- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
- Konu Sahibi feliscatus
Hiç şaşırmadım valla Kim acabaGitmedi burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç şaşırmadım valla Kim acabaGitmedi burda
Burda birbirimize eski nick sormuyoruz.
Evet kesin büyük cam deviriyorum şu an
Ama yok gelmiyor aklima
Taaam ben anladımBu benim onaylı 2.hesabım ilki ifşa olur gibi oldu sonra ben nick değiştim meğer baya olaylı ve sevilmeyen bir üyeyle aynı nicki almışım herkes o sandı, tuttum imzama ben eski xxxzx’im yazdım hop gene ifşa Ben de yeniden geldim yönetime yazıp ipucu vereyim Vi.. L…R
Ben itiraf etmiştim, eski lavantakokulusandık benAha sizi de bilmiyorum
Vay arkadas 12 senedir aynı olan bir benim
Bu benim onaylı 2.hesabım ilki ifşa olur gibi oldu sonra ben nick değiştim meğer baya olaylı ve sevilmeyen bir üyeyle aynı nicki almışım herkes o sandı, tuttum imzama ben eski xxxzx’im yazdım hop gene ifşa Ben de yeniden geldim yönetime yazıp ipucu vereyim Vi.. L…R
Tamam şimdi oldu evet o hesabi hatırlıyorum o yüzden takılmisim sanirim
Yaa sen o musun, V L olan, ilk ismin oydu dmi?Bu benim onaylı 2.hesabım ilki ifşa olur gibi oldu sonra ben nick değiştim meğer baya olaylı ve sevilmeyen bir üyeyle aynı nicki almışım herkes o sandı, tuttum imzama ben eski xxxx’im yazdım hop gene ifşa Ben de yeniden geldim yönetime yazıp ipucu vereyim Vi.. L…R
Ben itiraf etmiştim, eski lavantakokulusandık ben
Link lütfen link ahahahaYa çok üye var, ceycey, doktor kızımız vardı oda gitti, cute, doktor Ayşe, sonra bana aşırı hakaret eden ama aslında b.k gibi hayati olan bir uye vardı hep mağduru oynar ama 1 dk tahammül edilemeyecek bir insandı ailesi fln da silmis. Ki konusunda tamamen haksızdı, bir konu açtım kapattirdim sonra tekrar açılmış aşırı beddua yemiştim gercekten hayatımda bir kenarda kalan bir olaydır.
Siz ne ayolTamamdir sizi de hatırlıyorum
Yaa sen o musun, V L olan, ilk ismin oydu dmi?
Ben tanımıştımBu benim onaylı 2.hesabım ilki ifşa olur gibi oldu sonra ben nick değiştim meğer baya olaylı ve sevilmeyen bir üyeyle aynı nicki almışım herkes o sandı, tuttum imzama ben eski xxxx’im yazdım hop gene ifşa Ben de yeniden geldim yönetime yazıp ipucu vereyim Vi.. L…R
Link lütfen link ahahaha
Ben tanımıştım
Ya ben seni çok severdim kendi kendime Duygulandım şu an, vay beBu yeni ama vive 2013’dü o yüzden hakimim herşeye onda bir ifşalanma olayım oldu