- 9 Eylül 2007
- 21.432
- 66.517
-
- Konu Sahibi KankamStyle
- #2.141
Simdi cikip gorusmeye gidiyorum kadin aradi hersey yolundaymis. Bana sans dileyin.
P.S. Omegazin ekibindenim diycem ben ayagini denk alsin.
birileri beni BDV den toplasınyoksa ilk kez şiddet yanlısı olacağım tutun beni
aynı konudan gümleyecektik seninle ama benim olayım daha farklıydı :)
iyi ki ban korkusu var
sorma kesinlikle. ama sana çok kötü bir itirafta bulunayım mı? ilk defa şiddet gösterdiği halde bir adama acıdım.. neyse yazmayayım..
ben o konuda senden farklı düşünüyorum canım,o adamın ilk şiddet gösterisi değilmiş bu.konu sahibi kendini tam ifade edemedi başta ama bence acınacak bir adam değil bildiğin bencil bir erkek.
açıkça söylemem gerekirse ben ilk mesajda tepki alınca sonradan eklenen hiçbir bilgiye inanmıyorum kadesam yaw. önce adamın eli çarptı dedi (ki bence müdürüne mail atacağım demek şiddet gösteren bir adam için dayak sebebi) sonra kalktı ilk şiddetim değil, bilmiyorsunuz dedi. şimdi de o kadar fikir veren mesajıma karşılık üstüme gelecek misin falan demiş. konu sahibi rahatsız bence, keşke önce bir destek alsa.
mümkündür canım tabii :)
şimdi başka bi konu okudum ben sinirim tavan yaptı zaten şu anda oldukça hassasım !
Bugun ne dalgindim ya. Yolumu iki kat uzattim. Sasirdim sanirim hastaliktan.
Sonuc: Gorusme olumlu gecmistir , Kankam haftaya baslayacaktir.
Sevindim, hayırlı olsun kankiş
sen ingilterenin neresindeydin?
Sagol canim.
London canim london daha bilmiyor musun , pesss.
onu dimedim yaw, Northampton sana uzak mı kalıyor? onu merak ettimkız sen London'nın hankı şehrindesin didim
80 ceza puanıyla 1 ay mı yolcu oluyoruz bilen var mı
Sayin office sehir yerine ilce mi demek istediniz.Ozelden bildiriyorum.
Cezalardan anlamiyorum tari 100 puani olanda bazen 7 gunde cikabiliyor. :26:
eyalet yazdım iki kerene biliym ingiltere eyalet mi? ilçe mi? ingiltere mi gördüm hayatımda :cahil üye smileyi:
Benim her 10 puanda artış oldu , gereksiz bişeyden 10 gün giremedim. Ceza puana göre artıyor diye biliyorum .
Yok canim eyalet yok sen Amerikayla karistirdin. Burada bolgeler var. Kuzey guney dogu bati diye. :))
Bende oyle biliyorum ama bazen bir haftada cikabiliyorlar. Sen en iyisi Muneye sor , benim kafam basmiyor bu ise. :26: