- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi TamBirMerve
-
demek gece makina calistiran üyesin senBulaşık makinası kurutmadaydı bitirmek için tekrar çalışmaya başladı nasıl korktum, yeminle iki gram aklım kaldıydı uykusuzluktan o da gitti
O 25 lirayla ne naylon kap kacak alınır şimdiA101 harca harca bıtmez
Haykırdim buna yaHababam sınıfındaki Ahmet aklına gelenler fav
Hahahha öyle biri mi varmışdemek gece makina calistiran üyesin sen
canım ya bilmem yakalandn isteHahahha öyle biri mi varmış
Ben genelde bulaşık mak. Gece açarım. Çamaşırıda saat 10 dan sonrasına değil tabisi
Yoooo ben bır lımoncu vardı o gıttı ama hala en çok onu sevıyom unutamıyomKk seni çok sevdi Merve bu gidişle gönderemeyeceğiz seni maaşlı üye ol önce sonra adminliğe yürürsün.
Kızlar bence gerek yok birbirinizi uzmeyin .konu tam ne bilmem ama su 3 günlük dünyada bosverin gitsin @AklinYolu1Cui Bono
Sonra o naylonlara elma portakal konurO 25 lirayla ne naylon kap kacak alınır şimdi
Olsa da yesekpattis
Ben mi kına yakıcam bana ne ki :)Konudan devam edenler onlar. Niye tarafli bakiyorsun. Bana camursun diyen uyenin mesajini bile hanimefendi , cezai ehliyeti yok diyen mesaji da. Nasil bir kini varsa , ben konuya yaziyorum. Tartistigim kim varsa lavanta orada. + Bir kac kisi daha...
Hatta bir konuda anlasin diye karsit yorumlari begendim, tek bir konuda yaptim bunu. Yok karsit yorumlari begenmisim ,bile bile yapiyormusum o yuzden beni etiketledi bile. (Kasitli yaptim bana yaptigini anlasin diye). Nasil rahatsiz oldu demek ki. Bilip bilmeden disaridan ahkam kesmeyin. Ben de cok ciddiye almiyorum burayi. Yorum yapip cikiyorum ama bir grup var ki hep pesimde...
Ben konusmiyorum, goz ardi ediyorum ama her yerde alintilamadan ismimi vermeden benim lafimi ediyor. Takintili olan o, ben degil. Ben de sıkıldım, ceteyiz biz ehehehe yorumlarini gormekten, nickim verilmeden lafimin edilmesinden.
Kina yakabilirsiniz yilbasindan sonra yokum KK de. ehehe diye takilirsiniz.
Sil adimi o tahtadan cikolata alcam sanaEn sevdiğim saatler adminlerin sitede olmadığı saatler.
Adeta bir boş ders...
Konuşanlar
1.Kozlenmis patates
2.HanimKelesimiGetir
3.Disipline Girmis BirKadin
4.PabucumunNicki
KızartmasiOlsa da yesek
En çok kızartmasıKızartmasi
Salatasi
Kumpiri
Kıymalı/etli yemeği
Oyy patates candir can
En son Merve dıye sayıklıyordu :)BahtsizBedevii uyudun mu
Benim de
Limoncu gitti mi bende cok seviyordum onu altınları da vardı onları da çok sevmiştim.Yoooo ben bır lımoncu vardı o gıttı ama hala en çok onu sevıyom unutamıyom
Baktı cevap yok, uyudu tabi. Akıllı kızEn son Merve dıye sayıklıyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?