• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK nun sorunlu üyeleri

@lavantakokulusandik

Isin aslini anlatayim da tam olsun. Oyle yarim yarim olmuyor.

elanurun konusunda kendisinden(lavantadan) ozur diletene kadar kiza yuklendiler (cete halinde) . Hatirladiklarim beyrul beyrul ve @yesname . Gelsinler desinler ki yalan soyluyorsun @AklinYolu1

beyrul beyrul tek basina elanur u savunmaya gecmisti . Ben de arka ciktim ve goz ardi edin dedim. Vay efendim benim goz arti demem cok iticiymis.

Saldirgan yorumlari begenenleri begenmiyorum arkadas. Bununla ne zorunuz var. Bu konuda bile ayni tarafta oldugum insanlar hakaret ediyorsa begenmiyorum. Bunlari begenenleri de begenmiyorum.

Kara listem kabarik evet... Yalniz bu @lavantakokulusandik hepsinden degisik. Alintilamadan inceden inceye isi goturur. Banlanmadan kacacagini saniyor . Goz ardi etmekte yetmiyor yani. Sorunlu bir kisiligin var lavanta. Hayatta tek basina hicbir degerin yok ondandir bu insanlari arkana alarak cirpinislarin.
Evet degisik..iki noktayla:) kibar kibar dedikodusunu da yapiyor. Cete de oluyor. Ama kibar ve naif :)) caktirma

Populer oluyorlar boylece.
Bi aylik iki aylik uyeler bile bu yontemle populer olur burada.
Yorum yazarken dusunmek lazim birak gercek hayati, ayni geyik topigine, kilo topigine vs takildigim arkadasim yazsa bu sekilde cevaplar miydim diye.
Insanlari stres topu yerine koymaya luzum yok.
Bu her konuya ayni tarz yorumlari yazanlar ve saksaklayanlar sebebiyle bdv okumak bile gelmiyor icimden :) bi nevi iyi oldu bana zaman kazandim. Sagolun varolun :27:

Bir konu açılmaya görsün, herkes eteklerindeki taşı döküveriyor.
Birbirinizden bu kadar dertliyseniz göz ardı et seçeneğini kullanmalısınız.

Bazen uzattıkça uzatıyorsunuz, sizler de geçmişe takılı kalma sendromu var hanımlar, artık bulduğunuz her mecrada birbirinize laf sokmaktan vazgeçmelisiniz, sonu banla noktalanıyor, kötü kadın mune oluyor, yok zalim mune, vicdansız mune :)))

Back