- 3 Nisan 2014
- 36.010
- 146.569
-
- Konu Sahibi feliscatus
Kocası bornoza dişlerini silen bir üye vardıhatırlayan?
artık burada olmadığına göre yazabilirim.
sep kudra idi.
limoncuuuuuuu
Renk geliyordu konu açtığında forumalimoncuuuuuuu
Okypete hatırlayan var mı?
Evet chess siyaset başlığındaydı sanki.Moderatördü evet Chess ve Office vardı :)
Yinemipilav vardı; hatırladınız mı?
Neee ciddi misin? Sephoranın (nickini değiştirmiş sonradan) eşinden, eş ailesinden şikayet ettiği konuları falan var. Kudra çıkmasına şaşırdım o yüzden. Ama parçaları birleştirince o olduğu cidden anlaşılıyorartık burada olmadığına göre yazabilirim.
sep kudra idi.
Sephoraa mi ay ben bimartık burada olmadığına göre yazabilirim.
sep kudra idi.
Ay ben, fotoyu bile görmüştüm ama sonra ifşa oldu galibaBu siteyi en en ünlü yapan olay düğünde gelinlik giyen eltiydi dimi ahahshsh ona şahit olan (g)oldlar var mı aramızda ahahaba
Nasıl anlasiliyor pekiNeee ciddi misin? Sephoranın (nickini değiştirmiş sonradan) eşinden, eş ailesinden şikayet ettiği konuları falan var. Kudra çıkmasına şaşırdım o yüzden. Ama parçaları birleştirince o olduğu cidden anlaşılıyor
Ramazanda İftar ve Sahur Menüleri konusuna bunu yazmış:ay evet her şeye muhalefet
Peki elmayra çekirgee , nickimtam13harf Asude bahar, İpek Tuncer hatırlayan oldu mu
Hepsini hatırlıyorum abooo baya biliyormuşum ben deAsude bahar'ı yazacaktım da hatırlayan çıkmaz diye yazmadım, tak tak yazardı yorumları, severdim onu, birden yok oldu.
Elmayra ve nickimtam13harf i de hatırlıyorum.
Sephora vardı, severdim onu da, eşi kendinden baya büyüktü, bu da polemik olmuştu hatta asudeyle arasında, hatırlayan çıkar mı
Neee ciddi misin? Sephoranın (nickini değiştirmiş sonradan) eşinden, eş ailesinden şikayet ettiği konuları falan var. Kudra çıkmasına şaşırdım o yüzden. Ama parçaları birleştirince o olduğu cidden anlaşılıyor
Kendi yaşı, eşinin yaşı, yaşadığı yer, kendisinin ve eşinin kardeş sayısı falan filan…..Nasıl anlasiliyor peki
ben eski üye sayılmam daha üç yıllık üyeyim. Ama sepe biraz baktım da az önce, üsluptan ve özelliklerinden anlaşılıyor aynı kişi olduğu. Sadece konularına şaşırdım.anlayan birkaç kişi daha vardı.
hatta onunla giden iki kişide farklı nicklerle geldilerdi.
ay evet her şeye muhalefet
Ahahahs limocu altın biriktiren limoncuKocası bornoza dişlerini silen bir üye vardıhatırlayan?
Nasıl anlasiliyor peki