- 7 Mart 2013
- 3.680
- 14
-
- Konu Sahibi KankamStyle
- #2.161
anladımkolaymış o zaman
Bak gel iste. Yolu yordami da ogrendin.
Kankam şu veliaht prens sizin oralarda doğdu di mi?
Ne şanslı velet, millet günler öncesinden hastane önünde nöbet tuttu...
he gelecem, bayılıyorum ingiliz aksanına zaten. bu kant (cant) beni öldürecek demedi deme ne çekici bir aksan bea
offf darlandım ya
hemde nasıl, acaba şimdi ki kocası mı istemiyor? kadın evlenmiş yeniden dimi?
Offf bir yatmisim ki sormayin. Kafam yataktan kalkmadi.
kop gel BDV ye, sende buhranlar geçir.. şu kızın inşallah bir engeli çıkar da gidemez o adamla otele. yuh ya, bu devirde bu cehalet.
Oteki konu dagilmadan buraya bekleniyorsun Office.
hakkaten ha mahvettik diğer konuyu, neyse ki konu sahibi yabancı değil
Arada end of days i izliyorum. Adamin ruhunu satan ele gecirdi. Sonra satan masadaki kadinin bir gogsunu eline aldi , dudaklarini optu. Yanindaki adam gik diyemedi.
Korku filminden cok komedi filmine benziyor.
bende çocukların mp3 player ları için j.bieber, selena gomez, one direction ayarladım, ama onlar maroon5 dinlemeyi tercih ettiler, bende israf olmasın diye teenageleri dinliyorumşuan selena abla I, I love you like a love song, baby diye bağıriiii
Senin bir anne olduguna inanmak zor. Gormem lazim. Cocukla cocuk olursun sen ne guzel.
eheheh yok yaw, bakma sen ben tam bir bezgin bekirim. ev halkı çok şikayetçi benden. ama evet genellikle 29 yaşında olduğuma inanmıyor kimse, en fazla 21-22 gibisin diyorlar hakaret gibi geliyor bazen
Ne varsa bizde var o zaman. Ben hala mario , hugo oynayabilirim.
Bende genc gosteriyorum. Avantaj canim bu avantaj.
genlerimiz ütülü demek ki yaşlanınca bile kırışmayan kesimiz bizben de hugo oynuyorum, ama şimdilerde Temple run2 ye sarmış durumdayım, tapınaklarda yaldır yaldır koşup duruyorum. gecenin bir yarısı elimde telefon biri karanlıkta beni öyle görse aklı gider
he bu arada benim internet gidip gidip geliyor, pat diye giderse uçabilirim haberin olsun