- 21 Mart 2011
- 5.595
- 80
- Konu Sahibi KankamStyle
- #2.601
Kocam herseyin bekaretini almayi seviyor konusuna bak konu basligi 3. kez degisti :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocam herseyin bekaretini almayi seviyor konusuna bak konu basligi 3. kez degisti :)
Neler gecti de bakalim bir :)
Buldum galiba ben harbi salagim diyen mi? Ikinci baslik neydi? Konu sahibi niye ttttttttttt gibi anlamsiz mesajlar yazmis.
hehehe sanki daha önce yazdıkları çok anlamlıydı
ilk başlık berbat birşeydi yazmam ben parkun yazsın
BDV de neler gorduk canim bu mu sacma gelecek. Kullanilmamis seyleri seviyormus adam .
Ilk ve ucuncu baslik tamam ikinci baslik yok ortada.:26:
"kocam kullanılmamış şeyleri kullanmayı seviyor" gibi birşeydi ikinci başlık yalnız an ve an takip etmişim rezalet
"kocam kullanılmamış şeyleri kullanmayı seviyor" gibi birşeydi ikinci başlık yalnız an ve an takip etmişim rezalet
Kullanilmis seylere alerjisi olmak bir takinti hastaligidir. Bende de var mesela ama her kullanilmamis seye de atlamam ben. Bu konudan sonra kendimden suphe edicegim.
Benim eşimde sıfır kullanmayı sever ama sırf yeni diye benim yastığımı da almaya kalkmaz kankam.
O konu çok acayip, sırf yeni diye bir tuvaleti ilk sen kullanırmısın koşturarak
aaa kankam bizi beğenmedi öteki konuda düzeni bozduk zaaar
Benim eşimde sıfır kullanmayı sever ama sırf yeni diye benim yastığımı da almaya kalkmaz kankam.
O konu çok acayip, sırf yeni diye bir tuvaleti ilk sen kullanırmısın koşturarak
Senlen benden düzenli bir mesaj beklemesi şaşırttı beni yanlız, hiçmi tanımamış biziaaa kankam bizi beğenmedi öteki konuda düzeni bozduk zaaar
Çok zor bir adam ve bu kadar egoist bir adamın çok daha büyük bencillikleride vardır bence.Bence de ya ben de hiç gülemedim,
öyle bir eşim olsa sıyırırdım heralde
Bizimki de tam tersi, yeni bir telefon alır ilk bana verir,
yeni bir laptop alır kendine sana aldım der, ilk bana açtırır falan.
Aşırı derecede egosit bence o eş.
Bir de ilk başlıktaki yakıştırmayı insan eşine nasıl yapar?
Ben yapamam yani.
Bence de ya ben de hiç gülemedim,
öyle bir eşim olsa sıyırırdım heralde
Bizimki de tam tersi, yeni bir telefon alır ilk bana verir,
yeni bir laptop alır kendine sana aldım der, ilk bana açtırır falan.
Aşırı derecede egosit bence o eş.
Bir de ilk başlıktaki yakıştırmayı insan eşine nasıl yapar?
Ben yapamam yani.