- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 45
-
- Konu Sahibi feliscatus
Napcan ülkemde lgbt istemiyorum diye kriz mi geçiricen otobiste
Yaaaa ahahahahshshsd başka yerden laf yetiştirecektim ama bu daha iyi oldu kabul ahahahshshshshsNapcan ülkemde lgbt istemiyorum diye kriz mi geçiricen otobiste
Yaaaa ahahahahshshsd başka yerden laf yetiştirecektim ama bu daha iyi oldu kabul ahahahshshshshs
Hazır mısın?
Üye: @Passionatewoman
Konu
Eşim Youtube'dan erotik videolar izliyor- muş :(
Frikik seven çok erkek var ne yazık ki :/ Çıplak olunca o kadar ilgi çekici olmuyormuş, yanlışlıkla açılması lazımmış, tamamı görününce sürprizi kaçıyormuş...Erkek zihni çok ilginç. Sokakta da frikik kovalıyor olma ihtimali var o zaman. :63:www.kadinlarkulubu.com
AklınYolu1 vardı, bi ara kaos kraliçesiydi, hiçbir şey yaşamadığımız halde bana da takmıştı, sataşıp duruyordu
Epeydir yok galiba.
Bilgece vardı ya, manipülasyon ustası, drama queen, özelde de görüşmüştüm salak gibi, onların wp grubuna düşmüştüm de sonrası nasıl bir kaçışGüya KK'ya küsüp gitti de ben hiç inanmıyorum onun burayı bıraktığına, kesin takılıyordur yine.
O konu sakıncalı imiş ben de sordum ahahahahahPeki kizlar ceylanı hatırlayan var mı ?
Hani beğenmediği keltos ile evlenmeye çalışıp gerdek gecesi adamı kandırmak için çabalayan.
Ne dellenmistim.
Şey vardı ya hani ilk konuları fakemiş kaynanam VS donlarımı çalıyor diye milleti kekledi avukatım dedi sonra da bipolarım ben diye sardı millete en son preydi nicki
pray
ay bana bilmediğim yok ha.
Peki kizlar ceylanı hatırlayan var mı ?
Hani beğenmediği keltos ile evlenmeye çalışıp gerdek gecesi adamı kandırmak için çabalayan.
Ne dellenmistim.
o uzun süre başka nickle devam etti.
sonra kayboldu.
bilgece deyince aklıma direktMissCherryBlossom geliyor
Kocası(!) zengindi onun sanki ama oturma odasını sanki divan gibi bir şey yapmıştı ahahahshBiz de az konuşmadık ki eski hesabımla
Aaaaaa nasıl unuturum onu yaelli kere dedik yapma diye delirttiydi milleti
Bu benim onaylı 2.hesabım ilki ifşa olur gibi oldu sonra ben nick değiştim meğer baya olaylı ve sevilmeyen bir üyeyle aynı nicki almışım herkes o sandı, tuttum imzama ben eski xxxx’im yazdım hop gene ifşaBen de yeniden geldim yönetime yazıp ipucu vereyim Vi.. L…R
Bu siteyi en en ünlü yapan olay düğünde gelinlik giyen eltiydi dimi ahahshsh ona şahit olan (g)oldlar var mı aramızda ahahaba
ben seni her seferinde şak diye tanıyorum yalnız
Avatarı Nevriye Budak olanın nick'i Tweety idi sanırım. 'Hık' yazıyordu profilinde hatırladığım kadarıyla.ya nolur soyle, Nevriye Budak mıydı eski fotontaktım
Bilgece yi ben de biliyorum. Onun bir konusu vardı biraz +18 cümle kurmuştu kendiyle alakalı. Sonra gitti sanıırmo uzun süre başka nickle devam etti.
sonra kayboldu.
bilgece deyince aklıma direktMissCherryBlossom geliyor
Asude bahar'ı yazacaktım da hatırlayan çıkmaz diye yazmadım, tak tak yazardı yorumları, severdim onu, birden yok oldu.
Elmayra ve nickimtam13harf i de hatırlıyorum.
Sephora vardı, severdim onu da, eşi kendinden baya büyüktü, bu da polemik olmuştu hatta asudeyle arasında, hatırlayan çıkar mı