KK Omegazin :)

Konu kapatılmasa kesin banlancaktım.:))
Benim bi psikoloğa gitmem lazım.
Tutamıyom kendimi.

salı günü canım,az kaldı..hiç bişi hissetmiyorum sadece zaman dolduruyorum.

karnımdaki boş mu dolu mu olduğunu bilmediğim keseye çok alıştım ama konuşuyorum onunla her gece..

kadişim çok iyi haberlerle geleceksin bize inanıyorum

salı günü canım,az kaldı..hiç bişi hissetmiyorum sadece zaman dolduruyorum.

karnımdaki boş mu dolu mu olduğunu bilmediğim keseye çok alıştım ama konuşuyorum onunla her gece..

Canım hissediyorum ben güzel haberler vereceksin bizlere inşallah

Konu kapatılmasa kesin banlancaktım.:))
Benim bi psikoloğa gitmem lazım.
Tutamıyom kendimi.

Kıl payı sıyırdın

bu gece kendimi Mune'nin asistanı gibi hissediyorum, 40. kibimi de yaptım, asayiş berkemal ben de huzur içinde çekiliyorum efenim

Benide mi sen kibledinhayın.
Beni ip den banlıycaklarmış
Çok ağlarsın arkamdan, parkuuuun gitme diye.

zaten ilk 20 kib sen, kadis, bade, nil, depresif, kankam falan içinizde ki casus, ajan benim ama ajan dediysem büüüle uzun boylu, uzunbacaklı, en fit olanından filmerdeki gibin

gitmeden desene illegal olarak nasıl gelicez banlanırsak? kulağıma de ama Mune duymasın

Henüz bilmiyom Ofisi'm,yarın hanım aplama sorcam.
O getirir bizi en illegalînden..

Flash haber diyerek üyelerin banını haber yapan magazincinin hazin sonu

Sırada kim var, parmak kaldırın

Vay Ofisi'm vay, biraz önce aşşadaydın. Muneyi görünce kaçtın demi.
Ben senin için parmak kaldırayım bari

Neler olmuş neler

Bu sene gri renk modası var haberi flash olarak verildi de ben mi görmedim .

Munecim , o sırada ben olmam , ramazan bana ayrı bir miskinlik , böyleee bir gevşeme , rehavet katıverdi

Gidenlerin konusu uçtu mu

Kendi ağzıyla söyledi sizi kiblediğini, okuyunda görün nasıl bir oyun içine çekildiğinizi içinizdeki kibçi içten içe üyeliklerinizi çekemiyor, amacı kırmızı kürklerinize sahip olmak

Kendi ağzıyla söyledi sizi kiblediğini, okuyunda görün nasıl bir oyun içine çekildiğinizi içinizdeki kibçi içten içe üyeliklerinizi çekemiyor, amacı kırmızı kürklerinize sahip olmak

40 tane Kib yapmış
Kankamda ofisin tuzağına düştü desene.
Ama onun gözü yükseklerde, mavüş kürk için seni bile kibler kesin.

Caramelloda banlanmış.
Bu gece müdürün kılıcı çok keskin kızlar, saklanın.
Bende banlanmadan yatayım.
İyi geceler, :

Sakin depresifim, bugün çok banlı birgün bak.
Müdürümde açık açık tehdit etti, gidip yatalım.
Bende yatıcam diyorum ama sahuru beklemem lazım, bu saatten sonra yat kalk olmaz.

Bende sahuru bekliyorum, ben konu sahiplerinin U derece döndüğünü biliyordum da bu kadarını da görmedim...

Bende Ramazan ayının başından beridir gayet huşu içerisindeydim, yapmayın, etmeyin, didişmeyin, konu dışı yazmayın deyip durdum, ben tatlı tatlı uyarınca müdür yumuşadı deyip dalıyorlar topiklere, hatta bilirler Ramazan'ın başlarında bir topikte konu dışı yazan herkese sadece uyarı verdim, hani belki durulurlar diye ama işe yaramadı daha çok coştular, sendeki rehavetin onda biri yok bunlarda, illa geyik yapacaklar veya dan dan laf söyleyecekler

Caramelloda banlanmış.
Bu gece müdürün kılıcı çok keskin kızlar, saklanın.
Bende banlanmadan yatayım.
İyi geceler, :

Sakin depresifim, bugün çok banlı birgün bak.
Müdürümde açık açık tehdit etti, gidip yatalım.
Bende yatıcam diyorum ama sahuru beklemem lazım, bu saatten sonra yat kalk olmaz.

Kılıç kından çıktı bir kere

kaçmadım kaçmadım diğer konularda asayiş berkemal mi diye bakıyordum parkunum :18:

Müdürüm bu kadar yardıma karşı kırmızıya gerek görmeden Mavu kürkümü verirsin dimi

40 tane Kib yapmış
Kankamda ofisin tuzağına düştü desene.
Ama onun gözü yükseklerde, mavüş kürk için seni bile kibler kesin.

Mavu kürk bu parkunum, onun için kendimi bile kiblerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…