KK Omegazin :)

Senlen benden düzenli bir mesaj beklemesi şaşırttı beni yanlız, hiçmi tanımamış bizi:KK9:

Çok zor bir adam ve bu kadar egoist bir adamın çok daha büyük bencillikleride vardır bence.

Evet ben o konuya tek bir mesaj yazdım
ve son cümlelerim küçük davranışlar büyük davranışların habercisidir idi sanırım.

Sweety begenmemek degilde, konu bastan o amacla acilmisti hani diyorum oyle devam ederseniz daha verimli olacaktir. :)

Senlen benden düzenli bir mesaj beklemesi şaşırttı beni yanlız, hiçmi tanımamış bizi:KK9:

kankişim biz düzenli mesaş yazacak olsak roman neyin yazarız :111: düzen ne arar la bizde :111:

Kankam bizi cudana ve kadişnen karıştırdı Ofisi'm :KK9:
Bizi böle kabul etcen kuzum, :KK6:veya biz yazalım, sen bizim meşajları düzenle:KK6:

bizi olduğumuz gibi sev kankam :KK53: biz oturup, düşünüp,plan yapıp, yazmışız artık düzenle sende :KK53: biz satır başı bilem yapmayız içimizden geldiği gibiyik biz büüle bak :111:

parkunum gel el ele el ele el ele verip bdv ye dalalım :KK53:

Son düzenleme:
bizi olduğumuz gibi sev kankam :KK53: biz oturup, düşünüp,plan yapıp, yazmışız artık düzenle sende :KK53: biz satır başı bilem yapmayız içimizden geldiği gibiyik biz büüle bak :111:

Bende bide tikkat eksikliği var Ofisi'm , 4 satır arka arkaya yazınca 5. Satırda ilk satırda ne yazdığımı unutuyom:KK53:
Hatun da daha diyo ki düzen, nizam:KK30:
Sen git BdV ye arkandayım:KK37:

Bende bide tikkat eksikliği var Ofisi'm , 4 satır arka arkaya yazınca 5. Satırda ilk satırda ne yazdığımı unutuyom:KK53:
Hatun da daha diyo ki düzen, nizam:KK30:
Sen git BdV ye arkandayım:KK37:

Yeni Omegazin sayisinda , duzen bozucular olarak yazicam sizi. :KK23:

Sitenin magazincisine son dakika haberi: flash flash flash bugünden itibaren 15 gün izinliyim, 15 gün boyunca patronuma emanetsiniz, hepinize hayırlı bayramlar diler, 15 günlük tatilim için kaçarım:KK34:

Dalın annem dalın, 15 gün cezalar patrondan, direk üyeliğiniz gider, hadi dalın bdvye, geyik yapın ve sonucuna katlanın:KK23:

Neyse tatilimi size laf anlatmakla geçirmeyeyim, kaçıyorum kaaaaçtım:KK55:

Sitenin magazincisine son dakika haberi: flash flash flash bugünden itibaren 15 gün izinliyim, 15 gün boyunca patronuma emanetsiniz, hepinize hayırlı bayramlar diler, 15 günlük tatilim için kaçarım:KK34:

Sana da iyi Bayramlar, Mune:KK16: Guzel gecsin tatilin ve trafikte filan dikkatli olun.

Nereye gidiyorsun? Sen yokken BDV de geyik serbest mi olacak ?

Sorular sorular, magazincilik damarim tuttu. :KK1:

Sana da iyi Bayramlar, Mune:KK16: Guzel gecsin tatilin ve trafikte filan dikkatli olun.

Nereye gidiyorsun? Sen yokken BDV de geyik serbest mi olacak ?

Sorular sorular, magazincilik damarim tuttu. :KK1:

Şimdilik kızkardeşim bende, bugün geldi, bir süre burdayız, sonra Altınoluk ve İstanbul turumuz var, geyik yok, site kuralları ben yokum diye esnemez, kural kuraldır, ben yoksam Aslan gibi patronum var, o gerekeni yapar.

Bu haberi önce verdim,:KK76:
Hızlıyım senden:KK14:
Dalın annem dalın, 15 gün cezalar patrondan, direk üyeliğiniz gider, hadi dalın bdvye, geyik yapın ve sonucuna katlanın:KK23:

Neyse tatilimi size laf anlatmakla geçirmeyeyim, kaçıyorum kaaaaçtım:KK55:

Yarın sabahtan itibaren işim var zati benim, sen gelene kadar uzaktan takip edicem siteyi:KK8:
Üyeliğimi kaybetmeye niyetim yok:18:

Şimdilik kızkardeşim bende, bugün geldi, bir süre burdayız, sonra Altınoluk ve İstanbul turumuz var, geyik yok, site kuralları ben yokum diye esnemez, kural kuraldır, ben yoksam Aslan gibi patronum var, o gerekeni yapar.

Cok iyi butun yorgunlugunu atip pamuk gibi gelirsin buraya. Bizi de banlamazsin belki bir sure. :KK34:

Parkon mavii kurkunu odunc istiyordu dusunurmuydun. :KK1:

Kazen ile oyun oynayamiyoruz dedigin gibi direk ui yapma olasiligi yuksek. :KK30:

Ondan tek banim var , otekiler hep senden Mune ama bu da var . :)

Hanginizden korkayim. :KK31:

Cok iyi butun yorgunlugunu atip pamuk gibi gelirsin buraya. Bizi de banlamazsin belki bir sure. :KK34:

Parkon mavii kurkunu odunc istiyordu dusunurmuydun. :KK1:

Kazen ile oyun oynayamiyoruz dedigin gibi direk ui yapma olasiligi yuksek. :KK30:

Ondan tek banim var , otekiler hep senden Mune ama bu da var . :)

Hanginizden korkayim. :KK31:

:KK16:ne güzel didin.
Mune yokken BdV öksüz kalmamalı dimi.:KK6:
Ben bu hafta yokum, sen giyersin kürkü, haftayada ben:21:

X