- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
-
- Konu Sahibi KankamStyle
- #2.121
inanırım, ben dünden beri elti-elti aday adayı arasında geçen çekişmeye takıldımbir de diğerine
ben diğerine daha çok takıldım elti savaşlarına alıştık hele de bayram yaklaşırken :)
Ben BDV tövbekarım
O yüzden yeni gördüm komiğime gitti
Kayınvalidenin elini kim önce öpecek diye rekabet mi var nedir şimdiden
Ben BDV tövbekarım
O yüzden yeni gördüm komiğime gitti
Kayınvalidenin elini kim önce öpecek diye rekabet mi var nedir şimdiden
aynı k.valide konusundan bahsediyoruz değil mi?"bebek yemek yerken ağlasa,ağlamasın diye yedirmeyecek misin apla" diyesim geldi de, başıma bişi gelmesin dedim
yok "elti arkamdan bişi söylerse taze taze laf yapıştırayım" derdi oben olsam eve kamera koyardım, niye gideyim sabahın köründe aç ondan sonra HD izle kayınvalide evini GBG (gelin bizi gözetliyor)
valla bu eltilik ayrı bişey canım..eltilerimden biri hamle olduğumu öğrenince tebrik için aramış,en son torun kendi çocuğu diyor ki adı ali olsun diyelim,demek alinin pabucu dama atılacak bende hemen bi tane doğursam mı napsam diye espiri yapıyor bana..şimdi bu espri mi yoksa patavatsızlık mı sizce? onun çocuğu doğunca bizimkilerin papucu dama mı altılmış oldu yani? elti olayı eğitim,kültür falan dinlemiyor galiba..
Sen doğu o doğursun bakalım kim kazanacaktöbe töbe
At yarışı mı bu sanki, evlat bu bambaşka bişey
hatta ben o lafın şokuyla canm ben zaten isteyerek hamile kalmadım biliyorsun diyebildim saf gibi suçlanarak
yok anacım elti,görümce savaşları bizlere göre değil,boğulurum ben laf yetiştiricem diye
Tepem atiyor ama cidden atiyor...
valla bu eltilik ayrı bişey canım..eltilerimden biri hamle olduğumu öğrenince tebrik için aramış,en son torun kendi çocuğu diyor ki adı ali olsun diyelim,demek alinin pabucu dama atılacak bende hemen bi tane doğursam mı napsam diye espiri yapıyor bana..şimdi bu espri mi yoksa patavatsızlık mı sizce? onun çocuğu doğunca bizimkilerin papucu dama mı altılmış oldu yani? elti olayı eğitim,kültür falan dinlemiyor galiba..
nolduuu hayırdır :26:
Koş koş gel arkamdan kusur kalma deseydin...
Hakkat bu eltilik apayrı bir olay, iyi ki eltim yok...
Hayir mi degil mi bilmiyorum.
Zaten hastayim , zar zor kalktim. Zar zor kalkan biri degilim normalde ama cok zor kalktim bugun. Hala oksuruyorum ara ara. Giyindim hazirlandim ki is gorusmesine gideyim. Erteletmedim ve biran once bitsin istedim..
Tam kapidan cikicam kadin aradi kizi hastalanmis erteledi ne gune belli degil, bende dumur oldum. Normalde anlayisliyim boyle seylere ama bu durumda degil olmaz yani olmazzzzzzzzzzzz....
Biriyle gorusuyorum proje var , ortada bilgisayar yok ve benim laptop bozuluyor arada. Sanirim olmayacak olmayacak, yeter ama ya ...................
Hayir mi degil mi bilmiyorum.
Zaten hastayim , zar zor kalktim. Zar zor kalkan biri degilim normalde ama cok zor kalktim bugun. Hala oksuruyorum ara ara. Giyindim hazirlandim ki is gorusmesine gideyim. Erteletmedim ve biran once bitsin istedim..
Tam kapidan cikicam kadin aradi kizi hastalanmis erteledi ne gune belli degil, bende dumur oldum. Normalde anlayisliyim boyle seylere ama bu durumda degil olmaz yani olmazzzzzzzzzzzz....
Biriyle gorusuyorum proje var , ortada bilgisayar yok ve benim laptop bozuluyor arada. Sanirim olmayacak olmayacak, yeter ama ya ...................
bir de bizim aramızda sorun yoktur anlaşıyor sayılırız ki üstelik hamileliğimin sorunlu olduğunu da biliyor buna rağmen espiri anlayışı garip..mesela diğer eltim farklıdır onunla çok daha iyiyizdir.o da aradı seni rüyamda gördüm nasılsın diye,beni merak etmiş yani...
canım aksilikler hep üstüste gelir bunu en iyi yaşayanlardan biriyim şu anda..olan olmuş artık sıkma canını yapacak bişeyin yok.zaten hastaymışsın dinlen biraz.