- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
-
- Konu Sahibi feliscatus
Görümce tam kavga konusu vardı ya, birkaç ay önce, yıkılmıştı buraUyuyamamıştım yazmaktan ve gülmekten Yıllar sonra böyle bi anma gecesinde konuşulması gereken ilk konu odur bence
Görümce yazmışım, elti savaşıydı, konu sahibi eltisini paralamıştı, sonra da ağlaya ağlaya karnıyarık yapmışlardıHani köyde birbirine giren aile mi
Yok o eltiydi
Anlatsaniza biraz ahahahahs nasıldı o konu mücbir sebeplerden kaldırılmış galiba ahahsbsbsBen varım bennn
Azeri üye değil mi o ya ahahahahEltiyle tam kavga konusu vardı ya, birkaç ay önce, yıkılmıştı buraUyuyamamıştım yazmaktan ve gülmekten Yıllar sonra böyle bi anma gecesinde konuşulması gereken ilk konu odur bence
Ya benim zihin çöplük gibi, o kadar çok şey var kiAnlatsaniza biraz ahahahahs nasıldı o konu mücbir sebeplerden kaldırılmış galiba ahahsbsbs
Onu bilmiyorum ama yarılmıştık konuyaAzeri üye değil mi o ya ahahahah
Kazen mi patlatmisti onu, hatirlar gibiyimAma kimsenin başka nick ve ip ile gelen musakkayi anmamasi
Acaba kim bizi günlerce isletti
Kazen mi patlatmisti onu, hatirlar gibiyim
Diğer hesabiyla aramizdadir o zaman hâlâEvet
Kesin çok bilinen bir uye ama yakalayamadik
Diğer hesabiyla aramizdadir o zaman hâlâ
Bu siteyi en en ünlü yapan olay düğünde gelinlik giyen eltiydi dimi ahahshsh ona şahit olan (g)oldlar var mı aramızda ahahaba
Eltiyle tam kavga konusu vardı ya, birkaç ay önce, yıkılmıştı buraUyuyamamıştım yazmaktan ve gülmekten Yıllar sonra böyle bi anma gecesinde konuşulması gereken ilk konu odur bence
Ya ben seni çok severdim kendi kendimeDuygulandım şu an, vay be
Aşk mı yaşıyordunuz yaniEvet profilimde mesajların olurdu hep dm de atardın bana nasılsın diyeondan ben de seni hemen tanıdım
Asude bahar'ı yazacaktım da hatırlayan çıkmaz diye yazmadım, tak tak yazardı yorumları, severdim onu, birden yok oldu.
Elmayra ve nickimtam13harf i de hatırlıyorum.
Sephora vardı, severdim onu da, eşi kendinden baya büyüktü, bu da polemik olmuştu hatta asudeyle arasında, hatırlayan çıkar mı
Aşk mı yaşıyordunuz yani