KK Omegazin :)

inanırım, ben dünden beri elti-elti aday adayı arasında geçen çekişmeye takıldım :KK53: bir de diğerine :KK53:

Ben BDV tövbekarım :KK1:
O yüzden yeni gördüm komiğime gitti
Kayınvalidenin elini kim önce öpecek diye rekabet mi var nedir şimdiden :KK6:

ben diğerine daha çok takıldım elti savaşlarına alıştık hele de bayram yaklaşırken :)

aynı k.valide konusundan bahsediyoruz değil mi? :KK53: "bebek yemek yerken ağlasa,ağlamasın diye yedirmeyecek misin apla" diyesim geldi de, başıma bişi gelmesin dedim :KK53:

yok "elti arkamdan bişi söylerse taze taze laf yapıştırayım" derdi o :KK53: ben olsam eve kamera koyardım, niye gideyim sabahın köründe :KK53: aç ondan sonra HD izle kayınvalide evini :KK53: GBG (gelin bizi gözetliyor) :KK60:

valla bu eltilik ayrı bişey canım..eltilerimden biri hamle olduğumu öğrenince tebrik için aramış,en son torun kendi çocuğu diyor ki adı ali olsun diyelim,demek alinin pabucu dama atılacak bende hemen bi tane doğursam mı napsam diye espiri yapıyor bana..şimdi bu espri mi yoksa patavatsızlık mı sizce? onun çocuğu doğunca bizimkilerin papucu dama mı altılmış oldu yani? elti olayı eğitim,kültür falan dinlemiyor galiba..

aynı k.valide konusundan bahsediyoruz değil mi? :KK53: "bebek yemek yerken ağlasa,ağlamasın diye yedirmeyecek misin apla" diyesim geldi de, başıma bişi gelmesin dedim :KK53:

he işte o işte,aşmış kendini :KK45:

yok "elti arkamdan bişi söylerse taze taze laf yapıştırayım" derdi o :KK53: ben olsam eve kamera koyardım, niye gideyim sabahın köründe :KK53: aç ondan sonra HD izle kayınvalide evini :KK53: GBG (gelin bizi gözetliyor) :KK60:

Elti olmaz başkası olur
Benim eltim yok misal ama dedikodumu yapan yok mu :KK1: elbette var
İşim gücüm yok onları mı takip edecem
Kim ne eder kendine eder, bana ne :KK1:

Ben bi de şimdiden fazla samimiyet taraftarı değilim
Nişanlıyken ben bir iki kere ailemle gitmiştim kayınvalidemlere, pişman da değilim :KK6:

valla bu eltilik ayrı bişey canım..eltilerimden biri hamle olduğumu öğrenince tebrik için aramış,en son torun kendi çocuğu diyor ki adı ali olsun diyelim,demek alinin pabucu dama atılacak bende hemen bi tane doğursam mı napsam diye espiri yapıyor bana..şimdi bu espri mi yoksa patavatsızlık mı sizce? onun çocuğu doğunca bizimkilerin papucu dama mı altılmış oldu yani? elti olayı eğitim,kültür falan dinlemiyor galiba..

Sen doğu o doğursun bakalım kim kazanacak :KK60: töbe töbe
At yarışı mı bu sanki, evlat bu bambaşka bişey

Sen doğu o doğursun bakalım kim kazanacak :KK60: töbe töbe
At yarışı mı bu sanki, evlat bu bambaşka bişey

hatta ben o lafın şokuyla canm ben zaten isteyerek hamile kalmadım biliyorsun diyebildim saf gibi suçlanarak :KK1:

yok anacım elti,görümce savaşları bizlere göre değil,boğulurum ben laf yetiştiricem diye :KK14:

hatta ben o lafın şokuyla canm ben zaten isteyerek hamile kalmadım biliyorsun diyebildim saf gibi suçlanarak :KK1:

yok anacım elti,görümce savaşları bizlere göre değil,boğulurum ben laf yetiştiricem diye :KK14:

Bende safımdır sonradan derim neden böyle dedim diye :KK1:

Aynen boşver, kim ne eder kendine :KK6:
Zaten kompleksli insanların sürekli kıyas yaptığını düşünüyorum ve onları kendi hallerine bırakıyorum

Koş koş gel arkamdan kusur kalma deseydin... :KK53:

Hakkat bu eltilik apayrı bir olay, iyi ki eltim yok... :KK53:

nolduuu hayırdır :26:

Hayir mi degil mi bilmiyorum.

Zaten hastayim , zar zor kalktim. Zar zor kalkan biri degilim normalde ama cok zor kalktim bugun. Hala oksuruyorum ara ara. Giyindim hazirlandim ki is gorusmesine gideyim. Erteletmedim ve biran once bitsin istedim..

Tam kapidan cikicam kadin aradi kizi hastalanmis erteledi ne gune belli degil, bende dumur oldum. Normalde anlayisliyim boyle seylere ama bu durumda degil olmaz yani olmazzzzzzzzzzzz....

Biriyle gorusuyorum proje var , ortada bilgisayar yok ve benim laptop bozuluyor arada. Sanirim olmayacak olmayacak, yeter ama ya ...................:KK47:

Koş koş gel arkamdan kusur kalma deseydin... :KK53:

Hakkat bu eltilik apayrı bir olay, iyi ki eltim yok... :KK53:

bir de bizim aramızda sorun yoktur anlaşıyor sayılırız ki üstelik hamileliğimin sorunlu olduğunu da biliyor buna rağmen espiri anlayışı garip..mesela diğer eltim farklıdır onunla çok daha iyiyizdir.o da aradı seni rüyamda gördüm nasılsın diye,beni merak etmiş yani...

Zaten hastayim , zar zor kalktim. Zar zor kalkan biri degilim normalde ama cok zor kalktim bugun. Hala oksuruyorum ara ara. Giyindim hazirlandim ki is gorusmesine gideyim. Erteletmedim ve biran once bitsin istedim..

Tam kapidan cikicam kadin aradi kizi hastalanmis erteledi ne gune belli degil, bende dumur oldum. Normalde anlayisliyim boyle seylere ama bu durumda degil olmaz yani olmazzzzzzzzzzzz....

Biriyle gorusuyorum proje var , ortada bilgisayar yok ve benim laptop bozuluyor arada. Sanirim olmayacak olmayacak, yeter ama ya ...................:KK47:

canım aksilikler hep üstüste gelir bunu en iyi yaşayanlardan biriyim şu anda..olan olmuş artık sıkma canını yapacak bişeyin yok.zaten hastaymışsın dinlen biraz.

Selam magazin ekibi :KK3::KK3:
Kadesa hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :KK16:

bir hafta nasıl başlarsa öyle gidiyor kankam, boşver bakarsın senin için iyi olmuştur, yat dinlen :KK16:

bir de bizim aramızda sorun yoktur anlaşıyor sayılırız ki üstelik hamileliğimin sorunlu olduğunu da biliyor buna rağmen espiri anlayışı garip..mesela diğer eltim farklıdır onunla çok daha iyiyizdir.o da aradı seni rüyamda gördüm nasılsın diye,beni merak etmiş yani...

canım aksilikler hep üstüste gelir bunu en iyi yaşayanlardan biriyim şu anda..olan olmuş artık sıkma canını yapacak bişeyin yok.zaten hastaymışsın dinlen biraz.

Neyine dinlenicem. Kalktim mi yatamam ki ben..:KK19: Seytan diyor atla ucaga gel .... Biktim artik. :KK43:

Gorusuruz .

Biraz araştırınca ne oldugunu anladım :) Saygılar Sevgiler

kiralık sevgililer konusunu gormedıgım ıcın uzuldum :KK43:

Simdi cikip gorusmeye gidiyorum kadin aradi hersey yolundaymis. Bana sans dileyin. :KK16:

P.S. Omegazin ekibindenim diycem ben ayagini denk alsin. :KK34:

X