- 7 Mart 2013
- 3.680
- 14
-
- Konu Sahibi KankamStyle
- #2.641
Hadi ya:))
Yeni üyemiymiş
Çakma kankam deriz bizde ona
Hayir cakma sarisin cicislerden gelen bir akim.Nasil oldu da eksik kaldim bu bilgiden .
Sende cicişlerden misin yoksam
Foto istiyom
Kankam,
benden de Kazenden de korkun bence
Hadi ben gidiyorum, lafa tutup tatilimi yiyorsunuz, parkon iyi uykular, bence sen 15 gün kadar uyu
Hoşçakalın, bansız kalın, mavi kürkü dolaba astım, kimseye yar etmem
Hadi bende kaçtım , iyi geceler
Mune uyuycam zati, sen yokken sazanlık yapmaya devam ederim falan
Kankam yeni omegazin sayısını yaz sende artık, magazinsiz kaldık.
Hani nerde araştırmacılık.
Sor bakim yöneticilere, gelmiycek mi geri
Biz istiyos, seviyos ama de.
Şimdilik kızkardeşim bende, bugün geldi, bir süre burdayız, sonra Altınoluk ve İstanbul turumuz var, geyik yok, site kuralları ben yokum diye esnemez, kural kuraldır, ben yoksam Aslan gibi patronum var, o gerekeni yapar.
SON DAKIKA: Begen butonu yine kalkmis. Amac nedir anlamasam da onun yerine bu yazi icin tesekkur et ve bu yaziyi begen butonu gelmis.
Bu tur icerikler baska forumlarda da var. Buranin kendine has ozelligi pembe begen butonu kalkmamaliydi. Arti topik okunurken gozleri yoran bir ozelligi var. Kankam bunu begenmedi.
ha ha ha :)aklımdakin olkumuşlar, daha dün düşünmüştüm bunu, çok ilginç:)))
Burasi icin olmamis bence. Makale yazmiyoruz burda ki tesekkur edelim. Herkes kendince yorum yapiyor ve dolayisiyla da begeniyoruz. Iki islev ayni iken ayirmanin bir alemi yok sanirim.
Neyse sustum.:26: KK ye hayirli olsun.
bazen Beğenmek yerine teşekkür emek istiyor insan. beğendim deyince sanki kibir yapmış gibi oluyo ama teşekkür daha nazik oluyo
KK karisir kiz ne yaptin. :))