- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 45
-
- Konu Sahibi feliscatus
Of 7 senelik konu ve kapalı ya
Kadının biri yeni nesil otobüste kışın çocuğunun altını açmıştı ortalık çok kötü oldu bunun tolerans gösterilecek birsey olduğunu söyleyenler oldu bir tanesi de Allah biliyordu çocuk vermiyor demişti çoğunu unutmusum benim çocuk sahibi olmam imkansız
Hemşirem senin eski nick neydi yahu ben bilmiyorum. Ama geçen gün aklıma geldi dedim bu hatun kim
Kafam karıştı ya ahahahahahOf 7 senelik konu ve kapalı ya
Kadının biri yeni nesil otobüste kışın çocuğunun altını açmıştı ortalık çok kötü oldu bunun tolerans gösterilecek birsey olduğunu söyleyenler oldu bir tanesi de Allah biliyordu çocuk vermiyor demişti çoğunu unutmusum benim çocuk sahibi olmam imkansız
Hemşirem senin eski nick neydi yahu ben bilmiyorum. Ama geçen gün aklıma geldi dedim bu hatun kim
Ya konudan bağımsız sizin köpeğiniz var mıydı? Hayvansever üye olarak hafızamdasınız da
Evet evet onun yüzünden müstakil evde oturuyorum artik hayatımız mis gibi hatunun kendine özel katı ve bahçesi var
Oy maşallah tüyü kadar ömrü olsun, hatırlıyorum çünkü az micadele etmedik kedi köpek sevmeyenlerin topiklerinde
Ya ben seni çok severdim kendi kendimeDuygulandım şu an, vay be
Açtım o halde konuyu eskileri beklerim
Cui Bono
Led_BiR_Vele_DisTiri
@Bibibella
@Cazu
@Patates Domates
@Katibin Ruhu
@Calcifer
Ya bir üye vardı kocasını bakire diye kandiracakti kendini odaya kilitlemisti ahahahshs o kimdi allasen ya
Aaa onu bilmiyordumEvet ama o iş tehlikle olusturunca gitti
Bende bu da yokCokayib arkadaşlar kocasını bakireyim diye kandırmak isteyip kendini odalara kilitleyen üyeyi hatırlayan bir ben miyim ahahshsh
Aaa onu bilmiyordum
Asude bahar'ı yazacaktım da hatırlayan çıkmaz diye yazmadım, tak tak yazardı yorumları, severdim onu, birden yok oldu.Peki elmayra çekirgee , nickimtam13harf Asude bahar, İpek Tuncer hatırlayan oldu mu
Bu siteyi en en ünlü yapan olay düğünde gelinlik giyen eltiydi dimi ahahshsh ona şahit olan (g)oldlar var mı aramızda ahahaba
Asude bahar'ı yazacaktım da hatırlayan çıkmaz diye yazmadım, tak tak yazardı yorumları, severdim onu da, birden yok oldu.
Elmayra ve nickimtam13harf i de hatırlıyorum.
Sephora vardı, severdim onu da, eşi kendinden baya büyüktü, bu da polemik olmuştu hatta asudeyle arasında, hatırlayan çıkar mı
Ben varım bennnBu siteyi en en ünlü yapan olay düğünde gelinlik giyen eltiydi dimi ahahshsh ona şahit olan (g)oldlar var mı aramızda ahahaba