- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.964
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi TamBirMerve
-
En sevdiğim saatler adminlerin sitede olmadığı saatler.
Adeta bir boş ders...
Konuşanlar
1. @Kozlenmis patates
2.HanimKelesimiGetir
3.Disipline Girmis BirKadin
4. @PabucumunNicki
Adımı yazıp çıkarım napimYarın sınavın var canım kapat neti:))))
Bu absürt konu yüzünden hemde kızarsın sonra kendine boşver uyuAdımı yazıp çıkarım napim
Yok yahu ondan değil sayısal bilmiyorum sıkıntı ordaBu absürt konu yüzünden hemde kızarsın sonra kendine boşver uyu
İyi geceler
Kız bi sus merve merveUyuma Merve.....
Merve?
Konuma sinirlenipte yazanların hepsi kendilerini bilen, sorunlu insanlardır.
Sevgili aklınyolu1, ne seni ne lavantayı tanırım muhabbetim vardır. Ama olaylara çok takılıyorsun. Sende laf at git. Herkes burda gırgır yapıyor ama sen tadını bile çıkaramıyorsun.@lavantakokulusandik
Isin aslini anlatayim da tam olsun. Oyle yarim yarim olmuyor.
elanurun konusunda kendisinden(lavantadan) ozur diletene kadar kiza yuklendiler (cete halinde) . Hatirladiklarimbeyrul ve @yesname . Gelsinler desinler ki yalan soyluyorsun A AklinYolu1
beyrul tek basina elanur u savunmaya gecmisti . Ben de arka ciktim ve goz ardi edin dedim. Vay efendim benim goz arti demem cok iticiymis.
Saldirgan yorumlari begenenleri begenmiyorum arkadas. Bununla ne zorunuz var. Bu konuda bile ayni tarafta oldugum insanlar hakaret ediyorsa begenmiyorum. Bunlari begenenleri de begenmiyorum.
Kara listem kabarik evet... Yalniz bu @lavantakokulusandik hepsinden degisik. Alintilamadan inceden inceye isi goturur. Banlanmadan kacacagini saniyor . Goz ardi etmekte yetmiyor yani. Sorunlu bir kisiligin var lavanta. Hayatta tek basina hicbir degerin yok ondandir bu insanlari arkana alarak cirpinislarin.
Kız bi sus merve merve
Harbi bahtsızsın bedeviUyuma Merve.....
Merve?
Geldi geldi. Ama kendi kendini alıntılayıp duruyorÇok yarım bıraktı ya... :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?