KK Nostalji Treni 🫠

Bu konuştuğumuz üyelerin birçoğu yeni üyelikleriyle hala aramızda kesin. Mesela pembegül vardı. İş arkadaşı bir adam kendisine dut vermişti. Adam ona aşık sanıyodu. Adama gidip durduk yere ben evliyim benden uzak dur falan demişti. Adamın karısına kadar gitmişti olaylar. Halbukim hiç öyle aşk meşk de yoktu ortada. Durduk yere ortalığı karıştırmıştı pembegül hala aramızda mesela. Konu açamaya devam ediyor farklı nickle

Bi dakka bi dakka, şeyi hatırlayın ne olur, o da (güya) KK'ya küsenlerden Nick gelmiyor aklıma ama açıklamada Deniz ve Ege vardı, çocuklarının isimleri.
İkinci evliliğiydi, bi çocuğu ilk kocasındandı. O süreçleri falan anlatırdı.
İkide birde Yunanistanlıyım diyodu, büyük bi övünme şeyiydi onun için
Bi kadın konu açmıştı, bebeğinin cinsiyeti ile ilgili bi şeyler soruyor, kadına saldırmıştı, bize ne senden, biz ne bilelim deyip kendini ve çocuklarını anlatmaya başlamıştı da burdakiler linç etmişti, bıktık senin Egenden bebenden diye, içimin yağları erimişti

Soran olursa sırtı yere gelmez iki oğlu var dersiniz yazıyordu profilinde ahahshshsh kimdi o shsbbdhd

Ben de eminim burada olduklarına, güya diye belirtiyorum o yüzden hep
Pembegül, kezomuz

Cute

Tabiii ki cutemom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…