- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- Konu Sahibi KankamStyle
- #2.501
Kıyamam,aşşadan gri gri bakan biri var ofis,ben çıkartamadım,sen tanıyon mu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyamam,aşşadan gri gri bakan biri var ofis,ben çıkartamadım,sen tanıyon mu.
kankam gri olmak nasıl bir duygu,beğenmek ama yazamamak sohbete katılmak isteyip de engellenmek
eğer cezan 1 haftaysa beğen bu msjı mı
neydi o gömlek ya saten miydi ipek miydi neydi :26:
Selamlar günaydınlar
Kankam sen artık itidalli yazıyordun cevaplarını ne oldu sana içine ne kaçtı ?
Merak ettim bu saten gömlek konusunu Office de duruyor hayret , sen yorum yazmadan mı uçtu officem ?
Yook yazdıysan seni neden uçurmadılar
Kadesa , gelişmelerini okuyorum ama her zaman cevap yazamıyorum , güzel , hayırlı haberler gelecek inşallah bu sefer . Sende artık bu mualllak durumdan çıkarsın arkadaşım .
sana spoiler vereyim ausum kadının birinin kocası saten gömleğe meraklıymış, üye olan bağyanın dolabında sayısız saten gömlek varmış bu bir saplantı mı diye sordu sevgili üyemiz nihil ile kankam da işi geyiğe dökünce Munenin kılıcından geçtiler ben uslu durmuş sadece okuyup gülmüştüm ki hala gülüyorum o yüzden ben gitmedim ama nihil, keri, kankam gittiler
Saten gömlek fantazisi haa , abim 80 lerden kalmış heralde
Ne geyik çıkmıştır ama
Selamlar günaydınlar
Kankam sen artık itidalli yazıyordun cevaplarını ne oldu sana içine ne kaçtı ?
Merak ettim bu saten gömlek konusunu Office de duruyor hayret , sen yorum yazmadan mı uçtu officem ?
Yook yazdıysan seni neden uçurmadılar
Kadesa , gelişmelerini okuyorum ama her zaman cevap yazamıyorum , güzel , hayırlı haberler gelecek inşallah bu sefer . Sende artık bu mualllak durumdan çıkarsın arkadaşım .
sana spoiler vereyim ausum kadının birinin kocası saten gömleğe meraklıymış, üye olan bağyanın dolabında sayısız saten gömlek varmış bu bir saplantı mı diye sordu sevgili üyemiz nihil ile kankam da işi geyiğe dökünce Munenin kılıcından geçtiler ben uslu durmuş sadece okuyup gülmüştüm ki hala gülüyorum o yüzden ben gitmedim ama nihil, keri, kankam gittiler
çok çok fena geyik çıktı hemde nihil toptancı tanıdığınız mı var dedi kankam devam ettirdi, keri bu tipler sonradan seri katil çıkıyor dedi ama hepsi gülerek gitti içimiz rahat
İnşallah aus yarın kontrolüm var umarım artık kesinleşir bişeyler..
atladığın yarler var arkadaşım lütfen doğru bilgiler ver kocişi bu göynekleri her defasında ya parçalıyomuş ya da düğmelerini söküyomuş .kızlarda dik gömlekleri naslısa yırtıyo dediler
İnşallah aus yarın kontrolüm var umarım artık kesinleşir bişeyler..
atladığın yarler var arkadaşım lütfen doğru bilgiler ver kocişi bu göynekleri her defasında ya parçalıyomuş ya da düğmelerini söküyomuş .kızlarda dik gömlekleri naslısa yırtıyo dediler
Amin inşallah canım .
Aaaaa office en alengirli kısmını atlamışsın , can alıcı nokta bu
hahahah haklısın kadiş evet onu unutmuşum ausum hatta kızlar hesapladı yıllık 25 bin liraya falan geliyormuş fantazi tek parça yırtıyorsa ortadan bir makina çek gitsin, buna para mı yeter dediler
satenden nefret ederim hem saten hem kırmızı iç gıcıklayıcı bu gömleğe çok güldüm
kızlar hangı konudan oturu banlanmıslar dıkkatımı cektı okuyım dedım :)
satenden nefret ederim hem saten hem kırmızı iç gıcıklayıcı bu gömleğe çok güldüm
kankamsytle daha dün konu açmıştı sanırım ilk ve tek banını kazenden yazdığını söylemişti.. yorum yapıp sonra çıktım bugünde dedim bi bakıyim kk'ya beğenilere baktım kankamstylenın konusuna yazdığımı beğenmiş ve gri olmuş bende merak ettim ve banlanma sebeplerini ve gömlek konusuna yazdıklarını gülerek okudum
ilk ve tek banım diye yazmış oraya nazar değdi sanırım