- 21 Mart 2011
- 5.595
- 80
-
- Konu Sahibi KankamStyle
- #2.621
Senlen benden düzenli bir mesaj beklemesi şaşırttı beni yanlız, hiçmi tanımamış bizi
Çok zor bir adam ve bu kadar egoist bir adamın çok daha büyük bencillikleride vardır bence.
Senlen benden düzenli bir mesaj beklemesi şaşırttı beni yanlız, hiçmi tanımamış bizi
Sweety begenmemek degilde, konu bastan o amacla acilmisti hani diyorum oyle devam ederseniz daha verimli olacaktir. :)
kankişim biz düzenli mesaş yazacak olsak roman neyin yazarız :111: düzen ne arar la bizde :111:
Sanirim tanimamisim.
kankişim biz düzenli mesaş yazacak olsak roman neyin yazarız :111: düzen ne arar la bizde :111:
Kankam bizi cudana ve kadişnen karıştırdı Ofisi'm
Bizi böle kabul etcen kuzum,veya biz yazalım, sen bizim meşajları düzenle
Kankam bizi cudana ve kadişnen karıştırdı Ofisi'm
Bizi böle kabul etcen kuzum,veya biz yazalım, sen bizim meşajları düzenle
bizi olduğumuz gibi sev kankambiz oturup, düşünüp,plan yapıp, yazmışız artık düzenle sende biz satır başı bilem yapmayız içimizden geldiği gibiyik biz büüle bak :111:
parkunum gel el ele el ele el ele verip bdv ye dalalım
bizi olduğumuz gibi sev kankambiz oturup, düşünüp,plan yapıp, yazmışız artık düzenle sende biz satır başı bilem yapmayız içimizden geldiği gibiyik biz büüle bak :111:
Bende bide tikkat eksikliği var Ofisi'm , 4 satır arka arkaya yazınca 5. Satırda ilk satırda ne yazdığımı unutuyom
Hatun da daha diyo ki düzen, nizam
Sen git BdV ye arkandayım
Sitenin magazincisine son dakika haberi: flash flash flash bugünden itibaren 15 gün izinliyim, 15 gün boyunca patronuma emanetsiniz, hepinize hayırlı bayramlar diler, 15 günlük tatilim için kaçarım
Sana da iyi Bayramlar, MuneGuzel gecsin tatilin ve trafikte filan dikkatli olun.
Nereye gidiyorsun? Sen yokken BDV de geyik serbest mi olacak ?
Sorular sorular, magazincilik damarim tuttu.
Bu haberi önce verdim,Sitenin magazincisine son dakika haberi: flash flash flash bugünden itibaren 15 gün izinliyim, 15 gün boyunca patronuma emanetsiniz, hepinize hayırlı bayramlar diler, 15 günlük tatilim için kaçarım
Dalın annem dalın, 15 gün cezalar patrondan, direk üyeliğiniz gider, hadi dalın bdvye, geyik yapın ve sonucuna katlanın
Neyse tatilimi size laf anlatmakla geçirmeyeyim, kaçıyorum kaaaaçtım
Şimdilik kızkardeşim bende, bugün geldi, bir süre burdayız, sonra Altınoluk ve İstanbul turumuz var, geyik yok, site kuralları ben yokum diye esnemez, kural kuraldır, ben yoksam Aslan gibi patronum var, o gerekeni yapar.
Cok iyi butun yorgunlugunu atip pamuk gibi gelirsin buraya. Bizi de banlamazsin belki bir sure.
Parkon mavii kurkunu odunc istiyordu dusunurmuydun.
Kazen ile oyun oynayamiyoruz dedigin gibi direk ui yapma olasiligi yuksek.
Ondan tek banim var , otekiler hep senden Mune ama bu da var . :)
Hanginizden korkayim.
ne güzel didin.
Mune yokken BdV öksüz kalmamalı dimi.
Ben bu hafta yokum, sen giyersin kürkü, haftayada ben
Ben yatayım, sen kürkü almadan yatma kankam
İyî geceler
Dur ya, tangam style i duydun mu. Ben yeni duydum. :26: