KK Omegazin :)

kankam gri olmak nasıl bir duygu,beğenmek ama yazamamak sohbete katılmak isteyip de engellenmek :KK4:

eğer cezan 1 haftaysa beğen bu msjı mı :KK53:

neydi o gömlek ya saten miydi ipek miydi neydi :26:

kankam gri olmak nasıl bir duygu,beğenmek ama yazamamak sohbete katılmak isteyip de engellenmek :KK4:

eğer cezan 1 haftaysa beğen bu msjı mı :KK53:

neydi o gömlek ya saten miydi ipek miydi neydi :26:

kankam gelde toptancının adresini alalım :KK60: ceza puanın 50 üzerinde mi senin yaw :KK50:

Selamlar günaydınlar :KK3:

Kankam sen artık itidalli yazıyordun cevaplarını ne oldu sana içine ne kaçtı ?

Merak ettim bu saten gömlek konusunu :KK6: Office de duruyor hayret , sen yorum yazmadan mı uçtu officem ?

Yook yazdıysan seni neden uçurmadılar :KK52:

Kadesa , gelişmelerini okuyorum ama her zaman cevap yazamıyorum , güzel , hayırlı haberler gelecek inşallah bu sefer . Sende artık bu mualllak durumdan çıkarsın arkadaşım .

Merak ettim bu saten gömlek konusunu :KK6: Office de duruyor hayret , sen yorum yazmadan mı uçtu officem ?

Kadesa , gelişmelerini okuyorum ama her zaman cevap yazamıyorum , güzel , hayırlı haberler gelecek inşallah bu sefer . Sende artık bu mualllak durumdan çıkarsın arkadaşım .

:KK60: sana spoiler vereyim ausum :KK60: kadının birinin kocası saten gömleğe meraklıymış, üye olan bağyanın dolabında sayısız saten gömlek varmış bu bir saplantı mı diye sordu sevgili üyemiz :KK60: nihil ile kankam da işi geyiğe dökünce Munenin kılıcından geçtiler :KK60: ben uslu durmuş sadece okuyup gülmüştüm ki hala gülüyorum :KK60: o yüzden ben gitmedim ama nihil, keri, kankam gittiler :KK53:

:KK60: sana spoiler vereyim ausum :KK60: kadının birinin kocası saten gömleğe meraklıymış, üye olan bağyanın dolabında sayısız saten gömlek varmış bu bir saplantı mı diye sordu sevgili üyemiz :KK60: nihil ile kankam da işi geyiğe dökünce Munenin kılıcından geçtiler :KK60: ben uslu durmuş sadece okuyup gülmüştüm ki hala gülüyorum :KK60: o yüzden ben gitmedim ama nihil, keri, kankam gittiler :KK53:

Saten gömlek fantazisi haa , abim 80 lerden kalmış heralde :KK53:

Ne geyik çıkmıştır ama :KK14:

Saten gömlek fantazisi haa , abim 80 lerden kalmış heralde :KK53:

Ne geyik çıkmıştır ama :KK14:

çok çok fena geyik çıktı hemde :KK60: nihil toptancı tanıdığınız mı var dedi :KK53: kankam devam ettirdi, keri bu tipler sonradan seri katil çıkıyor dedi :KK60: ama hepsi gülerek gitti içimiz rahat :KK60:

herşeyi anlıyorumda.......carry banlana banlana bir hal oldu kendisini severim ama hala şutlamadılar:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

İnşallah aus yarın kontrolüm var umarım artık kesinleşir bişeyler..

atladığın yarler var arkadaşım lütfen doğru bilgiler ver:KK20: kocişi bu göynekleri her defasında ya parçalıyomuş ya da düğmelerini söküyomuş .kızlarda dik gömlekleri naslısa yırtıyo dediler :KK53:

Flash flash flash
Grili Kankamdan haber getirdim size :)))
Buyrun:

"Konuya hic mi hic inanmadim ve
astim ilacinin ve antibiotigin
verdigi gazla nihile uyup birseyler
yazmisim.
Dun gece cok sarhostum
hatirlamiyorum. :)) 3 bin mesajin
icinde boyle fire veriliyor bazen.
Puanim 40 oldu cuma gunu partiye
gidip KK ye gelicem. Biriyle
tanisirsam anlatirim.
Arkadaslarin mesajlarini guldugum
icin begeniyorum dogru oldugu icin
degil:)
Herkese selamlar,
Magazin yapa yapa magazinlik
olduk ve haberimi de yapiyorum.

Flash Haber: Nihil 'e uyan Kankam
5 gun KK den uzaklastirildi. Nihil ve
Kankam'in bugun saten gomlek
arayisina girdiklerini ve onlari
toptan yakma girisiminde
bulunduklari kulagimiza gelen
haberlerden."

çok çok fena geyik çıktı hemde :KK60: nihil toptancı tanıdığınız mı var dedi :KK53: kankam devam ettirdi, keri bu tipler sonradan seri katil çıkıyor dedi :KK60: ama hepsi gülerek gitti içimiz rahat :KK60:

En güzel gidiş o gidiştir zaten :KK52:

Gülerken bi bakmışsın sayfaya erişemiyorsun :KK60::KK60:

Allah Allah konu mu kaldırıldı derken bi bakıyorsun seni uçurmuşlar :KK53:

$910940_11_6_8_023.jpg

Kankam bu modellerden al canım , çok rahat değiller ama parti için idealler :KK52::KK52:

atladığın yarler var arkadaşım lütfen doğru bilgiler ver:KK20: kocişi bu göynekleri her defasında ya parçalıyomuş ya da düğmelerini söküyomuş .kızlarda dik gömlekleri naslısa yırtıyo dediler :KK53:

Amin inşallah canım .

Aaaaa office en alengirli kısmını atlamışsın , can alıcı nokta bu :KK52:

Amin inşallah canım .

Aaaaa office en alengirli kısmını atlamışsın , can alıcı nokta bu :KK52:

hahahah haklısın kadiş :KK60: evet onu unutmuşum ausum hatta kızlar hesapladı yıllık 25 bin liraya falan geliyormuş fantazi :KK53: tek parça yırtıyorsa ortadan bir makina çek gitsin, buna para mı yeter dediler :KK60:

hahahah haklısın kadiş :KK60: evet onu unutmuşum ausum hatta kızlar hesapladı yıllık 25 bin liraya falan geliyormuş fantazi :KK53: tek parça yırtıyorsa ortadan bir makina çek gitsin, buna para mı yeter dediler :KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Çok güldüm ya , ortadan bi makine :KK8::KK8:

Yırtmanın şiddetine bağlı tabiii:KK53:

kızlar hangı konudan oturu banlanmıslar dıkkatımı cektı okuyım dedım :)

Eki Görüntüle 766786

Kankam bu modellerden al canım , çok rahat değiller ama parti için idealler :KK52::KK52:
:KK1::KK1::KK1: satenden nefret ederim :KK1: hem saten hem kırmızı iç gıcıklayıcı bu gömleğe çok güldüm :KK53::KK53:
kızlar hangı konudan oturu banlanmıslar dıkkatımı cektı okuyım dedım :)

kankamsytle daha dün konu açmıştı sanırım ilk ve tek banını kazenden yazdığını söylemişti.. yorum yapıp sonra çıktım bugünde dedim bi bakıyim kk'ya beğenilere baktım kankamstylenın konusuna yazdığımı beğenmiş ve gri olmuş :KK9: bende merak ettim ve banlanma sebeplerini ve gömlek konusuna yazdıklarını gülerek okudum :KK1:

ilk ve tek banım diye yazmış oraya nazar değdi sanırım :nazar::nazar: :KK1:

:KK1::KK1::KK1: satenden nefret ederim :KK1: hem saten hem kırmızı iç gıcıklayıcı bu gömleğe çok güldüm :KK53::KK53:

kankamsytle daha dün konu açmıştı sanırım ilk ve tek banını kazenden yazdığını söylemişti.. yorum yapıp sonra çıktım bugünde dedim bi bakıyim kk'ya beğenilere baktım kankamstylenın konusuna yazdığımı beğenmiş ve gri olmuş :KK9: bende merak ettim ve banlanma sebeplerini ve gömlek konusuna yazdıklarını gülerek okudum :KK1:

ilk ve tek banım diye yazmış oraya nazar değdi sanırım :nazar::nazar: :KK1:

Bende nefret ederim , nasıl rahatsız edici bir kumaştır , üstelik ne yaparsan yap asil durmaz :KK1:

Konuyu okuyamadım ben ama epey geyik dönmüş galiba :KK8:

Kankam yokken sahipsiz kaldı buralar :KK52:

Ne zaman bitiyor cezan kankam ?

Sana bir daha saten ile başlayan her türlü konuyu yasaklayacağım :KK24:

X