KK Omegazin :)

o hep öyledir biri bişey der devamı yuhhh şeklinde gelir..

keşke dalga geçmeselermiş boşu boşuna gittiler..

keri böyle takıntılı insanlar sonunda seri katil oluyor yazmış :KK14:
Ay o mesaja çok güldüm:KK1:
kanım dondu denir ya, neyin hıncını alıyor anlamadım. ama savaşta düşmana söylenmez o laflar ayıp ya.

15 lik ergen gibi yazmış :KK1:
Çok feci çoook.
Ben öncedende biliyorum o arkadaşı, hep enteresan yorumları vardır.

Ay o mesaja çok güldüm:KK1:

15 lik ergen gibi yazmış :KK1:
Çok feci çoook.
Ben öncedende biliyorum o arkadaşı, hep enteresan yorumları vardır.

en azından bizimkiler gülerek gitti :KK53: ben muhtemelen gidersem sinirle gidicem :KK53:

biri "ben hiç banlanmadım" yazmış sabah, saten gömlek yüzünden o şimdi gri :KK60: en çok ona bittim :KK60:

en azından bizimkiler gülerek gitti :KK53: ben muhtemelen gidersem sinirle gidicem :KK53:

biri "ben hiç banlanmadım" yazmış sabah, saten gömlek yüzünden o şimdi gri :KK60: en çok ona bittim :KK60:

Bende birgün Nevoşa havalandım" ben hep geyikten ban yedim, polemikten gitmem " diye.
Akşamına " tartışma, polemikten" ban yediydim:KK9:

Bende birgün Nevoşa havalandım" ben hep geyikten ban yedim, polemikten gitmem " diye.
Akşamına " tartışma, polemikten" ban yediydim:KK9:

keşke bende saten konusuna yazsaydım en azından şimdi diğerleri gibi alttan bakıp gülüyor olacaktım :KK60:
işte büyük konuşmican Parkonum :KK53:

Gördüm o hatunu, oda enlere oynuyor.
Ne manyakça bir mesajdı o ya:KK30:

Ben biliyorum onu, üslup öyle onun, bir kere konu açmıştı hep beni kibliyorlar banlıyorlar falan diye, bende üslubunda sorun olduğunu söylemiştim bir kaç kişi de söyledi kabul etmedi. Bir şeyi lank diye söylemek var birde düşünüp tartarak söylemek var..

Ben bugün eski iş arkadaşımın face de yazdıklarını okuyunca soğuk duşa girmiş gibi oldum. Hiç beklemezdim dikine bir arkadaştı ama bu kadarını beklemiyordum, bugün bütün enerjimi tüketti. en sonunda face den çıktım ölü taklidi yaptım bilmiyorum :KK36:

tikkat tikkat : DepresifPolyanna isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için DepresifPolyanna isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

tikkat tikkat : DepresifPolyanna isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için DepresifPolyanna isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

ofisim dedim bağrıma bastım ama bana hiç msj atmıyosun,bak msj kutumu da boşalttım senin için :KK14:

kadişşş Parkunu tut, tehlikeli sularda yüzüyor :KK53: zaten nüfus planlaması oldu topikte bu gece herkes gitti :KK60:

ohh konu kapatıldı..

parkon beni kör kuyularda merdivensiz bırakıp gidemezsin bak sanat musikisine geçtim :KK14:

Kadesa'ya...

Cuma gunu doktora giderken bir kiz bebegi gordum cok sekerdi. Sari sari bukle bukle saclari ve cekik gozleri vardi. Annesi kopartip kopartip bir sandwich yediriyordu. "Aaaa cok tatli bu" , bende istiyorum dedim icimden. Sonra aklima sen geldin. Kadesa'nin da boyle biz kizi olacak dedim icimden. Hasta olunca bazi duygularim daha da artiyor.

Bunu sana soyleyip soylememekte kararsizdim ama iste soyluyorum. Gonlunu ferah tutarsan ve stres yapmazsan hep iyi seyler olacak. :nazar:

kankam bu msjını yeni gördüm..İnşallah...o kadar çok isterim ki bunu,çok duygulandım şu anda..

eskiden banlılar alttan bakardı, bizde dalga geçerdik :KK53: şimdi banlanan gidiyor olmadı ki böyle :KK53:

X