- 13 Mayıs 2017
- 1.630
- 7.277
-
- Konu Sahibi feliscatus
Ahahahs jane miİlk nicki tarihi bir karakterdi durmaksızın fuckbuddy ediniyordu shshshsh
Hayır ama son iki harf aynı shshsshshsAhahahs jane mi
İlk nicki tarihi bir karakterdi durmaksızın fuckbuddy ediniyordu shshshsh
Dingdingding işte kazanan sbsbsbsAnna Boleyn miydi ya dur bulucam
He doğruDur bulucam
Soran olursa sırtı yere gelmez iki oğlu var dersiniz yazıyordu profilinde ahahshshsh kimdi o shsbbdhdBi dakka bi dakka, şeyi hatırlayın ne olur, o da (güya) KK'ya küsenlerdenNick gelmiyor aklıma ama açıklamada Deniz ve Ege vardı, çocuklarının isimleri.
İkinci evliliğiydi, bi çocuğu ilk kocasındandı. O süreçleri falan anlatırdı.
İkide birde Yunanistanlıyım diyodu, büyük bi övünme şeyiydi onun için
Bi kadın konu açmıştı, bebeğinin cinsiyeti ile ilgili bi şeyler soruyor, kadına saldırmıştı, bize ne senden, biz ne bilelim deyip kendini ve çocuklarını anlatmaya başlamıştı da burdakiler linç etmişti, bıktık senin Egenden bebenden diye, içimin yağları erimişti
Dingdingding işte kazanan sbsbsbs
CutemomSoran olursa sırtı yere gelmez iki oğlu var dersiniz yazıyordu profilinde ahahshshsh kimdi o shsbbdhd
Ben de eminim burada olduklarına, güya diye belirtiyorum o yüzden hepBu konuştuğumuz üyelerin birçoğu yeni üyelikleriyle hala aramızda kesin. Mesela pembegül vardı. İş arkadaşı bir adam kendisine dut vermişti. Adam ona aşık sanıyodu. Adama gidip durduk yere ben evliyim benden uzak dur falan demişti. Adamın karısına kadar gitmişti olaylar. Halbukim hiç öyle aşk meşk de yoktu ortada. Durduk yere ortalığı karıştırmıştıpembegül hala aramızda mesela. Konu açamaya devam ediyor farklı nickle
CuteBi dakka bi dakka, şeyi hatırlayın ne olur, o da (güya) KK'ya küsenlerdenNick gelmiyor aklıma ama açıklamada Deniz ve Ege vardı, çocuklarının isimleri.
Bi kadın konu açmıştı, bebeğinin cinsiyeti ile ilgili bi şeyler soruyor, kadına saldırmıştı, bize ne senden, biz ne bilelim deyip kendini ve çocuklarını anlatmaya başlamıştı da burdakiler linç etmişti, bıktık senin Egenden bebenden diye, içimin yağları erimişti
Bi dakka bi dakka, şeyi hatırlayın ne olur, o da (güya) KK'ya küsenlerdenNick gelmiyor aklıma ama açıklamada Deniz ve Ege vardı, çocuklarının isimleri.
Açtım o halde konuyu eskileri beklerim
Cui Bono
@Led_BiR_Vele_DisTiri
@Bibibella
@Cazu
@Patates Domates
@Katibin Ruhu
@Calcifer
Tabiii ki cutemom
O işte, Cute hdnsjfnsmdnskSoran olursa sırtı yere gelmez iki oğlu var dersiniz yazıyordu profilinde ahahshshsh kimdi o shsbbdhd
Bak onu da hatırladım ama yazmadımLise mezunuyum ama 3500 TL alıyorum diyordu sürekli ailesinden gelecek paradan puldan söz ediyordu da millet kızmıştı daha ölmeden mala mı kondun diye