KK Nostalji Treni 🫠

Ya çok üye var, ceycey, doktor kızımız vardı oda gitti, cute, doktor Ayşe, sonra bana aşırı hakaret eden ama aslında b.k gibi hayati olan bir uye vardı hep mağduru oynar ama 1 dk tahammül edilemeyecek bir insandı ailesi fln da silmis. Ki konusunda tamamen haksızdı, bir konu açtım kapattirdim sonra tekrar açılmış aşırı beddua yemiştim gercekten hayatımda bir kenarda kalan bir olaydır.

Evet kesin büyük cam deviriyorum şu an
Ama yok gelmiyor aklima

Bu benim onaylı 2.hesabım ilki ifşa olur gibi oldu sonra ben nick değiştim meğer baya olaylı ve sevilmeyen bir üyeyle aynı nicki almışım herkes o sandı, tuttum imzama ben eski xxxx’im yazdım hop gene ifşa Ben de yeniden geldim yönetime yazıp ipucu vereyim Vi.. L…R

Taaam ben anladım

Tamam şimdi oldu evet o hesabi hatırlıyorum o yüzden takılmisim sanirim

Yaa sen o musun, V L olan, ilk ismin oydu dmi?

Link lütfen link ahahaha

Ben tanımıştım

Link lütfen link ahahaha

Of 7 senelik konu ve kapalı ya
Kadının biri yeni nesil otobüste kışın çocuğunun altını açmıştı ortalık çok kötü oldu bunun tolerans gösterilecek birsey olduğunu söyleyenler oldu bir tanesi de Allah biliyordu çocuk vermiyor demişti çoğunu unutmusum benim çocuk sahibi olmam imkansız

Ya ben şeyi çıkartamadım bir türlü

Avatarında hürremin saç renginde bi kadın vardı. Eski sevgiliyle görüşmüş bikaç kez. Sonra üyeler verdiği detaylardan 2. Kızının doğumu vs hafiye gibi çalışmış sen kesin bunu bu adamdan yaptın demişlerdi. Kız tak hesabı kapatıp gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…