KK Omegazin :)

bir de kırmızı üye üstelik girmesi için bir engel de yok hadi biz giremediğimiz için kurtarıyoruz ama onun durumu fena

He yaa , ben daha ilk kez dün baktım oralara ... Ne kadan masummm , ne kadannn ayıpsız kadınım bak .

Ama çok bombalar var orada yaa

oy oy oy 1 gecede en az 10 sayfayı doldurduğumuz magazin sayfası neredeyse 2. sayfaya düşecek ah sayfa ah sen bu hallere düşecek topicmiydin

oy oy oy 1 gecede en az 10 sayfayı doldurduğumuz magazin sayfası neredeyse 2. sayfaya düşecek ah sayfa ah sen bu hallere düşecek topicmiydin

Çalışmıyorsun Ofisi'm , kankama şikayet etcem seni
Aslında hazır ev sahibi yokken çakma bir magazin günlüğü hazırlamak istiyom ama tembelliğimden uğraşamıyorum

Çalışmıyorsun Ofisi'm , kankama şikayet etcem seni
Aslında hazır ev sahibi yokken çakma bir magazin günlüğü hazırlamak istiyom ama tembelliğimden uğraşamıyorum

aaa yapsana yapsana ama bana güzel şeyler yaz mesela sitenin prensesi falan de benim için, burada ki jeopolitik konumumdan falan bahset

aaa yapsana yapsana ama bana güzel şeyler yaz mesela sitenin prensesi falan de benim için, burada ki jeopolitik konumumdan falan bahset

He ya, Ofisi'm Kk nın Boğaziçi köprüsü dirim.
Düşünün siz ofisin jeopolitik önemini, Asyayı Avrupa'ya bağlıyoo kadar yani
Üşeniyom Ofisi'm,bize çalışkan bir arkadaş lazım, jade gitmeyeydi iyiydi

he öyle di, bide di ki; Mune bu kız olmasa biz ne yapardık di, sen ona ver 1 haftalık kürkünü dosta düşmana karşı bir hava yapsın di, öyle di he mi

Kankam
Topiğini ele geçirdim kızııım, neler yazcam görürsün sen.

kızım o şimdi deli oluyor ama yazamıyor, ah ne penaltı pozisyonları çıktı da kankama işte ortada top yok o yokken burayı karalayalım, çızalım

Melekyavrum, bana acil bir ilaç söylesene canım.
Adet geciktirici kullanıcam ilk defa, hangi ilacı kaçgün önceden kullanayım?
Ofisi'm aklımıza gelenleri yazalım, yarın toparlayacak çalışkan bir arkadaş bulalım.

Gitmiş melekyavrum.

HABERLER;

-Magazin gündeminin önemli simalarından kankamstyle geçtiğimiz günlerde bir saten gömlek uğruna mapusa düşmüştü.Hapishanede szılı suçlulardan Nihille aynı koğuşa koyulan kankam , İççamaşırı patronu nihilin gazabına uğramış.
Koğuş ağalığına soyunan kerî Kankamı ayak işlerinde çalıştırıyormuş.
Muneye beni burdan çıkarın diye serzenişte bulunan magazin güzeli "bir daha bunlara uymazsın işte" cevabını almış.

Son düzenleme:

son aldığımız bir habere göre, "düştüm mapus damlarına öğüt veren çok olur" nidaları içinde haykıran kankam; "duyuyorum arkamdan konuşuyormuşsunuz, o topiği size yedirmem, mesajlarınızı beğenmem sizi beğendiğim anlamına gelmesin, sizi işaretliyorum üleynnn" diyerek tehditlerine devam etmiş sevgili okuyucular.. bu tehditleri savururken hali hazırda içeride bulunan Nihil'den destek alıp almadığı merak konusu..

Puhahah:
Vah yavrum, yakında arabesk söylemeyede başlar o.
Kankama " aldırma gönül"ü armağan ediyorum.
Muneye söylesekte dinletse

Ne zaman gelicekki acep?
Ben o gün ortalarda görünmeyeyim.

Puhahah:
Vah yavrum, yakında arabesk söylemeyede başlar o.
Kankama " aldırma gönül"ü armağan ediyorum.
Muneye söylesekte dinletse

Ne zaman gelicekki acep?
Ben o gün ortalarda görünmeyeyim.

bir kaç günü kaldı diyollaa benim pasaport ve biletler hazır parkunum, gel gir bavuluma seni de sınır dışına kaçırayım topuklarımızı seviyoruz şimdi başlarına bişi gelmesin

Dün bende bu konuyu internette araştırdım Parkonum. Günde 1 tatlı kaşığı tarçın yemek geciktiriyormuş. Ben dün yedim boğulacadım, tarçın kokulu gezdim ortalıkta...

Dün bende bu konuyu internette araştırdım Parkonum. Günde 1 tatlı kaşığı tarçın yemek geciktiriyormuş. Ben dün yedim boğulacadım, tarçın kokulu gezdim ortalıkta...

siz deneyin de sonucunu bildirin, böyle 1 hafta falan atarsa bende bundan sonra tarçına boğarım kendimi

bir kaç günü kaldı diyollaa benim pasaport ve biletler hazır parkunum, gel gir bavuluma seni de sınır dışına kaçırayım topuklarımızı seviyoruz şimdi başlarına bişi gelmesin

Şöyle büyükçe bir bavul olsun, benim kollar , bacaklar ordan burdan sarkmasın Ofisi'm.
Topukla, bacakla olacak iş değil buHatın spor yapıyo, ben daha adım atmadan ensemden yakalar vallaha.
Veya koruma talep edelim müdürümden, Hayati tehlikemiz var diye.

Aa, ne iyiymiş depreşifim.
Ne kadar zaman önce başlamamız gerekiyor acaba.
Tarçınlı kek yesek olmamı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…