KK Omegazin :)

Kankam,
benden de Kazenden de korkun bence
Hadi ben gidiyorum, lafa tutup tatilimi yiyorsunuz, parkon iyi uykular, bence sen 15 gün kadar uyu
Hoşçakalın, bansız kalın, mavi kürkü dolaba astım, kimseye yar etmem

Kankam,
benden de Kazenden de korkun bence
Hadi ben gidiyorum, lafa tutup tatilimi yiyorsunuz, parkon iyi uykular, bence sen 15 gün kadar uyu
Hoşçakalın, bansız kalın, mavi kürkü dolaba astım, kimseye yar etmem

Hoscakalin bansiz kalin. Yeni sloganimiz bu olsun.

Sen dayanamazsin bize 15 gun icinde yine ugrarsin bak buraya yaziyorum.

Acik tehdit var hocam. 15 gun uyu diyor sana Parkon.

Guzel bir tatil gecirmen dilegiyle Mune. Iyi bayramlar. Biz burdayiz, yeni sayiyi da geldiginde okursun.

Son düzenleme:
Hadi bende kaçtım , iyi geceler
Mune uyuycam zati, sen yokken sazanlık yapmaya devam ederim falan
Kankam yeni omegazin sayısını yaz sende artık, magazinsiz kaldık.

Hadi bende kaçtım , iyi geceler
Mune uyuycam zati, sen yokken sazanlık yapmaya devam ederim falan
Kankam yeni omegazin sayısını yaz sende artık, magazinsiz kaldık.

Bende cikayim bari kimse yok, film izleyeyim biraz.

Omegazin sayisi yarin . Daha oteki sayidan sonraki sayfalari okuycam da yazicam. :)

Iyi geceler Omegazin Ahalisi,

Mune abla altınoluğa geliyorsan buluşalım

SON DAKIKA: Begen butonu yine kalkmis. Amac nedir anlamasam da onun yerine bu yazi icin tesekkur et ve bu yaziyi begen butonu gelmis.

Bu tur icerikler baska forumlarda da var. Buranin kendine has ozelligi pembe begen butonu kalkmamaliydi. Arti topik okunurken gozleri yoran bir ozelligi var. Kankam bunu begenmedi.

Son düzenleme:

ha ha ha :)aklımdakin olkumuşlar, daha dün düşünmüştüm bunu, çok ilginç:)))

Son düzenleme:
ha ha ha :)aklımdakin olkumuşlar, daha dün düşünmüştüm bunu, çok ilginç:)))

Burasi icin olmamis bence. Makale yazmiyoruz burda ki tesekkur edelim. Herkes kendince yorum yapiyor ve dolayisiyla da begeniyoruz. Iki islev ayni iken ayirmanin bir alemi yok sanirim.

Neyse sustum.:26: KK ye hayirli olsun.

Burasi icin olmamis bence. Makale yazmiyoruz burda ki tesekkur edelim. Herkes kendince yorum yapiyor ve dolayisiyla da begeniyoruz. Iki islev ayni iken ayirmanin bir alemi yok sanirim.

Neyse sustum.:26: KK ye hayirli olsun.

bazen Beğenmek yerine teşekkür emek istiyor insan. beğendim deyince sanki kibir yapmış gibi oluyo ama teşekkür daha nazik oluyo

bazen Beğenmek yerine teşekkür emek istiyor insan. beğendim deyince sanki kibir yapmış gibi oluyo ama teşekkür daha nazik oluyo

DatluCadu "gunluk hayatta mutlaka Thank You kelimesini kullanan" bana gore olmamis.Begenmek yorumu begenmek , onaylamak ama tesekkur etmek daha cok gunluk hayatta kullanilir sanalda degil . Tabi bu benim dusuncemdir.

Dedigim gibi hayirli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…