapmayı severim, elimden geldiğince de geleceğimi planlamaya çalışırım. On sene daha yaşarsam bugün parfüm kokarken 10 sene sonra büyük ihtimal çoban olmayı planladığımdan tezek kokuyor olacağım. Belki yeniden evlenmiş de olabilirim.

17. Seni benzer yaştaki, benzer işi yapan, benzer konumdaki kişilerden farklı kılan ne var?
Ben sevdiğim işi yapıyorum ama aynı sektörde olan benzer yaştaki arkadaşlarımın işi pek sevmediğini gözlemliyorum. Fark bu sanırım.

18. Yakın bir arkadaşın kanunsuz bir iş yapsa polisi arar mısın?
Hiç tereddüt dahi yaşamam, hemen ararım.

19. Hangi filmdeki, hangi karakterin hayatının, senin hayatın olmasını isterdin?
Behzat Ç.

20. Bir film yapmaya karar versen adı ve konusu ne olurdu?
Su altı çekimlerim ve fotoğrafçılık olduğu için sanırım film değil de belgesel çekerdim. İsmi de “Bize bırakılan miras” olurdu. : )

Kazen’e huzurlarınızda teşekkürlerimi iletiyorum çünkü tek mailimizde bize cevap verdi ve güler yüz gösterdi. Yaptığı işte neden başarılı olduğunu bir kere daha anlamış bulunmaktayım. Kendisine canı gönülden teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Günaydın magazinciler,

İyi haftalar diliyorum.

Kadişim iyi tatiller, inşallah önemli birşeyler yoktur, öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…