- 25 Ağustos 2014
- 20.323
- 48.123
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.521
Banlanacaksın falan diyodum mesela konunun içinde, o da özelden yazmıştı sanki, öyle hatırlıyorum, anlık bi muhabbetti yani, derin sohbetler değilgüneyyarım küre ile ne konuşuyordun harbi merak ettim zdgfkj,ogflk,
Çünkü sen minnoşsun. Bu kadar sakinlikle banlanmamışsındır bileKaç yıllık kk kullanıcısının şöyle eksinlarim olmadı
Hem de gardaşım ha dsjdflkgjdf,Eki Görüntüle 3299844 Ula ne buldumProfilime yazmış zamanında, orda da gülüşmüşüz, e biz baya kankaymışız anlaşılan hfjskdksk Özelden mesajlara baktım ne konuştuk diye de bulamadım
Saykoydu, gülüyordum ben onaHem de gardaşım ha dsjdflkgjdf,
duvarını aç başka kimle kankiymişin göreyimSaykoydu, gülüyordum ben onaAma bu derece samimiyetiniz olduğuna ben de şokum şu an hdkskfkdk
Valla masumumduvarını aç başka kimle kankiymişin göreyim
Anam o ne anamEşi yatağa işeyen, bahçe hortumu ve şaşal ile çözüm bulan ablayı hatırlayan
Şaşal diye arat çıkıyorAnam o ne anam
Valla masumumDur açayım da bak hfjsjd
Çok özür dilerim ama işemek değil de kaka yapmak diye hatırlıyorum ben onu. Kadın çarşafta lekeler görüyordu, sonunda b*k olduğu ortaya çıkmıştı.Eşi yatağa işeyen, bahçe hortumu ve şaşal ile çözüm bulan ablayı hatırlayan
Ben neyi farkettim biliyo musun sen emoji bırakınca, birinden bahsetmiştim burda, reede de tanıştım, manipülatif manyak, kesin aramızda diye, onun yeni kullanıcı adını biri fısıldadı özelden, profilimde onunla baya konuşmuşum, bana baya canım cicim yazmış etmiş, sorular sormuş, omgBütün sabıkalılarla arkadaşmışsın. cici ile de arkadaşmışın
Just değil miydi o ya? O da mı fakemiş?Hatırladığım kadarıyla kendisini yurtdışında master yapan psikolog olarak tanıtmıştı. Başkasının kedisini vs kendisine aitmiş gibi paylaşmıştı.
Bir kere banlandim asd konu dışı konusmusum diye :) canımsınÇünkü sen minnoşsun. Bu kadar sakinlikle banlanmamışsındır bile
Yok başka biriydi. Woman açığını yakalamıştı. Hatta alıntı yapan Sibel gibi teorik şeyler yazıyordu.Just değil miydi o ya? O da mı fakemiş?
En iyi kullanıcı adı yarışmasında beni alt etmiştin Hanım abla, hatırladın mıNostalji günleri heyyttt beeee ne günlerdi