- Konu Sahibi TamBirMerve
Karışım geliyorKonu uyanık kalmaya değmez
Yasemın Verde içip uyuyak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karışım geliyorKonu uyanık kalmaya değmez
Yasemın Verde içip uyuyak
Evet degisik..iki noktayla:) kibar kibar dedikodusunu da yapiyor. Cete de oluyor. Ama kibar ve naif :)) caktirma@lavantakokulusandik
Isin aslini anlatayim da tam olsun. Oyle yarim yarim olmuyor.
elanurun konusunda kendisinden(lavantadan) ozur diletene kadar kiza yuklendiler (cete halinde) . Hatirladiklarim beyrul ve @yesname . Gelsinler desinler ki yalan soyluyorsun @AklinYolu1
beyrul tek basina elanur u savunmaya gecmisti . Ben de arka ciktim ve goz ardi edin dedim. Vay efendim benim goz arti demem cok iticiymis.
Saldirgan yorumlari begenenleri begenmiyorum arkadas. Bununla ne zorunuz var. Bu konuda bile ayni tarafta oldugum insanlar hakaret ediyorsa begenmiyorum. Bunlari begenenleri de begenmiyorum.
Kara listem kabarik evet... Yalniz bu @lavantakokulusandik hepsinden degisik. Alintilamadan inceden inceye isi goturur. Banlanmadan kacacagini saniyor . Goz ardi etmekte yetmiyor yani. Sorunlu bir kisiligin var lavanta. Hayatta tek basina hicbir degerin yok ondandir bu insanlari arkana alarak cirpinislarin.
Bilgecenin cocugu oldu mu cok istiyordu .
Yaw yorumlarin güzel olsada, profil resimlerin o kadar igrenc ki, begenemiyorum...sadece söylemek istedim ;-)