- 10 Ocak 2012
- 8.381
- 294
-
- Konu Sahibi KankamStyle
Adiniz da guzelmis hanfendi.Degerli bir tas oldugunu biliyorsun degil mi. Kalp cakrasina iyi geliyor.
Sağ ol canım.
Evet, biliyorum.
Ondan bir bilezigim var.
Korku filmi mi izlesem , bir lise filmi mi. Yoksa ikisini de mi:)
En iyisi kitap oku.
Filme zor konsantre oluyorum sen kitap diyorsun. Sons and lovers hala duruyor.Single White Female 2: The Psycho bunu izliyorum. Bir yandan sana yaziyorum.
Gunaydin
Sabah sabah size taze haberler getirdim
Nickim13harf hamileymis tebrik ediyorum kendisini
Dionisa ( eski editorlerimizden nam-i diger sevgi melegi) uyeligini iptal ettirmis
Simdilik bu kadar :)
...
Gülümsün; migrenle uğraşmaya devam ediyor. Kendisine Omegazin ekibi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
...
Nickimtam13harf, evli miydi? Ben kendisini genç kız zannediyordum. Ne kadar bilgisizim Rabbiiiim! :111:Gunaydin
Sabah sabah size taze haberler getirdim
Nickim13harf hamileymis tebrik ediyorum kendisini
Dionisa ( eski editorlerimizden nam-i diger sevgi melegi) uyeligini iptal ettirmis
Simdilik bu kadar :)
Kendimden haberler veriyorum yarın hipofiz mr ı çektircem
O ne ki tarim:44:
Sağlık sorunun mu var?
Flaş haber!!!!!
Bir haftadır ortalarda görünmeyen ve office in yana döne aradığı depresifim BdV de görüldü!!!!
Kendisinden bir açıklama bekliyoruz
Benim prolaktinim yüksek ablacım endokrine gitmeye başladım takip ediyorlar 2 . kanı vermiştim ilk verdiğimde 42 iydi . Bugn kontrole gittim 2. nin sonucunu alıp 94 çıkmış3 kanı istedi hemde mr verdi bende bilmiyorum ki ne tümör falan diye nette anlamadım
Çocuğum olmaz mı benim
Yok be tatlım, kendi kendine senaryo kurma lütfen.
Önemli bişey çıkmaz inşallah.
Konu hakkında hiçbir fikrim olmadığı için bişey diyemiyorum sana.
Sen kafanı karıştıran tüm soruları yarın doktoruna sor mutlaka.
Bizede haber ver, merakta bırakma lütfen.
Kaç aydır bi çözüme ulaşamadı ben zaten ölceksin deyince ölebilcek potansiyele sahip bir insanım beni buluyor bu aksilikler ..
9 aydır benim çocuğum olmayacak diyorumPsikolojim bozuldu birde giderek yükseliyor.
İlk öğrendiğimde anne ben kısırmışım diye ağladım gözü çıkasıca internette neler yazmışlar
Ay abla bi sonuca varamıyorum ki 3 aydır bide 6 ay boşuna hormon ilacı kullandım. Düşüremediler :))
Şimdi takippe aldı heralde 3. kandan sonra bişey derler.
Off mrdan nefret ediyorum