KK Omegazin :)

Kankam,
benden de Kazenden de korkun bence:KK51:
Hadi ben gidiyorum, lafa tutup tatilimi yiyorsunuz, parkon iyi uykular, bence sen 15 gün kadar uyu:KK9:
Hoşçakalın, bansız kalın, mavi kürkü dolaba astım, kimseye yar etmem:KK23:

Kankam,
benden de Kazenden de korkun bence:KK51:
Hadi ben gidiyorum, lafa tutup tatilimi yiyorsunuz, parkon iyi uykular, bence sen 15 gün kadar uyu:KK9:
Hoşçakalın, bansız kalın, mavi kürkü dolaba astım, kimseye yar etmem:KK23:

Hoscakalin bansiz kalin. Yeni sloganimiz bu olsun. :KK1:

Sen dayanamazsin bize 15 gun icinde yine ugrarsin bak buraya yaziyorum.

Acik tehdit var hocam. 15 gun uyu diyor sana Parkon. :KK34:

Guzel bir tatil gecirmen dilegiyle Mune. :KK53: Iyi bayramlar. Biz burdayiz, yeni sayiyi da geldiginde okursun. :21:

Son düzenleme:
Hadi bende kaçtım , iyi geceler:KK3:
Mune uyuycam zati, sen yokken sazanlık yapmaya devam ederim falan:KK30:
Kankam yeni omegazin sayısını yaz sende artık, magazinsiz kaldık.:KK24:

Hadi bende kaçtım , iyi geceler:KK3:
Mune uyuycam zati, sen yokken sazanlık yapmaya devam ederim falan:KK30:
Kankam yeni omegazin sayısını yaz sende artık, magazinsiz kaldık.:KK24:

Bende cikayim bari kimse yok, film izleyeyim biraz.

Omegazin sayisi yarin . Daha oteki sayidan sonraki sayfalari okuycam da yazicam. :)

Iyi geceler Omegazin Ahalisi, :KK16:

$1000196_433126256800687_1556975199_n.jpg

Şimdilik kızkardeşim bende, bugün geldi, bir süre burdayız, sonra Altınoluk ve İstanbul turumuz var, geyik yok, site kuralları ben yokum diye esnemez, kural kuraldır, ben yoksam Aslan gibi patronum var, o gerekeni yapar.

Mune abla altınoluğa geliyorsan buluşalım :KK1:

SON DAKIKA: Begen butonu yine kalkmis. Amac nedir anlamasam da onun yerine bu yazi icin tesekkur et ve bu yaziyi begen butonu gelmis. :KK52:

Bu tur icerikler baska forumlarda da var. Buranin kendine has ozelligi pembe begen butonu kalkmamaliydi. Arti topik okunurken gozleri yoran bir ozelligi var. Kankam bunu begenmedi. :KK19:

Son düzenleme:
SON DAKIKA: Begen butonu yine kalkmis. Amac nedir anlamasam da onun yerine bu yazi icin tesekkur et ve bu yaziyi begen butonu gelmis. :KK52:

Bu tur icerikler baska forumlarda da var. Buranin kendine has ozelligi pembe begen butonu kalkmamaliydi. Arti topik okunurken gozleri yoran bir ozelligi var. Kankam bunu begenmedi. :KK19:

ha ha ha :)aklımdakin olkumuşlar, daha dün düşünmüştüm bunu, çok ilginç:)))

Son düzenleme:
ha ha ha :)aklımdakin olkumuşlar, daha dün düşünmüştüm bunu, çok ilginç:)))

Burasi icin olmamis bence. Makale yazmiyoruz burda ki tesekkur edelim. Herkes kendince yorum yapiyor ve dolayisiyla da begeniyoruz. Iki islev ayni iken ayirmanin bir alemi yok sanirim. :KK34:

Neyse sustum.:26: KK ye hayirli olsun. :KK53:

Burasi icin olmamis bence. Makale yazmiyoruz burda ki tesekkur edelim. Herkes kendince yorum yapiyor ve dolayisiyla da begeniyoruz. Iki islev ayni iken ayirmanin bir alemi yok sanirim. :KK34:

Neyse sustum.:26: KK ye hayirli olsun. :KK53:

bazen Beğenmek yerine teşekkür emek istiyor insan. beğendim deyince sanki kibir yapmış gibi oluyo ama teşekkür daha nazik oluyo:KK1:

bazen Beğenmek yerine teşekkür emek istiyor insan. beğendim deyince sanki kibir yapmış gibi oluyo ama teşekkür daha nazik oluyo:KK1:

DatluCadu "gunluk hayatta mutlaka Thank You kelimesini kullanan" bana gore olmamis.Begenmek yorumu begenmek , onaylamak ama tesekkur etmek daha cok gunluk hayatta kullanilir sanalda degil . Tabi bu benim dusuncemdir. :KK34:

Dedigim gibi hayirli olsun.:KK6:

X