KK nun sorunlu üyeleri

Üst üste popüler cevap ödülü almışım teşekkürler kk. Mune Mune beni siteden atmıyorsan admin yapsana
Sen daha dur, kırk fırın ekmek yemen lazım. Ben de guruyum ama terfi alamadım henüz. Prim verdiler. 1 maaş bide a101 hediye çeki.

Sevgili aklınyolu1, ne seni ne lavantayı tanırım muhabbetim vardır. Ama olaylara çok takılıyorsun. Sende laf at git. Herkes burda gırgır yapıyor ama sen tadını bile çıkaramıyorsun.
Çok ciddiye aldığını düşünmüyor musun olayları?

Gerçekten amacım ne savunmak, ne sataşmak. Kendine zarar veriyorsun. Heryerde laf atsa sana sen baştan açıklama yapıyorsun.

Şahsen ben bu konuyu görmekten sıkıldım, elanur çekti gitti, sizler hala aynı yerdesiniz.

Konudan devam edenler onlar. Niye tarafli bakiyorsun. Bana camursun diyen uyenin mesajini bile hanimefendi , cezai ehliyeti yok diyen mesaji da. Nasil bir kini varsa , ben konuya yaziyorum. Tartistigim kim varsa lavanta orada. + Bir kac kisi daha...

Hatta bir konuda anlasin diye karsit yorumlari begendim, tek bir konuda yaptim bunu. Yok karsit yorumlari begenmisim ,bile bile yapiyormusum o yuzden beni etiketledi bile. (Kasitli yaptim bana yaptigini anlasin diye). Nasil rahatsiz olduysa demek ki. Bilip bilmeden disaridan ahkam kesmeyin. Ben de cok ciddiye almiyorum burayi. Yorum yapip cikiyorum ama bir grup var ki hep pesimde...

Ben konusmuyorum, goz ardi ediyorum ama her yerde alintilamadan ismimi vermeden benim lafimi ediyor. Takintili olan o, ben degil. Ben de sıkıldım, ceteyiz biz ehehehe yorumlarini gormekten, nickim verilmeden lafimin edilmesinden.

Kina yakabilirsiniz yilbasindan sonra yokum KK de. ehehe diye takilirsiniz.

Son düzenleme:
Back
X