KK Omegazin :)

aynı konudan gümleyecektik seninle ama benim olayım daha farklıydı :)

iyi ki ban korkusu var

sorma kesinlikle. ama sana çok kötü bir itirafta bulunayım mı? ilk defa şiddet gösterdiği halde bir adama acıdım.. neyse yazmayayım..

Son düzenleme:
sorma kesinlikle. ama sana çok kötü bir itirafta bulunayım mı? ilk defa şiddet gösterdiği halde bir adama acıdım.. neyse yazmayayım..

ben o konuda senden farklı düşünüyorum canım,o adamın ilk şiddet gösterisi değilmiş bu.konu sahibi kendini tam ifade edemedi başta ama bence acınacak bir adam değil bildiğin bencil bir erkek.

ben o konuda senden farklı düşünüyorum canım,o adamın ilk şiddet gösterisi değilmiş bu.konu sahibi kendini tam ifade edemedi başta ama bence acınacak bir adam değil bildiğin bencil bir erkek.

açıkça söylemem gerekirse ben ilk mesajda tepki alınca sonradan eklenen hiçbir bilgiye inanmıyorum kadesam yaw. önce adamın eli çarptı dedi (ki bence müdürüne mail atacağım demek şiddet gösteren bir adam için dayak sebebi) sonra kalktı ilk şiddetim değil, bilmiyorsunuz dedi. şimdi de o kadar fikir veren mesajıma karşılık üstüme gelecek misin falan demiş. konu sahibi rahatsız bence, keşke önce bir destek alsa.

Son düzenleme:

mümkündür canım tabii :)

şimdi başka bi konu okudum ben sinirim tavan yaptı zaten şu anda oldukça hassasım !

mümkündür canım tabii :)

şimdi başka bi konu okudum ben sinirim tavan yaptı zaten şu anda oldukça hassasım !

Bende okudum o konuyu, bugün şansımı çok zorluyorum Mune beni yakalamadan BDV yi kapatıyorum aman diyeyim kendine hakim ol kadesam

Bugun ne dalgindim ya. Yolumu iki kat uzattim. Sasirdim sanirim hastaliktan.

Sonuc: Gorusme olumlu gecmistir , Kankam haftaya baslayacaktir.

eyalet yazdım iki kere ne biliym ingiltere eyalet mi? ilçe mi? ingiltere mi gördüm hayatımda :cahil üye smileyi:

Yok canim eyalet yok sen Amerikayla karistirdin. Burada bolgeler var. Kuzey guney dogu bati diye. :))

Benim her 10 puanda artış oldu , gereksiz bişeyden 10 gün giremedim. Ceza puana göre artıyor diye biliyorum .

Bende oyle biliyorum ama bazen bir haftada cikabiliyorlar. Sen en iyisi Muneye sor , benim kafam basmiyor bu ise. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…