- 22 Temmuz 2017
- 44.515
- 132.039
- 598
- Konu Sahibi TamBirMerve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mi kına yakıcam bana ne ki :)
Valla bende tartışmalı olduğum bir kaç üyeye saldırılınca mesajı beğenirim, bana saldırılsa onlar beğenir uzaktan uzağa anlaşırız.
Kavganın bile adabı olmalı yani çok asil savaşıyoruz
Gelip deseler ki beğeniyorsun bu mesajları he der geçerim, ben desem onlar he der, onları bile seviyorum buranın tadı tuzular:)
Takılmayın. Üyeliği iptal edince kimse sevinmez üzülmez yani.
Not: kimseyle çeteliğim yoktur, kafamı aklımı dağıtan herkesi beğenirim. Yeterince derdim var birde burayı dert edinemem.
Yemınle lımoncu gıttı bdv ye eskısı gıbı gıresım yokLimoncu gitti mi bende cok seviyordum onu altınları da vardı onları da çok sevmiştim.
Elif vardı bide oda benim aklımda sürekli
Limoncu gitti mi bende cok seviyordum onu altınları da vardı onları da çok sevmiştim.
Nicklide yapsanan ya
Sarma mi o?
Limoncu gitti mi bende cok seviyordum onu altınları da vardı onları da çok sevmiştim.
Hiç haberim yoktu geziyor demek ki biz de anca burada gıybet yapalımgitmedi yahu kocişiyle kapadokyada)
Hadiiiigitmedi yahu kocişiyle kapadokyada)
Balım dogru söyle lımoncu burdamıEvet ya elif'te h,ç gözükmüyor ..
Abla be uc bes atin pro yapin beniHahahahaaa kısmet artık
Zenginin malı, züğürdün çenesiHiç haberim yoktu geziyor demek ki biz de anca burada gıybet yapalım
Hiç haberim yoktu geziyor demek ki biz de anca burada gıybet yapalım
Hadiiii
Ciddennnn
Ne ara gelecek
Yenı altın aldımı ki
koçişiyle gezmelere gitmiş gelir yakındaYemınle lımoncu gıttı bdv ye eskısı gıbı gıresım yok
Gözümde canlandı bak şimdi ,sabah marketin kapısında bekleyip hepsini alıp pembik geberik profilime foto atmam farz olduSonra o naylonlara elma portakal konur
Sonra dantel serılı buzdolabına yerlestırılır
İresımlenır ve ınstagram da lıke beklenır
Baga ver sen o 25 tele yı
@GangstaWalk beni proymusum zenginmisim gibi gostert :)Evet evettttt süper olur.
@GangstaWalk hadi hadi yapsana
Ay nasıl mutlu ettın benı