KK Nostalji Treni 🫠

Benim hatırladığım şey var, hamileyken bosanmisti yardım toplandı bebeğe hastahane çıkışları alındı sonra nasıl ortaya çıktı hatırlamıyorum meğer kocası ile barışmış ne ayrılık var ne mağdur hatta kıyafetleri satıyordu galiba baharli fln bir nick vardı
Birde siyahbeyaz vardı kocası aldattı ama aşırı takıntılı o zamanlar gençtim o çocuğum var boşanmam kocam da kocam baskısı çok etkilemişti beni yine uzun süren bir konu idi

Yassyi dolandıran o muydu ahahshs hep goygoyu yapılırdı da shshshs

Yok artık

Yassyi dolandıran o muydu ahahshs hep goygoyu yapılırdı da shshshs
Yok yassyi dolandıran başkaydı dikiş makinesi reis onu dolandıran. Buna dikiş makinesi yollamıştı biri. Bir şeyler diksin para kazansın diye. Bu da bu dikiş makinesi yetersiz başka bir tane daha yollayın diye konu açmıştı orda patladı. Yassy buna sınava hazırlansın diye kitap seti yollamıştı. Sonra sahibindende buldular bunu. Kitapları satışa çıkarmıştı hahahah

Ekleme: bahsettiğim üye C Cansu000

Yassy neden çıktı siteden bu arada bilen var mı onun upper class yaşantısı beni mutlu ediyordu ya "seperator" öğrenmiştim ondan ahahahahah çok tatlı uyeydi

Yassy demişken eski senelere döndüm ya bir ara (2016-2017) her konusu tartışmalıymış onun hep kapatılmış çılgın bir gençten classy bir kadına dönmüş seneler içinde

Gitmedi burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…