KK Omegazin :)

Kankam şu veliaht prens sizin oralarda doğdu di mi?

Ne şanslı velet, millet günler öncesinden hastane önünde nöbet tuttu...

Onlarla ilgilenmiyorum. Kendi caplarinda takiliyorlar iste. :KK9:

he gelecem, bayılıyorum ingiliz aksanına zaten. bu kant (cant) beni öldürecek demedi deme ne çekici bir aksan bea :KK53:

Ken't cok iyi sanki dimi. Biz sizden once vardik hanimefendi. Ingilizlere laf soyletmem. :)

Cikiyorum biraz oksuruk krizi geldi yine:KK43:

Gorusuruz. :KK16:

Son düzenleme:
:KK60:

Arada end of days i izliyorum. Adamin ruhunu satan ele gecirdi. Sonra satan masadaki kadinin bir gogsunu eline aldi , dudaklarini optu. Yanindaki adam gik diyemedi.

Korku filminden cok komedi filmine benziyor. :KK1:

bende çocukların mp3 player ları için j.bieber, selena gomez, one direction ayarladım, ama onlar maroon5 dinlemeyi tercih ettiler, bende israf olmasın diye teenageleri dinliyorum :KK53: şuan selena abla I, I love you like a love song, baby diye bağıriiii :KK53:

bende çocukların mp3 player ları için j.bieber, selena gomez, one direction ayarladım, ama onlar maroon5 dinlemeyi tercih ettiler, bende israf olmasın diye teenageleri dinliyorum :KK53: şuan selena abla I, I love you like a love song, baby diye bağıriiii :KK53:

Senin bir anne olduguna inanmak zor. Gormem lazim. Cocukla cocuk olursun sen ne guzel. :KK76:

Senin bir anne olduguna inanmak zor. Gormem lazim. Cocukla cocuk olursun sen ne guzel. :KK76:

eheheh yok yaw, bakma sen ben tam bir bezgin bekirim. ev halkı çok şikayetçi benden. ama evet genellikle 29 yaşında olduğuma inanmıyor kimse, en fazla 21-22 gibisin diyorlar hakaret gibi geliyor bazen :KK53:

eheheh yok yaw, bakma sen ben tam bir bezgin bekirim. ev halkı çok şikayetçi benden. ama evet genellikle 29 yaşında olduğuma inanmıyor kimse, en fazla 21-22 gibisin diyorlar hakaret gibi geliyor bazen :KK53:

Ne varsa bizde var o zaman. Ben hala mario , hugo oynayabilirim. :KK53:

Bende genc gosteriyorum. Avantaj canim bu avantaj. :KK16:

Ne varsa bizde var o zaman. Ben hala mario , hugo oynayabilirim. :KK53:

Bende genc gosteriyorum. Avantaj canim bu avantaj. :KK16:

genlerimiz ütülü demek ki yaşlanınca bile kırışmayan kesimiz biz :KK53: ben de hugo oynuyorum, ama şimdilerde Temple run2 ye sarmış durumdayım, tapınaklarda yaldır yaldır koşup duruyorum. gecenin bir yarısı elimde telefon :KK53: biri karanlıkta beni öyle görse aklı gider :KK60:

he bu arada benim internet gidip gidip geliyor, pat diye giderse uçabilirim haberin olsun :KK43:

Son düzenleme:
genlerimiz ütülü demek ki yaşlanınca bile kırışmayan kesimiz biz :KK53: ben de hugo oynuyorum, ama şimdilerde Temple run2 ye sarmış durumdayım, tapınaklarda yaldır yaldır koşup duruyorum. gecenin bir yarısı elimde telefon :KK53: biri karanlıkta beni öyle görse aklı gider :KK60:

he bu arada benim internet gidip gidip geliyor, pat diye giderse uçabilirim haberin olsun :KK43:

Crash Bandicoot vardi . O oyundan aldigim zevki hic bir oyundan almadim. Ona mi benziyor acaba. :KK34:

Neyse canim gidersen saglik olsun. :21:

X