• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK nun sorunlu üyeleri

Konudan devam edenler onlar. Niye tarafli bakiyorsun. Bana camursun diyen uyenin mesajini bile hanimefendi , cezai ehliyeti yok diyen mesaji da. Nasil bir kini varsa , ben konuya yaziyorum. Tartistigim kim varsa lavanta orada. + Bir kac kisi daha...

Hatta bir konuda anlasin diye karsit yorumlari begendim, tek bir konuda yaptim bunu. Yok karsit yorumlari begenmisim ,bile bile yapiyormusum o yuzden beni etiketledi bile. (Kasitli yaptim bana yaptigini anlasin diye). Nasil rahatsiz oldu demek ki. Bilip bilmeden disaridan ahkam kesmeyin. Ben de cok ciddiye almiyorum burayi. Yorum yapip cikiyorum ama bir grup var ki hep pesimde...

Ben konusmiyorum, goz ardi ediyorum ama her yerde alintilamadan ismimi vermeden benim lafimi ediyor. Takintili olan o, ben degil. Ben de sıkıldım, ceteyiz biz ehehehe yorumlarini gormekten, nickim verilmeden lafimin edilmesinden.

Kina yakabilirsiniz yilbasindan sonra yokum KK de. ehehe diye takilirsiniz.
Ben mi kına yakıcam bana ne ki :)
Valla bende tartışmalı olduğum bir kaç üyeye saldırılınca mesajı beğenirim, bana saldırılsa onlar beğenir uzaktan uzağa anlaşırız.
Kavganın bile adabı olmalı yani çok asil savaşıyoruz :D
Gelip deseler ki beğeniyorsun bu mesajları he der geçerim, ben desem onlar he der, onları bile seviyorum buranın tadı tuzular:)
Takılmayın. Üyeliği iptal edince kimse sevinmez üzülmez yani.

Not: kimseyle çeteliğim yoktur, kafamı aklımı dağıtan herkesi beğenirim. Yeterince derdim var birde burayı dert edinemem.

-ecep-vedik-3-avi-000215680-728x728 copy.jpg

Canım çok sıkılıyo biliyoğnuz mu :D

Back