- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi TamBirMerve
-
Geldi geldi. Ama kendi kendini alıntılayıp duruyordeğişik biri galiba
Muhatap olmuyor bızımle galıba sanırsamGeldi geldi. Ama kendi kendini alıntılayıp duruyordeğişik biri galiba
ÜzülüyorumMuhatap olmuyor bızımle galıba sanırsam
Harbi bahtsızsın bedevi
Merve attaya ditti
Sen de Merve’nin dilinden konuş kendi kendini alıntıla belki geri dönerNikah masasında terkedilmiş gibiyim...
Sen daha dur, kırk fırın ekmek yemen lazım. Ben de guruyum ama terfi alamadım henüz. Prim verdiler. 1 maaş bide a101 hediye çeki.Üst üste popüler cevap ödülü almışım teşekkürler kk.Mune beni siteden atmıyorsan admin yapsana
Kapasıte goruyon yanı aynadan baktığın şahıstaÜst üste popüler cevap ödülü almışım teşekkürler kk.Mune beni siteden atmıyorsan admin yapsana
Sevgili aklınyolu1, ne seni ne lavantayı tanırım muhabbetim vardır. Ama olaylara çok takılıyorsun. Sende laf at git. Herkes burda gırgır yapıyor ama sen tadını bile çıkaramıyorsun.
Çok ciddiye aldığını düşünmüyor musun olayları?
Gerçekten amacım ne savunmak, ne sataşmak. Kendine zarar veriyorsun. Heryerde laf atsa sana sen baştan açıklama yapıyorsun.
Şahsen ben bu konuyu görmekten sıkıldım, elanur çekti gitti, sizler hala aynı yerdesiniz.
Hedıye cekı kac paralıktıSen daha dur, kırk fırın ekmek yemen lazım. Ben de guruyum ama terfi alamadım henüz. Prim verdiler. 1 maaş bide a101 hediye çeki.
‘En zayıf halka siz oldunuz güle güle ‘ ödülü var bide altın varaklıÜst üste popüler cevap ödülü almışım teşekkürler kk.Mune beni siteden atmıyorsan admin yapsana
25 telaHedıye cekı kac paralıktı
A101 harca harca bıtmez25 tela
Kk seni çok sevdi Merve bu gidişle gönderemeyeceğiz seni maaşlı üye ol önce sonra adminliğe yürürsün.Üst üste popüler cevap ödülü almışım teşekkürler kk.Mune beni siteden atmıyorsan admin yapsana
Genelde cocuklar dikkat cekmek icin sacma hareketler yaparlarÜst üste popüler cevap ödülü almışım teşekkürler kk.Mune beni siteden atmıyorsan admin yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?