KK Omegazin :)

hayallerim yıkıldı ya oysa aklımdan neler geçmişti :))) onu çoktan gördüm kazen yapmış zannımca

Buldum galiba ben harbi salagim diyen mi? Ikinci baslik neydi? Konu sahibi niye ttttttttttt gibi anlamsiz mesajlar yazmis.

Son düzenleme:
"kocam kullanılmamış şeyleri kullanmayı seviyor" gibi birşeydi ikinci başlık yalnız an ve an takip etmişim rezalet

Kullanilmis seylere alerjisi olmak bir takinti hastaligidir. Bende de var mesela ama her kullanilmamis seye de atlamam ben. Bu konudan sonra kendimden suphe edicegim.

Kullanilmis seylere alerjisi olmak bir takinti hastaligidir. Bende de var mesela ama her kullanilmamis seye de atlamam ben. Bu konudan sonra kendimden suphe edicegim.

Benim eşimde sıfır kullanmayı sever ama sırf yeni diye benim yastığımı da almaya kalkmaz kankam.
O konu çok acayip, sırf yeni diye bir tuvaleti ilk sen kullanırmısın koşturarak

Benim eşimde sıfır kullanmayı sever ama sırf yeni diye benim yastığımı da almaya kalkmaz kankam.
O konu çok acayip, sırf yeni diye bir tuvaleti ilk sen kullanırmısın koşturarak

Bence de ya ben de hiç gülemedim,
öyle bir eşim olsa sıyırırdım heralde

Bizimki de tam tersi, yeni bir telefon alır ilk bana verir,
yeni bir laptop alır kendine sana aldım der, ilk bana açtırır falan.
Aşırı derecede egosit bence o eş.

Bir de ilk başlıktaki yakıştırmayı insan eşine nasıl yapar?
Ben yapamam yani.

Son düzenleme:
aaa kankam bizi beğenmedi öteki konuda düzeni bozduk zaaar
Senlen benden düzenli bir mesaj beklemesi şaşırttı beni yanlız, hiçmi tanımamış bizi
Çok zor bir adam ve bu kadar egoist bir adamın çok daha büyük bencillikleride vardır bence.

al benden de o kadar. hiç gülmediğim gibi bir de sinirlendim, konu sahibine de bu kadar sinir bozucu bir olayı gülerek anlattığı için sinirlendim gece yarısı çocuğun yastığını kafasından çekmek nedir yahu.. üstelik bu ciddi bir rahatsızlık, gülünecek ne var. bazen ne yorum yapacağımı şaşırıyorum bazı üyelere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…