KK Nostalji Treni 🫠

Of 7 senelik konu ve kapalı ya :KK70:
Kadının biri yeni nesil otobüste kışın çocuğunun altını açmıştı ortalık çok kötü oldu bunun tolerans gösterilecek birsey olduğunu söyleyenler oldu bir tanesi de Allah biliyordu çocuk vermiyor demişti çoğunu unutmusum benim çocuk sahibi olmam imkansız

Ya konudan bağımsız sizin köpeğiniz var mıydı? Hayvansever üye olarak hafızamdasınız da 🥺

Of 7 senelik konu ve kapalı ya :KK70:
Kadının biri yeni nesil otobüste kışın çocuğunun altını açmıştı ortalık çok kötü oldu bunun tolerans gösterilecek birsey olduğunu söyleyenler oldu bir tanesi de Allah biliyordu çocuk vermiyor demişti çoğunu unutmusum benim çocuk sahibi olmam imkansız
Kafam karıştı ya ahahahahah

Peki elmayra çekirgee , nickimtam13harf Asude bahar, İpek Tuncer hatırlayan oldu mu
Asude bahar'ı yazacaktım da hatırlayan çıkmaz diye yazmadım, tak tak yazardı yorumları, severdim onu, birden yok oldu.
Elmayra ve nickimtam13harf i de hatırlıyorum.
Sephora vardı, severdim onu da, eşi kendinden baya büyüktü, bu da polemik olmuştu hatta asudeyle arasında, hatırlayan çıkar mı:KK53:

Asude bahar'ı yazacaktım da hatırlayan çıkmaz diye yazmadım, tak tak yazardı yorumları, severdim onu da, birden yok oldu.
Elmayra ve nickimtam13harf i de hatırlıyorum.
Sephora vardı, severdim onu da, eşi kendinden baya büyüktü, bu da polemik olmuştu hatta asudeyle arasında, hatırlayan çıkar mı:KK53:

Asude bahar i hatırladım:KK70:

X