KK Omegazin :)

o hep öyledir biri bişey der devamı yuhhh şeklinde gelir..

keşke dalga geçmeselermiş boşu boşuna gittiler..

keri böyle takıntılı insanlar sonunda seri katil oluyor yazmış
Ay o mesaja çok güldüm
kanım dondu denir ya, neyin hıncını alıyor anlamadım. ama savaşta düşmana söylenmez o laflar ayıp ya.

15 lik ergen gibi yazmış
Çok feci çoook.
Ben öncedende biliyorum o arkadaşı, hep enteresan yorumları vardır.

Ay o mesaja çok güldüm

15 lik ergen gibi yazmış
Çok feci çoook.
Ben öncedende biliyorum o arkadaşı, hep enteresan yorumları vardır.

en azından bizimkiler gülerek gitti ben muhtemelen gidersem sinirle gidicem

biri "ben hiç banlanmadım" yazmış sabah, saten gömlek yüzünden o şimdi gri en çok ona bittim

en azından bizimkiler gülerek gitti ben muhtemelen gidersem sinirle gidicem

biri "ben hiç banlanmadım" yazmış sabah, saten gömlek yüzünden o şimdi gri en çok ona bittim

Bende birgün Nevoşa havalandım" ben hep geyikten ban yedim, polemikten gitmem " diye.
Akşamına " tartışma, polemikten" ban yediydim

Bende birgün Nevoşa havalandım" ben hep geyikten ban yedim, polemikten gitmem " diye.
Akşamına " tartışma, polemikten" ban yediydim

keşke bende saten konusuna yazsaydım en azından şimdi diğerleri gibi alttan bakıp gülüyor olacaktım
işte büyük konuşmican Parkonum

Gördüm o hatunu, oda enlere oynuyor.
Ne manyakça bir mesajdı o ya

Ben biliyorum onu, üslup öyle onun, bir kere konu açmıştı hep beni kibliyorlar banlıyorlar falan diye, bende üslubunda sorun olduğunu söylemiştim bir kaç kişi de söyledi kabul etmedi. Bir şeyi lank diye söylemek var birde düşünüp tartarak söylemek var..

Ben bugün eski iş arkadaşımın face de yazdıklarını okuyunca soğuk duşa girmiş gibi oldum. Hiç beklemezdim dikine bir arkadaştı ama bu kadarını beklemiyordum, bugün bütün enerjimi tüketti. en sonunda face den çıktım ölü taklidi yaptım bilmiyorum

Selam kızlar.

Konu uçmuş değil mi?
Sahteydi o zaman.
Pisi pisine banlandılar desene.

Ah Kankam Ahhhhhhhh

tikkat tikkat : DepresifPolyanna isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için DepresifPolyanna isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

tikkat tikkat : DepresifPolyanna isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için DepresifPolyanna isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

ofisim dedim bağrıma bastım ama bana hiç msj atmıyosun,bak msj kutumu da boşalttım senin için

kadişşş Parkunu tut, tehlikeli sularda yüzüyor zaten nüfus planlaması oldu topikte bu gece herkes gitti

ohh konu kapatıldı..

parkon beni kör kuyularda merdivensiz bırakıp gidemezsin bak sanat musikisine geçtim

kankam bu msjını yeni gördüm..İnşallah...o kadar çok isterim ki bunu,çok duygulandım şu anda..

eskiden banlılar alttan bakardı, bizde dalga geçerdik şimdi banlanan gidiyor olmadı ki böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…