KK Omegazin :)

Yarın bitiyordu kankamın cezası :KK34:

Çok tembeliz ama boş boş oturduk ona hiç haber toplamadık , ofissss sen topladın mı yoksa
:KK6:

tünaydınlarrrrr kızlar

ben geldimmmmm
aslında ben bile bu kadar erken gelebilmeme şaşırdım... :KK1:
herkes iyidir inşallah ?..........

Selam yeni geldim eve. Banim acilmis . :21: Beni ve Omegazini ozlediniz mi?

Ustum vicik vicik yagli, kendime biraz geleyim uzun uzun yazicam. :KK34:

Günaydınlarrrrrrr Canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde düşen damlaların sizi ailece sırıl sıklam etmesi dileğiyle. Kadir Geceniz Kutlu olsun.

Selam yeni geldim eve. Banim acilmis . :21: Beni ve Omegazini ozlediniz mi?

Ustum vicik vicik yagli, kendime biraz geleyim uzun uzun yazicam. :KK34:

Hoş geldin Kankammmmmmm....Özledik özledik..sen olmayınca kimse uğramaz olmuş buralara..

Günaydınlarrrrrrr Canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde düşen damlaların sizi ailece sırıl sıklam etmesi dileğiyle. Kadir Geceniz Kutlu olsun.

Hoş geldin Kankammmmmmm....Özledik özledik..sen olmayınca kimse uğramaz olmuş buralara..

Hosbulduk sende hosgeldin. :KK16: Bunlar ben yokken bidi bidi konusuyorlar ama simdi saklandilar. :)

ama birazdan Hapishaneden Mektup Volume I' imi yazicam :p Belki canlanirlar. :KK53:

Gunaydin Omegazin Ahalisi,

Ben yokken bir sessizlige burunmussunuz. Benimle dalga gecerken iyiydi. Simdi asagidaki mektubu yaziyorum, bu mektubu gercekten bir kagida yazdim mi yazdim:)

5 gun nasil gecti bilinmez. BDV ye girmiyorum girmemde. O essiz tecrubelerimden yararlanamayacaklar bir sure. :KK24:

Hapishaneden Mektup Volume I

Iste beni suca tesvik eden HAIN geyik bu. :KK52:

$600235_484193284991610_675829681_n.jpg

Cezasını Omegazin üyelerinin vermesini rica edeceğim. (Ama ama çok tatlı bu gel dese yine giderim belki. :KK5:)

Şimdi gelelim değerli Omegazin üyelerine;

Parkon, Office gülmekten öldürdünüz beni.

Katila katila gül butonu olsaydı ona tıklayacaktım ama sadece beğen butonu vardı. :KK1:

Şarkımı malesef bilemediniz kafamdaki durup dönen şarkı işte buydu.

[video=youtube;2UdHprTqawg]http://www.youtube.com/watch?v=2UdHprTqawg[/video]

Mune de sağolsun bana , aydın havasıyla eşlik etti. :KK23:

Kadesa artık sorunun olmamasına sevindim. Hamilelik takvimin uzun ömürlü kalsın . :nazar:

Cudi Adana'dan seninle Londra'ya seninle kalpli özel bir yol oluşturduk. :KK16:

Aus yarışmaya katılmışsın tebrik ederim. Oyum sana malesef :) O resim çekme yeteneğinden dolayı bir puan kırdım senden. Anladın sen. :) :KK34:

Sizbiz niye gittin, ne ara geldin , hoşgeldin. :KK34:

Carrie ben yokken hapisten çıkmış , Nihil 'in açtığı konuda yine banlanmış. Ah be Carrican uslanmayacak mısın? :KK55:

Nihil aramızdaki asıl suçlu olabilir. :KK52:Saten konusundan sonra BDV'ye el atan Nihil aslında ne yapmak istiyor. :KK9:

Beni yalnız birakmayan ve ziyaret eden herkese sevgilerimi sunarim. :KK16:

Bahsetmediklerim Omegazin yeni sayısında yer alacaktır. (Reklamımı da yaparmışım. :21:)

Son düzenleme:
Kankammm
sen su sarkiyi bilmiyor musun?

Dustum mapus damlarina ogut veren cok olur :))

Bir daha geyik yok ona gore :)))

Kankammm
sen su sarkiyi bilmiyor musun?

Dustum mapus damlarina ogut veren cok olur :))

Bir daha geyik yok ona gore :)))

BDV ye bakmiyorum zaten:))

kankam hoş geldin :KK3:

Hosbulduk Kadesa umarim daha iyisindir.

Hoş geldin Kankam, Allah bir daha düşürmesin :KK3:

Aynen aynen , kimseyi . Begeniyorsun ama yorum yapamiyorsun. Office beni catlatti ya. Penalti pozisyonu var ama top yok diyor :p

Ben tam alisveris canavari oldum ciktim dun uc tane canta, bir kac gomlek, bir kacta pantolon, bir kac bilezik aldim. Saat 10 siralarinda dolasiyordum buranin Nisantasi mekaninda:)) Simdi de indirimde uygun birsey var mi diye bakmam lazim.

Aksama gorusuruz kizlar. :KK16::KK16:

Kankam hoşgeldin, ne getirdin bize.:KK14:

Kış için bir atkı bere öreydin bari, veya kadişin mercimeğe patik:KK6:

Annem geldi pek giremiycem 2 gün, Salı Günü'de tatile gidiyorum 1 hafta yokum:KK14:

Akıllı durun banlanmayın.

Munede yokmuş 15 gün, bayramınızı kutluyordu.Uslu durcakmışınız.:KK14:Sizi patronuna emanet ediyormuş :KK30:

Hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun, bol ibadetler.:KK16:

hoşgeldin kankiş :KK53: allah bir daha düşürmesin :KK53: hehe bizde çok güldük sen alttan bakarkene :KK60:

yemek hazırlayıp geliciiim akşama burada olun mune yokken heheh :KK56: :KK16:

Herkese iyi kandiller

Bir son dakika var ama yazarsam banlanirim diye korkuyorum :))

ama ama ama olmaz ki :26: sen söyle sonra hemen sil, en azından bir tek ben bileyim havam olur diğer kızlara :KK53:

Kadir gecemiz mübarek olsun güzel kk üyeleri, sizi sevgiyle selamlıyorum ey üyelerim :KK53: ahaha cümlenin sonu çok iyi geldi böyle yaw :KK60:

Son düzenleme:
X